Sikerrecept

 

   

Bemutatkozás

Letöltések

 

A mikrohullámokról

 

Aktuális

 

 

Kezdőlap

Bemutatkozás

Letöltések

Érdekességek

Gondolatok

Kapcsolatat 

 

ingyenweblapok.hu - Az első hazai ingyenesen letölthető weblapok. weboldala !

Érdekességekhez                  

 

VISSZA                 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 Egy hetes palánták"  - ugyan mindkét palánta életben van, a mikrózott vízzel locsolt hervadt és beteges, míg

a sima tisztított vizes élénk  és egészséges.                                              

     Sok dolog van a világon, amiről csak később derül ki, hogy egyáltalán nem, vagy nem úgy kellett volna használni. Ezért fontos, hogy legalább a figyelmet felhívjuk arra, hogy a mikró megöli az ételben az életet.                            Sajnos a mai világban a fogyasztás és az üzlet sokszor előbbre való érdek, mint az egészség. Ezért sokszor az utolsó pillanatig nem derül ki, hogy egy termék vagy szolgáltatás káros az egészségre. A saját felelősségünk is, hogy tájékozódjunk.

                                                                           

 

 

 


 
Érdemes tudni a mikrohullámú sütőröl Én már nem használom.                   

A cikket egy ismerősömtől kaptam, és név megjelölése nélkül megosztom veletek.
 


 

Érdemes tudni róla, mindenkinek!

 

 Elvégezték a következő kísérletet, vizet forraltak fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen, elektromos főzőlapon és mikrohullámú sütőben.
Majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.


A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
micróhullámú sütőben 0%-a kelt ki.


A microhullámú sütő tökételesen alkalmas csírátalanításra, fertőtlenítésre.


Hogy mire nem, azt lejjebb olvashatjuk.
Szerintem van igazság benne!

 
Én kb. 2 és fél éve rendelek ebédet a munkahelyemre, amit műanyag dobozban szállítanak házhoz és melegítem a mikróban .

Októberben műtöttek, jelenleg a ötödik kemónál tartok................

Üdv!

A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek molekulái rövid időn belül degenerálódnak.                   A degenerált ételtől, degenerált molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban
elhatalmasodó degeneráció indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák előkapuja, mert ha rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.

Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel: Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők? Svájcban, Franciaországban és több más országban is
tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó
személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.


Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú sütőben nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikróban megfőzve.

Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték. Az eredmény a következő lett:

A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.


A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak."

Ha  végképp nem tudod mellőzni a mikrohullámú sütő használatát, legalábba következőkre figyelj oda.


NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!


CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,
HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

 

 Hivatkozás 1 | Hivatkozás 2 | Hivatkozás 3 | Hivatkozás 4 | Hivatkozás 5 |