|
|
 |
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 12:59 pm |
|
|
|
Shadowmaster írta: | ok sztem is tartsunk össze.. De van egy jobb 5letem..... Kell mindenkinek egy moderálható fórum... És a tőlük érkező negatív kritikákat elfogadjuk.. A fikázásaikat meg a fórumos szemétkedéseiket meg csak egyszerűen kitöröljük.. |
Jó, én nem fikázlak titeket, ha elfogadjátok az esetleges negativ kritikákat, és tanultok belőle. |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 1:05 pm |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
ok a negatív kritikát elfogadjuk.. De nem a szánalmas fikázást amivel siriust hacker98-ot meg a többi embert is az őrületbe kergettek.. |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 1:18 pm |
|
|
|
Shadowmaster írta: | ok a negatív kritikát elfogadjuk.. De nem a szánalmas fikázást amivel siriust hacker98-ot meg a többi embert is az őrületbe kergettek.. |
Abban én nem voltam benne. A való életben is másképp intéztem el ha valaki nem tetszett.  |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 2:37 pm |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Akkor miért névtelenül írsz???? Ícs csak a szuper dragonosok csinállnak. |
|
|
|
|
Elküldve: Csüt. Jún. 09, 2005 2:52 pm |
|
|
|
Shadowmaster írta: | Akkor miért névtelenül írsz???? Ícs csak a szuper dragonosok csinállnak. |
Ha regelek megnyugszol?  |
|
|
|
|
Elküldve: Pént. Jún. 10, 2005 10:02 am |
|
|
|
Meg.  |
|
|
|
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 10:42 am |
|
|
focizo15 |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
figyi kiki néha eljöhetnél a jojatek.hu-ra
a chaten szoktam lenni
ott normálisabbak vannak |
|
_________________ utálom a szuper dragont
utálom a nobbizust
szeretem anyugalmat és a makeres társadalmat |
|
|
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 12:04 pm |
|
|
|
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 1:07 pm |
|
|
|
Egy akkora faszok vagytok!!! Most miért kell baszogatni a kezdő, és béna makereseket??? Ezt miért élvezitek??? Jójó a szuperdragonos parodiagémek télleg jók, de a másik fórumán való gecizés az már tahóság!!! hagyjátok őket makerezni, pár év múlva már maguktól rájönnek, hogy mi lett volna a helyes megoldás és a jó történet! Mit gondoltatok??? Azt hogy mindenki super rpgmakeresként születik???? Megnézném, hogy ti kezdő korotokban milyen játékot csináltatok??? |
|
|
|
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 1:30 pm |
|
|
focizo15 |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
|
utálom a nobbizust
|
|
|
Elküldve: Kedd. Jún. 14, 2005 5:31 pm |
|
|
Shadowmaster |
Admin |
 |
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
Jah!!! Én ezt a topikot fölösleges-nek tartom eredetileg a buzi kdaniel szivatásáról szólt de már vitatér lett. Meg nem lesz semmilyen indiana jones meg ez a topic nem a programozáshoz való. Ez nem offtopik.
1 nap és ezt a témát törlöm |
|
|
|
|
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 7:20 am |
|
|
focizo15 |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
 |
 |
 |
|
|
utálom a nobbizust
|
|
|
 | |  |
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 7:41 am |
|
|
Rőtsárkány |
Gyakran írkál nekünk |
|
 |
|
|
|
 |
 |
 |
|
abracadabra írta: | Egy akkora faszok vagytok!!! Most miért kell baszogatni a kezdő, és béna makereseket??? Ezt miért élvezitek??? Jójó a szuperdragonos parodiagémek télleg jók, de a másik fórumán való gecizés az már tahóság!!! hagyjátok őket makerezni, pár év múlva már maguktól rájönnek, hogy mi lett volna a helyes megoldás és a jó történet! Mit gondoltatok??? Azt hogy mindenki super rpgmakeresként születik???? Megnézném, hogy ti kezdő korotokban milyen játékot csináltatok??? |
Előszőr teljesen normálisan megmondtuk a véleményünket(legalábbis én), csak aztán meg mivel nem dicsértünk, ezért jöttek hogy "jajjdegecik vagyunk, meg egyébként is. Könyörgöm, miért csinálnak oldalt/játékot ha nem bírják a kritikát? |
|
|
|
|
 | |  |
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 9:11 am |
|
|
|
Amit ti csinálltok az nem kritika.. Pl az nem szemétség amit a sky dragonnal csináltatok???? Én elfogadom mástól a negatív kritikát. De nem a szánalmas fikázást hogy szűnjetek meg kurva anyátokat meg stb. |
|
|
|
|
 | |  |
Elküldve: Szer. Jún. 15, 2005 10:42 am |
|
|
|
Rőtsárkány írta: | abracadabra írta: | Egy akkora faszok vagytok!!! Most miért kell baszogatni a kezdő, és béna makereseket??? Ezt miért élvezitek??? Jójó a szuperdragonos parodiagémek télleg jók, de a másik fórumán való gecizés az már tahóság!!! hagyjátok őket makerezni, pár év múlva már maguktól rájönnek, hogy mi lett volna a helyes megoldás és a jó történet! Mit gondoltatok??? Azt hogy mindenki super rpgmakeresként születik???? Megnézném, hogy ti kezdő korotokban milyen játékot csináltatok??? |
Előszőr teljesen normálisan megmondtuk a véleményünket(legalábbis én), csak aztán meg mivel nem dicsértünk, ezért jöttek hogy "jajjdegecik vagyunk, meg egyébként is. Könyörgöm, miért csinálnak oldalt/játékot ha nem bírják a kritikát? |
Miért? Azért mert még nincs semmi az oldalukon, azért ők mivel kevesebbek, mint te??? |
|
|
|
|
Tartalomjegyzék » Programozás |
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
Időzóna: (GMT 0)
4 / 5 oldal
Ugrás az oldalra: Előző 1, 2, 3, 4, 5 Következő
|
|
|
|
|