Neved:
Idézet forrása:
Kategória:
Szerző:
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 10:45)
forrás link (120)
Nekem személy szerint már többször megfordult a fejemben, hogy jelentkezek egy maszti-partyra. Eddig még sose jutottam el egy helyre se, azonban éltet a remény, hogy végre talán most...
Nagyon fontosnak tartom azonban, hogy (kicsit visszatérve a hetero-homo témára) MÉG A MÁSIK FÉL ENGEDÉLYE esetén is kizárjuk a homo-szexet. Amilyen nagy élmény lenne a közös maszti, olyan megrázó sokk-ként érne sokakat egy ilyen együttlét puszta látványa is. Persze én csak magamból indulok ki, de akkor is...
Szerző: Tomcat, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-02 19:28)
forrás link (77)
Ki az a Sodi? Címszavakban összefoglalva azoknak, akik nem ismerik. Teljes nevén **** Endre Farkas, nyomorék fejű, vasággyal harminc kiló körüli különös entitás, akit bal- és jobboldalon a találó "Gyagyás" ephiteton ornansszal emlegetnek. Van neki egy blogja, amelyen elvileg "nemzeti értékeket képvisel", ami a Kuruc.infónak való korlátlan benyalást jelenti, vagyis ha valamit megírnak a kurucok, akkor ő kétszer annyit ír róla, főleg ha köpködni kell valakire, mert Sodika igazi megalkuvást nem ismerő szittya harcos. Az utóbbi időben főleg engem köpködött, aztán állítólag le lett fejelve, miközben pont velem beszélgetett. Életműve egyszerűen leírhatatlan, még ha ő maga le is írta, de például a kizárólag önmaga mutogatásából álló videófelvételek szavakba öntésével már ő sem boldogulna. Sodi droid külön kategória a droidokon belül, azazhogy lehet, hogy kívül, mert önmaga képez egy oly bonyolult halmazt, hogy abból kiszorul a Tejútrendszer összes más droidja, Zs. nénitől és D. bácsitól C3PO-ig, és el is törpül mellette. (...) Ez az entitás önmagát hazafias leleplező újságíróként definiálja, mivel a Kuruc.infónál is gyakrabban képes leírni, hogy "zsidó" és "XY hazudik", négy egyetemre jár egyszerre, anyukájával él, büszke rá, hogy segélyekből tartja fenn magát, és eddigi írói munkásságának krédója az a megállapítás, hogy a dugás a Mammon-imádó liberálisoknak való, amúgy semmi érdekes nincs benne. (..) Sodika a magyar Internet történetében egyedülálló jelenség. Segélyekből élő mélymagyar újságíró, wannabe sztár és leleplező, aki videózza magát, és mindenhol megtalálja az álnok ellenséget, és a legkisebb árulásra is azonnal rámutat - de azért egy kis MSZP reklám mehet, hiszen legalább néhány száz forint leesik érte.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 08:07)
forrás link (42)
Pengető: Mennyi pénzt ad anyám?
Adott összeget. A saját jövedelme adott hányadát. Havonta.
Az ugye - amíg nappalin tanulok - kötelez? is neki, különben szarrá is perelném. :))
De azt mind be is vallom az egyetemnek. Az utolsó fillérig.
---
Különben kurvára nem értem ám az ilyen mondatokat, hogy a 'szüleim nem hajlandóak támogatni'. Bazmeg, OLYAN NINCS. Ha van jövedelmük, de te nappalin tanulsz - akár huszonévesen - akkor kötelezhet?ek rá. Ezt mondja a törvény. Ilyenkor bizony perelni kell.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-03 10:16)
forrás link (29)
Mielőtt egy profi szoftverfejlesztő cég piacra dob egy terméket, nem ritkán főállású tesztelőket foglalkoztat kemény pénzért.
...
Ami engem illet, sziklaszilárdan hiszem, hogy ez valahol pénzkidobás, legalábbis az én pozíciómban mindenképpen. Jelen blognak köszönhetően ugyanis van annyi haragosom és ellenségem, hogy kérés nélkül is bevetnek mindent az általam elkészített megoldások tesztelésekor, csak hogy rúghassanak belém egyet.
...
Ma úgy döntöttem, hogy megadom az Index fórumos zsiványoknak és ballibeknek a kegyet, és egy napra alkalmazottaim közé fogadom őket. Ráeresztettem tehát a kígyófészket a készülő webshopomra, és figyeltem, mi történik.
...
Így kell ingyen foglalkoztatni egy rakás embert, akik ráadásul önzetlenül, és lelkesen teszik a dolgukat. :)

