Tartalomjegyzék
Tartalomjegyzék Belépés Regisztráció Gy.I.K. Taglista Keresés

Tartalomjegyzék » Csevegő » SzuperDragon Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3
Új téma nyitása  Hozzászólás a témához Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése 

Szerinted ki a legszemetebb közölük?
DárkIsten
60%
 60%  [ 3 ]
Frász
0%
 0%  [ 0 ]
Lizard Wizard
20%
 20%  [ 1 ]
Rőtsárkány
20%
 20%  [ 1 ]
Sword
0%
 0%  [ 0 ]
Összes szavazat : 5

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 01, 2005 1:22 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
noobkiller15
Véletlenül idetévedt

hajrá super dragon
shadow töcced le azúj játékukat rólad szól
ittvan az aláírásomban

SPACE MISSION
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 5:02 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadow_master
Vendég

noobkiller15 írta:
hajrá super dragon
shadow töcced le azúj játékukat rólad szól
ittvan az aláírásomban

Honnan lehet leszedni??

HozzászólásElküldve: Kedd. Júl. 05, 2005 9:56 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Az a Kalandozó 2.
Amúgy honnan lehet leszedni?
http://szdent.uw.hu
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 06, 2005 7:10 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadpw_master
Vendég

Rőtsárkány írta:
Az a Kalandozó 2.
Amúgy honnan lehet leszedni?
http://szdent.uw.hu

Azt már láttam. Szkály drágon és a kiválasztott összeveszett de jöt lord shadowmaster a bs king és rendett rakott.

ÖRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HozzászólásElküldve: Szer. Júl. 20, 2005 6:33 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Hurrrá!!! Hurrá!!!! Valaki szétbaszta a szuperdragonosok fórumát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mér nem én voltam? Sad
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

Re: ÖRÖM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 21, 2005 8:32 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
??????
Vendég

Shadowmaster írta:
Hurrrá!!! Hurrá!!!! Valaki szétbaszta a szuperdragonosok fórumát!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Mér nem én voltam? Sad

A fórumot igen, na és? Attól még minden megy tovább, majd lesz új fórum is.

Öröm a faszt...
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 22, 2005 11:53 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
Rőtsárkány
Gyakran írkál nekünk

Shadowmaster írta:

Azér nem te mert túl béna lettél volna ahoz hogy bejuss a csapatba álnéven, ahogy Focizónak se sikerült(szerencsétlen hülye már az első postjánál lebukott, igaz, kicsit hülyültünk vele...)

De gondolom te is nagyon örülnél ha valaki szétbaszná a te fórumodat amíg távol vagy...
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése

Re: Öröm a faszt...
HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 29, 2005 8:26 am Hozzászólás, az előzmény idézésével
Shadowmaster
Admin

Rőtsárkány írta:
Shadowmaster írta:

Azér nem te mert túl béna lettél volna ahoz hogy bejuss a csapatba álnéven, ahogy Focizónak se sikerült(szerencsétlen hülye már az első postjánál lebukott, igaz, kicsit hülyültünk vele...)

De gondolom te is nagyon örülnél ha valaki szétbaszná a te fórumodat amíg távol vagy...

Naná!!!!
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger

HozzászólásElküldve: Pént. Okt. 21, 2005 12:23 pm Hozzászólás, az előzmény idézésével
sasa
Vendég

lol!!

Nézzétek meg a weboldalam: http://sandor92.ini.hu

SzuperDragon
 Tartalomjegyzék » Csevegő
Készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban
Időzóna: (GMT 0)