Design

Egyszerû átalakítások házilag...

 

Mindíg jön valami ötlet amivel lehet csicsázni de csak mértékkel és ésszel...

 

 

 

Köszöntõ :

Mindenkinek jó nézelõdést és szórakozást kivánok! Ha felmerült bármilyen kérdés a képek alapján akkor jöhet e-mail!

Kezdeti jelleggel müködõ portálomon megosztom az érdeklõdõkkel a tapasztalataimat,észrevételeimet!

 

Az említett átalakításokat mindenki saját felelõsségére végezze! Sok sok munka óra van egyes munka fázisokban ezért igen nagy türelemre és szakértelemre is szükség van,ha valami nem tiszta vagy nem megy akkor segítek,ötletben,megoldásában.Bármilyen észrevételt ötletet is szivessen fogadok!

 

Miért ?

Mert ez is lehet egy hobby,elfoglaltság,unalom üzõ stb. ! Mivel elég sok fotót készítettem ugy gondoltam hasznossá teszem eme oldal segítségével!

Ugy gondolom hogy nem csak az ember felé ha nem tárgy irányt is lehet szeretet,ezért csinosítottam ki kedvenc autómat,sokan felvágásnak tartják,de kevesen vannak azok akik ugy gondolják "ez tényleg kedveli az autóját,és látszik hogy vigyáz rá"!

  • Már az is elég ha tisztán tarjuk kedvencünket.
  • Egy alukerék garnitura is feldobja autónkat.
  • Apró kis design (üléshuzat,váltó gomb,hi-fi,bass láda,divatos ledek)mind mind feldobják a gyári arculatát!
  • De minden átalalkítást érdemes át gondolni,hogy ne a csicsa felé menjünk el!

 

Hogyan ?

Kell a bátorság és sok türelem és fõleg sok sok utánna olvasás forumokon az elképzelt dolgokról,átlakításokról.Fantáziája mindenkinek van de azért érdemes utánna nézni a dolgoknak pl.: www.opelforum.hu vagy www.google.com internetes oldalakon.

 

 

Ha van a baráti ismerõsi kapcsolatunkban autó fényezõ,lakatos,elektromossággal foglakozó szakember ne legyünk rest meg kérdezni segítenek-e vagy ötleteinket millyennek tartják!