(néhány nappal később... - a szerk.)

Tekinthetjük súlyos hibának, hogy bevallottan félkész, szándékosan biztonsági funkciók nélküli termékre eresztettem rá a zsidókat. Azt ugyanakkor, hogy tesztelés gyanánt az általam képviselt nemzeti eszmék elleni frusztrált gyűlölettől vezérelve a közöttünk meglévő politikai vitába egy független harmadik felet, a megrendelőmet is belekeverik, és trágár e-mailekkel árasztják el a postaládáját, még tőlük sem feltételeztem.
...
Tekinthetjük súlyos hibának, hogy egyszerűbb jelszót használtam több helyen is, melyet így viszonylag könnyedén fel tudtak törni. Azt ugyanakkor, hogy mindezt rombolásra, más munkájának a szándékos, és értelmetlen tönkretételére használják, még tőlük sem feltételeztem

Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 12:05)
forrás link (23)
(SoDI arról, hogy elvették a feje fölül a házat)

Annak ellenére, hogy nekem sziklaszilárd meggyőződésem, hogy mindvégig logikusan, az elérhető információk teljes körű mérlegelésével hoztam meg az üggyel kapcsolatos döntéseimet, azóta is csak saját magamra jellemző az a tárgyilagos bölcsesség, hogy képes vagyok elvonatkoztatni a tragédia-közeli végkifejlettől, és utólagos okoskodás nélkül elemezni, hogy a maga idejében megfontoltnak volt-e tekinthető az, ahogyan a dolgokat kezeltem.

Alább ezeket foglalnám össze, mely után talán az eddigieknél talán sokkal több kedves olvasóm jut arra a következtetésre, hogy a modern idők kihívásainak megfelelő lendületes kezdeményezőkészségem dacára a maga módján bölcs, és átgondolt döntést hoztam.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 18:08)
forrás link (20)
k0zi: Nem, én E kategória voltam.
Az még polgári szolgálatra is alkalmatlan.
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-07-28 13:02)
forrás link (20)
Gergely Tomanovics Sodi, mifasz van már veled? Aggódnak a rajongóid! Ezt érdemeljük ennyi év után, hogy búcsú nélkül lelépj? :))))
36 perce · Hozzászólok · Tetszik Nem tetszik · Faltól falig megtekintése

*
*
*
o
**** Endre Farkas Túlvállaltam magam munkával, és nem jut most ideiglenes idő blogolásra. Erről van szó mindössze. A régi blog egyébként elérhető a http://jobbstart.hu/regiblog/ címen (bár természetesen egyáltalán nem frissítem, de ha valaki akarja, le tudja menteni onnan a tartalmat)
31 perce · Tetszik Nem tetszik
o
Gergely Tomanovics Ezek szerint bejött a szexshop-webshop biznisz? :)
15 perce · Tetszik Nem tetszik ·
o
undefined
**** Endre Farkas Miféle szexshop? Soha a büdös életben nem csináltam szexshopot. :)
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 13:52)
forrás link (18)
sodika:
2009. 04. 21. 20:14

