~OOC~
Neved: Gál Kristóf
Kor:12
Mikrofonod van-e?:Szükség esetén, ritkán.
Napi hány órát lennél aktív?:Hétköznap 4-5 órát, de hétvégén esetleg 6-7 órát is.
Mik a terveid a frakcióval?: Egy rendes RP-s csapatot össze hozni, és elkapni a bűnözőket.
Miért gondolod hogy alkalmas lennél rá?: Már sok helyen voltam leader, köztük rendőr is, és értek a feladathoz.
Mióta RP-zel?: Kb.: 3-4 éve, voltak kihagyásaim és most ismét szeretnék játszani.
Frakcióval kapcsolatos változtatásaid?: Jelenleg nincs, de valószínű hogy sok lesz, amint meglátom, a szerver felépitését és a jelenlegi állást.
~IC~
Neved: Chris Gates vagyok.
Miért lenne alkalmas a feladatra?: Egy ideje szolgálok már a rendőrségnél, és mivel a jelenlegi pozició üres, és egy alkalmas vezetőre vár, gondoltam megpályázom a szakmai tudásom miatt. Sok bűnözőt fogtam már el.
Mióta él a városban?:Nemrég költöztem ide.
Van-e korábbi tapasztalata?: Sok tapasztalatom van, mint említettem, hogy már egy ideje szolgálom a Rendőrséget.
Miért lenne alkalmas erre a pozicióra?: A sok tapasztalatom miatt, kitűnő vezéregyéniség vagyok összetudnám kovácsolni a csapatunkat, a bűnözőknek esélyük sem lenne.
Önéletrajz(Min. 8 mondat):
6 éves koromban, San Fierro-ban éltem, és már ekkor nagy álmom volt, hogy mihamarabb rendőr lehessek!
12 éves koromban, átköltöztünk El Quebrados-ba, csúnya bankrablást láttam, a bankrablók menekülés közben lelőtték a húgomat.
Megígértem magamnak, egyszer bosszút állok rajtuk.
15 éves koromban, a rendészeti középiskolába kezdtem tanulmányaimat.
19 évesen már egyetemre jelentkeztem, mivel kitűnő tanulmányi eredményeket értem el felvettek a Los Santosi Rendészeti Akadémiára.
Amint végeztem az iskolával beálltam a kisvárosi rendőrséghez, BlueBerry-ben.
Alezredes rangot értem el, de felkellett hagynom egy költözés miatt, nemrég költöztem vissza ide, Los Santosba ahol akadémiára is jártam.
Itt állok tehát 25évesen, jelentkezem erre a posztra.
Michael: Ügyes.