Elvégezték
a
következő
kísérletet,
vizet
forraltak
fatüzelésű
kályhán,
gázégős
tűzhelyen,
elektromos
főzőlapon
és
mikrohullámú
sütőben.
Majd
a
felforralt
vízben
magokat
csíráztattak.
A
fatüzelésű
kályhán
forralt
vízben
a
magok
75%-a,
gázégős
tűzhelyen
forralt
vízben
a
magok
50%,
elektromos
főzőlapon
forralt
vízben
a
magok
25%,
micróhullámú
sütőben
0%-a
kelt
ki.
A
microhullámú
sütő
tökételesen
alkalmas
csírátalanításra,
fertőtlenítésre.
Hogy
mire
nem,
azt
lejjebb
olvashatjuk.
Szerintem
van
igazság
benne!
Én
kb.
2 és
fél
éve
rendelek
ebédet
a
munkahelyemre,
amit
műanyag
dobozban
szállítanak
házhoz
és
melegítem
a
mikróban
.
Októberben
műtöttek,
jelenleg
a
ötödik
kemónál
tartok................
Üdv!
A
mikrohullámú
sütőben
a
villámgyors
rezgések
következtében
az
ételek
molekulái
rövid
időn
belül
degenerálódnak.
A
degenerált
ételtől,
degenerált
molekuláktól
nem
lesz
egészséges
sejtépítés
az
ilyen
ételeket
fogyasztó
ember
szervezetében,
hanem
előbb-utóbb
egyre
jobban
elhatalmasodó
degeneráció
indul
meg
a
szervezetében,
éppen
ott,
ahol
a
szervezetén
belül
a
leggyengébb
az
immunrendszer
állapota.
Ez
már
a
rák
előkapuja,
mert
ha
rendszeresen
mikrohullámú
sütőben
főzött,
melegített
ételeket
fogyaszt
valaki,
akkor
előbb-utóbb
daganatos
beteggé
"eszi"
magát.
Környezetbiológiával
foglalkozó
szakemberek
már
azt
a
kérdést
teszik
fel:
Meddig
árusíthatók
még
büntetés
nélkül
a
mikrohullámú
sütők?
Svájcban,
Franciaországban
és
több
más
országban
is
tilos
reklámozni
a
mikrohullámú
sütőket!
Svájci
orvosok
8
önként
jelentkező,
makrobiotikusan
táplálkozó
személyen
végezték
el a
kísérleteket
(a
lausanne-i
Biokémiai
Intézetben
és a
wattenwili
Környezetbiológiai
Tanácsadó
Intézetben).
A
kísérlet
során
a
résztvevők
2-5
naponként
megváltoztatott
táplálékot
kaptak.
Elsőként
egy
biotermelő
nyers
tejét,
felforralva,
harmadikként
a
berni
cégtől
származó
pasztőrözött
tejet,
negyedikként
ugyanezt
mikrohullámú
sütőben
nyers
biozöldséget,
hatodikként
ezt
a
zöldséget
hagyományos
módon
megfőzve,
hetedikként
ugyanezt
lefagyasztva,
majd
mikróban
megfőzve.
Meghatározott
idővel
a
táplálékfelvétel
után
minden
esetben
vért
vettek,
és a
kapott
vérmintát
bizonyos
kritériumok
szerint
elemezték.
Az
eredmény
a
következő
lett:
A
mikrohullámú
sütőben
melegített,
felengedett
vagy
főzött
ennivaló
(a
tej
és a
zöldség)
a
kísérleti
alanyok
vérében
szignifikáns
(döntően
meghatározó)
elváltozásokat
okozott,
csökkent
valamennyi
hemoglobin
érték
(vastartalmú
fehérje,
vérfesték,
amely
megköti
az
oxigént),
valamint
a
HDL
és
az
LDL
(koleszterin)
aránya.
A
limfociták
(nyiroksejt,
nyirokszövetekben
termelődő
fehérvérsejt)
esetében
pedig
rövid
ideig
tartó,
erőteljes
csökkenést
állapítottak
meg,
ha a
vizsgált
személy
előzőleg
mikrohullámban
előkészített
zöldséget
fogyasztott.
A
fényérzékeny
baktériumokkal
pedig
azt
is
megállapították,
hogy
a
mikrohullámú
energia
a
táplálék
útján
továbbadódik
az
emberi
szervezetnek.
Ezt
a
fizikai
folyamatot
előzőleg
már
több
széleskörű
tanulmány
is
megállapította.
A
mikrohullám
hatásának
kitett
emberi
táplálékok
vizsgálata
azt
is
igazolta,
hogy
fogyasztásuk
az
emberi
szervezetben
patogén
(kórokozók,
valamely
betegség
kifejlődését
elősegítő)
folyamatok
kezdetét
váltja
ki.
S
így
rákos
elváltozásokat
is
előidézhetnek,
okozhatnak."
Ha
végképp
nem
tudod
mellőzni
a
mikrohullámú
sütő
használatát,
legalábba
következőkre
figyelj
oda.
NEM
SZABAD
MŰANYAG
EDÉNYBEN
ÉTELT
MELEGÍTENI
A
MIKROHULLÁMÚ
SÜTŐBEN
!!!!
CSAKIS
KERÁMIAEDÉNYEKET,
ILLETVE
EDZETT
ÜVEGET
LEHET
HASZNÁLNI,
MERT
A
MŰANYAG
ÉS
AZ
ÉTELBEN
LÉVŐ
ZSÍR
KEVEREDÉSE
A HŐ
HATÁSÁRA
EGY
DIOXIN
NEVŰ
ANYAGOT
VÁLT
KI,
AMI
RÁKOT
OKOZ,
FŐLEG
MELLRÁKOT.
A
DIOXIN
NAGYON
MÉRGEZŐ
ANYAG,
AMI
A
SEJTEKET
TÁMADJA
MEG.
AZ
ÉTEL
TETEJÉRE
PEDIG
NEM
A
MŰANYAG
EDÉNY
FEDELÉT
KELL
TENNI,
HANEM
EGYSZERŰ
PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT. |