Bár én még életemben nem kurváztam, de volt már csaj, aki azért hagyott el az első alkalom után, mert elfáradtam.
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-05-31 18:03)
forrás link (18)
Ma álljon itt cenzúrálatlanul 14 kép, mindenféle korrekció nélkül, úgy, ahogy sorrendben elkattintottam őket; azután, hogy felfedeztem, miként lehet beállítani a vendéglátóim digitális fényképezőgépén az időzítést. :)
Ahogy elnézem magam, szeptembertől eskü’ elkezdek újra csajozni a fél éves pihenő után, mert ha nem szarom pont le, hogyan nézek ki (tüntetésre, illetve suliba pont le szoktam szarni, így ezekre a helyekre rendszerint úgy megyek, mint valami utolsó csöves), akkor szerintem egész normális képet tudok mutatni, melytől szabályosan bűn megfosztani a gyengébbik nem szerencsésebb tagjait xDDDDD

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:k4wAwOAU22YJ:sodi.freeblog.hu/archives/2008/08/23/Ujabb_14_arckep/+/search%3Fhl%3Dhu%26client%3Dfirefox-a%26hs%3DUd2%26rls%3Dorg.mozilla:hu:official%26q%3D%2Bsite:sodi.freeblog.hu%2B%25C3%259Ajabb%2B14%2BSoDI%2Barck%25C3%25A9p&cd=1&hl=hu&ct=clnk&gl=hu
Szerző: SoDI, beküldte: bérsnecológus (2011-01-03 19:15)
forrás link (16)
Nem vagyok balek - 2009.07.03. 02:55:32

Még 2005 nyarán történt. Rudy nevű haverommal társalogtunk arról, hogy éppen tőkehiányos vagyok, ugyanis van egy apró körülmény, ami pillanatnyilag akadályoz abban, hogy forrásigényes vállalkozásba kezdjek. Amikor kérdésére kifejtettem, hogy egykori közös tanárunk ott felejtett 8 milliós jelzálogot a lakásomon, és eltüntette a 2 és fél millió forintos nagyanyai örökségemet, a következő mondattal foglalta össze a véleményét.

- Balek vagy?

Erre én válaszul - hangomban nem kevés felháborodással - lassan tagolva elmondtam neki a telefonba, hogy „nem va-gyok ba-lek”.

Édesanyám, aki mellettem ült a kocsiban, ekkor kifejtette, hogy személy szerint más véleményen van. Rudy rögtön rácsapott a magas labdára, és a következő kérdése már ekként hangzott.

- Na, hát édesanyád mit mond erről?

Erre közöltem mindkettejükkel, hogy mivel a Kádár rendszerben szocializálódtak, és mindketten elmulasztottak megfelelően élni a rendszerváltás lehetőségével - édesanyám például hiába a magyar átlag sokszorosát kereső ügyvéd, ha negyvenen túl is elsősorban munkaerejéből él a befektetései jövedelme helyett -, így a mai modern világban már a legkevésbé sem releváns egyikük kispolgári attitűdből táplálkozó véleménye sem.

Annak ellenére, hogy nekem sziklaszilárd meggyőződésem, hogy mindvégig logikusan, az elérhető információk teljes körű mérlegelésével hoztam meg az üggyel kapcsolatos döntéseimet, azóta is csak saját magamra jellemző az a tárgyilagos bölcsesség, hogy képes vagyok elvonatkoztatni a tragédia-közeli végkifejlettől, és utólagos okoskodás nélkül elemezni, hogy a maga idejében megfontoltnak volt-e tekinthető az, ahogyan a dolgokat kezeltem.

Hosszas töprengés után végül arra jutottam, hogy ennek talán az lehet az oka, hogy nem szedtem össze azokat az egymást erősítő momentumokat, melyek végérvényesen meggyőztek engem arról, hogy kockázat nélkül segédkezek tanár úr átmeneti forráshiányában.

Alább ezeket foglalnám össze, mely után talán az eddigieknél talán sokkal több kedves olvasóm jut arra a következtetésre, hogy a modern idők kihívásainak megfelelő lendületes kezdeményezőkészségem dacára a maga módján bölcs, és átgondolt döntést hoztam.

