Reklám:
 
Üzemanyagszint-jelző
 
 
 
 
Hát gondolkoztam rajta, hogy lehetne megoldani az üzemanyagszint-jelzést. Az Autó-motor egyik számában bemutattak egy Pannóniát, amin a tankon végig volt húzva egy benzincső. Hát gondoltam nekem is valamilyen ilyesmi módszert kéne kitalálnom.
A Simson.hu-n már biztosan láttátok Ladikusz ötletét. Ez egy jó megoldás, mert a tankot nem kell megfúrni,de a fehér elosztó csövek nekem nem nagyon tetszenek.
Ezért úgy gondoltam megfúrom a tankot. Sokat nem veszíthetek, maximum behegesztem. A fúrásnál csak arra kell figyelni, hogy a fúró ne legyen nagyobb, mint a benzincső, mert a szélesebb lyukon kifolyik a benzi mellette, meg lehet szenvedni a cső beépítésével. 1mm-rel kisebb fúróval fúrtam mint a cső átmérőlye. Ez pont jó mert megszorul a tankba a cső.
Sikerült is kifúrni, de hogy legyen a felfogatás? Hát a hegesztő is előkerült. 4 db 10-es anyát felhegesztettem a tank oldalára. A 10-es csavarban pont elfér a benzincső. A hegesztésnél vigyázni kell mert könnyen kilyukad a tank. Nekem szerencsére nem sikerült!
 
Ilyen lett! Nekem nagyon tetszik! Jah és múködik is és nem folyik ki alul sem a benzin! Sok sikert nektek is!
Rudee
Home
 
Átépített/
felújított motorok
 
Rólunk
 
E mail @
 
Web Page Maker, Make your own web page