Van Mobilod? Nagy a számlád? Keress pénzt reklámsms-ek fogadásával!

Az SMS-6000 erre nyújt megoldást. Mobiloddal pénzt kereshetsz! Kibővített szolgáltatásunkban az e-mailedre, postai címedre fogadott reklám üzenetekkel is egyre több pénzed lesz. Fontos azonban tudnod, hogy fix jövedelmet nem tudunk garantálni, pl. több pénzt tudszt gyűjteni ha nagyobb a csoportod, illetve a hirdetők számától is függ a pontok/pénz mennyisége.

A folyamatos pénzgyűjtés mellett, ha 2009. december 31.-ig regisztrálsz vagy frissíted regisztrációdat, megnyerheted a következő ajándékokat is:

2009-as nyereményeink:

  • 1 db 500.000 Ft OTP meglepetéskártyán
  • 1 db mini laptop
  • 8 db 50.000 Ft étékű elektronikai vagy ruha vásárlási utalvány

 

Sikeres pontgyűjtést és csapatépítést kívánunk mindenkinek.

Hogy hogyan?

Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy ingyenesen regisztráltasd magad, és a fogadott reklám üzenetek után a Mobilpont pontokat/pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Egy pont egy forintnak felel meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000Ft-ot. Amennyiben nem éri el a 6000 Ft-ot, az összeget átvisszük a következő hónapra. Ez az összeg nettó, az adót a Mobilpont fizeti utána.

A Mobilpont rendszerének igénybevétele díjmentes, sőt pénzt kereshetsz, ha fogadod hirdetéseinket. Még dolgoznod sem kell! A regisztrációnál megadhatod azokat a témaköröket, amelyek érdekelnek. Figyelembe vesszük időbeosztásodat is, ezért csak 8 és 18 óra között küldünk reklám SMS-eket.

A pénz mellett értékes információt is kaphatsz egyedi akciókról, rendezvényekről amiket nem reklámoznak más csatornán. A reklámozott szolgáltatásokat és termékeket nem kötelező megvenned, csak ha elnyeri tetszésedet az ajánlat.

 

REGISZTRÁCIÓ

 PARTNEREINK:

       

mystat