Zsidó

Akármilyen furcsán hangzik, az egyik érv az volt mellette, hogy zsidó. Ezek a biboldók ugyanis agyafúrt, fehérgalléros ügyeskedők hírében állnak, akik akként alakítják elkövetésük módját, hogy minimális legyen a lebukás veszélye. Az ilyen bűnöző részéről a sunyi megtévesztés várható el legfeljebb, vagyis a másik fél hiányos műveltségének, szerény értelmi képességeinek erkölcstelen kihasználása. Luzsénszky Alfonz lelkiismeretes tényfeltáró tevékenysége óta köztudott, hogy a cionista zsidó ott veri át a gójt, ahol tudja, éppen ezért résen kell lenni, amikor az ember ilyennel üzletel. Alaposan át kell olvasni mindent, és csak akkor szabad megegyezésre jutni, ha tartalmilag a legapróbb jogi kérdést is megnyugtatóan rendezik ezek. A mi konkrét esetünkben mindez maradéktalanul teljesült, ugyanis nem az iratok tartalma volt a probléma, hanem az, hogy a tizenckilenc valós irat közé oda keveredett egy hamis, huszadikként. (Ezt a hamisítást különben tanár úr saját maga vallotta be a bíróság előtt.)

Tanár

Egy műszaki tudományokból doktorált, hatvanas éveihez közeledő, büntetlen előéletű tanáremberről volt szó.
Szerző: SoDI, beküldte: IsmeretlenJoAkaro (2010-11-26 17:44)
forrás link (14)
Beszarok...

A redtube.eu oldalon Melcsike névre rákeresve tényleg Kroko csaja jön be. Pontosan, ahogy a feljelentésekben írták.

Az azért milyen gáz már, hogy tényleg képes - vélhetően - saját magáról ilyen felvételeket közzétenni csak azért, hogy erre hivatkozva letartóztathassa a Kroko-t? :(


vs


"mutatta az Endi a videót, és nagyon tetszik, terjesztjük, ahogy tudjuk!"

HAZUGSÁG.
Én nem mutattam semmit.
Szerző: SoDI, beküldte: gebasz (2010-11-10 15:47)
forrás link (12)
de Sade márki: sodi, most őszintén, nem hasonlít rád ez az ember?
http://szegedma.hu/images/lmp0804/LMP_0804_it%20%287%29.jpg
http://helyi-celeb.blog.baon.hu/wp-content/uploads/2010/07/vagogabor-blog2.jpg

kicsit jobb színe van mondjuk, mert gondolom többet van a levegőn

SoDI:

Ez a beesett arcú harmincas szar hogy hasonlítana már rám, az alapvetően jóképű huszonévesre?
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 10:22)
forrás link (11)
Az embernek van büszkesége is.
Anyám is minap újságolta, hogy kereszttesóm adott neki álláshirdetést, ami nekem pont megfelelne.
Operátori munka.
Kábé szó szerint idézem a válaszomat:
“Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá’ nehogymá’, ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én… ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel.” xD
Erre kicsit furcsán nézett anyám, hogy min is kaptam fel ennyire a vizet. Egészen addig, amíg el nem magyaráztam neki, hogy mi is az az operátor.
Eredetileg infós dolognak hitte, ez okozta a félreértést. :P Pedig a fizetési ajánlat alapján (100-as körül) sejthette volna, hogy nem ilyen.
Nem azért tanultam az érettségi után 9 évet, hogy olyan munkát végezzek, amit már akkor is megtehettem volna.
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-12 17:05)
forrás link (11)
Tologasd, bazmeg, te a kosarat a Tesco-ban.
Ami engem illet, a világ legértelmetlenebb időfecsérlésének tartom a bevásárlást.
Fáradtság, amiben semmi élvezet nincs.

Ha van valami, ami IGAZÁN prolis dolog, akkor az a bevásárlókosár szorongatása. :D :D

A Grobynál viszont nem csak hogy házhoz hozzák, de a SZOLGÁLTATÁS SZERVES RÉSZEKÉNT be is pakolják neked a hűtőbe a kaját (nem vicc). :D

Ha van valami, ami NAGYON TÁVOL ÁLL a proliságtól, akkor egy ilyen haladó szellemű KÉNYELMI szolgáltatás igénybevétele mindenképpen az.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-12 22:28)
forrás link (11)
Huszonévesen nem gáz a szingliség. Pláne nem “vadászbikaként”.
Szerző: Danyiil Romanovics, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 11:25)
forrás link (10)
Üdvözlöm. A nevem **** Endre.

Hogy van?

Én remekül, és nagyon remélem, hogy sokak után Önnek is a segítségére tudok lenni. Ezen az oldalon betekintést engedek az elmúlt évtizedet átölelő masztipartis múltamba.

Ha megenged egy tanácsot, az Ön helyében olyan emberre bíznám a hétvégi recskapartik és egyéb masztiesemények szervezését, aki az indexfórum sok ismert szereplőjének elismerését vívta már ki. Ezek az indexzsidók pontosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő masztis kiválasztásán súlyos öklözőzsír-tégelyek múlhatnak. Talán a 100 leggazdagabb magyar között lévő broni, és mások elégedett választását követve Ön sem tévedhet túl nagyot.

Már tizenéves koromban érdeklődésem központjában volt az összetett maszturbációs kézmozdulatok elsajátítása. Középiskola mellett a forum.index.hu tanfolyamain ismerkedtem meg az egy- és kétkezes önkielégítés alapjaival. Még egyetemi tanulmányaim előtt több szakirányú végzettséget (professzionális felszopó, junior fistman, OKJ-s masztiparti-szervező) szereztem, és az index.hu tanfórumán sajátítottam el a senior masztiszakértők tudását.

Tanulmányaim mellett immár 8 éve foglalkozom szabadúszóként maszturbációval. Ez idő alatt sok cég számára szerveztem olyan masztieseményeket, melyek máig szervesen integrálódnak az üzleti folyamataikba. Mindeközben több helyen láttam el folyamatos síkosítói feladatokat. Önkielégítési tapasztalataim mellett origami-tanulmányaim jelentik abiztosítékot arra, hogy kézmozdulataim Önnél is az élvezet érdekeinek maradéktalan figyelembe vételével zajlanak le.

Szabadidő, érdeklődési kör:
Szabadidőm nagy részét az professzionális onánia és a maszti-etikett témakörének tanulmányozásával töltöm. Igyekszem ehhez folyamatosan beszerezni a legmodernebb szakirodalmakat. Emellett kedvelt időtöltésem pornóvideók összevágása, mely szenvedélyemnek az egynemű masztipartikon gyakorta hasznát is veszem. Ehhez az utóbbi években magas szinten sajátítottam el a Vegas Handjob nevű maszturbációs technika használatát.

Képességek, kompetenciák:
Ösztönösen a falloszméretek és -formák átgondolt, precíz, strukturált megközelítése jellemez. Nyitottan fogadom a kihívást jelentő, kreativitást igénylő feladatokat. Mivel tudom, hogy ez elősegítené a személyes fejlődésemet, szívesen dolgozok csapatban is. Mindig nagy hangsúlyt fektettem rá, hogy önképzés útján folyamatosan naprakészen tartsam, gyarapítsam, és elmélyítsem maszturbációs tudásomat.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 10:16)
forrás link (9)
Kurvára nem tudok angolul, de egy ilyen e-maillel megpróbálkoztam az előbb.
Hátha.

Legfeljebb nem.
----

Címzett: security@youtube.com
Dátum: 2009. december 13., vasárnap, 15:19:20

Dear Sir / madam!

I apologise for my weak English.
Somebody got my YouTube password today.
(He got all of my passwords until little time. Blog, e-mail, YouTube)
My nickname is amalono.
Now I modified the password, and again mine the access.
But the hacker deleted all of my videos after 2009. March 15.
I would like to ask you to put back the deleted videos.

Thank you very much.

Endre **** (amalono)
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:18)
forrás link (9)
Legvégül, miután több helyen is azt hazudják, hogy én valami torzult testű nyomorék lennék, mi mást tehet az ember, mint hogy egy egészalakos képet tölt fel?

http://****endrefarkas.freeblog.hu/files/sodiarc/sodi_egeszalakos.jpg

Aztán mindenki döntse el maga...
Szerző: Vereczkey Hágó, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:31)
forrás link (9)
Yo, itt Vereczkey Hágó a házban
Nem Kárpátukrajnában
Hanem szép magyar hazánkban
**** Farkú Endre szemétdombján
Szanaszéjjel baszott Freeblogján
Bemutatja nektek a radikális oldalt
Adakozz a számlaszámra, itt oldalt
Vágjunk hát bele, lássuk a neveket
Hősök és férgek egyaránt kellenek
Nepper, rapper, lompos gengszter
Zsidó, hitvány arab, most nyugton marad
Nyüszítve ugat vagy kaparja a falat
Baszom a szátok, szánalmasak vagytok
Fenyítésnek vegyétek most ezt a hangot
De a legnagyobb féreg akkor is Sodi
Nap mint nap szopatja az Indexbabó modi
A Gyagyás nevű topik régóta lakhelye
Önként ugrik faszért a retardált faszfeje
Nyitott könyv számunkra nyomorult élete
Élvezettel verjük orrát szarjába bele
Sodi, Zsodi, púpos Sneci geci
Úszó, kúszó, mindent megúszó
Azt hiszi magáról, a legnagyobb májer
De ugyanolyan homokos, mint a Joschka Szájer
Saját gondjaiért másokat basztat
Örül ha a blogján náciknak benyalhat
Diplomát se szerez, csak faszverésből
A pénze meg anyja véres verejtékéből
De nem csak véres, vörös is
Hisz maszopos a lúvnya
Degenerált fiacskája a fasisztákat tolja
Zseniális üzletein milliókat veszít
Hiteltelen tolvajoknak veti oda pénzét
Faszcibálás közben a marketinget bújja
Hímringyóként egyenes lenne az útja
Erről a parasztról legyen elég ennyi
Ideje a többi képét sorra venni
Tomcat - Lopcat, Polgár Ártány Tamás
Örök vesztes marad, ez nem is lehet vitás
Fegyverhordozó hűséges Blogina
Annyit ér, mint egy férges vagina
Dragon64, a tudosók gyöngye
Szívén pihenjen a sírhant göröngye
Vagy itt van az Alkaa, a Micrás alja,
A szaros seggelyukát egy falka akarja
A vörösBegyek között Ahma a király
Azt hiszi, hogy arab, pedig csak egy cigány
Káoszkapitány Szőke, a kerékpáros náci
Skizofrén tüneteit megmondja akárki
Broni, Broni, az eredeti heBroni
Tudja jól, szerb pinákat baszni az igazi
Szexhiányos Tex csak rejszol a blogra
Hülyeségeit magából kérés nélkül ontja
Szeszesember, szenesember szót sem érdemel
Punika-Anika már egy sokkal jobb karakter
Záhonyi Pista, az ártányölő mester
Cion népe kezében ő halálos fegyver
Meg Rózsa Misi elvtárs, az szdszes góré
Szavára Tel-Avivből egyből dől a lé
Ennyi mára elég, oktattam a népet
De lesz még ennek folytatás, tudom és érzem
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-22 14:01)
forrás link (9)
Mivel még csak 21 éves vagyok, nem nagyon tudok semmi féle normális végzettséget felmutatni. (Nappali tagozatos tanulmányaim mellett estin elvégeztem két OKJ tanfolyamot, így most csak egy “számítástechnikai programozó”, meg egy “rendszerinformatikus” szakmai vizsga van a kezemben.)
De hát ilyen rohadt fiatalon minek kéne lennem? :)
Ha viszont valaki 30-40-50 éves korában se tud többet felmutatni egy érettsinél, meg valami utána megszerezhető OKJ-nél, az már azért égő :)

Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 08:18)
forrás link (8)
Nincs mese, világosan rögzíthetjük, hogy a tiszta közélet megkívánja, hogy egy esetleges hatalomátvétel alkalmával a bolsevik patkányok mellett a fattyaikat is lámpavasra kell kötni!

Mert hát, tegye szívére a kezét a kedves olvasó: hát lenne szíve családokat szétválasztani?
Szerző: SoDI, beküldte: műlégy (2010-05-31 18:41)
forrás link (8)
Ennyit arról, hogy a chat.hu-s ismerkedés szánalmas dolog lenne.

Így csak annyit árulok el amolyan dicsekvésképpen, hogy mindezt úgy sikerült elérnem, hogy nem csak hogy nem fizettem érte, de még arra is ügyeltem, hogy a közös költésekből a hölgyre eső rész mindenképpen stabilan 50% felett legyen. ;P
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:26)
forrás link (7)
2007. 10. 16. 22:55

Különben hamarosan én is tanár leszek. :) A legtöbb szigorlaton már túlvagyok.
Szerző: SoDI, beküldte: G.Miller (2010-06-02 00:07)
forrás link (7)
A Jobbik nevű démont a balliberális ármány hívta életre a MIÉP ellen. Meg lehet nézni a prominensei múltját. Jaj, hát nem tőlük szívták át az embereket? ;) Milyen érdekes! A Jobbik létének egyetlen értelme a nemzeti radikalizmus tudatos szétmorzsolása! Oszd meg, és taposd el...

Mindenesetre én készségesen elhiszem neked, hogy nem lesz túl nagy szerepük, ezért továbbra is érdesnek ígérkezik a vasárnapi tüntetés, elvégre Tóta W. Árpádnak is igaza van abban, hogy ideje felszólalni az ellen, hogy egyesek mániákusan rasszistázzák le a magyar embereket. De továbbra azt mondom, hogy még a cigányokkal szemben is szükséges valamilyen mértékű provokatív viselkedés az áldozattá váláshoz. 23 éves vagyok, és még soha nem támadott meg cigány.

Mercis lakásmaffiózók formájában már volt szerencsém velük, de nemet mondtam az ajánlatukra. Egy kedves, barna bőrű, aranyláncos úriember keresett meg a egy közös ismerősünkön keresztül azzal, hogy ha felveszek 4 milliót a lakásomra, és ha utána rögtön átadom a felét csúszópénznek, akkor cserébe banki ügyintézők eltüntetik az egész tartozást, én pedig az ügy végén a maradék 2 millióval felesben megosztozhatom ővele. Jól hangzott, de valahogy keveselltem a garanciákat, melyek kimerültek a szép mosolyában. :-)
By SoDI
Szerző: SoDI, beküldte: G.Miller (2010-06-02 00:25)
forrás link (7)
# medvezsidaj Mondja:
június 1st, 2010 at 22:25

sodi mit szólsz ehhez? http://sodika.atw.hu/

# sodika Mondja:
június 1st, 2010 at 22:36

Ezek hazugságok.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 18:04)
forrás link (7)
Egy pillanat.
Munkaviszont és fizetést soha nem is akarok. :)
Én úgy akarok meghalni, hogy sose volt ilyenem. :D
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 08:17)
forrás link (6)
34-es: Fél éven belül a minimálbért akarom elérni. Ez havi 50-60 ezer forint körül van. Egy éven belül (2011-re) a magyar átlagember havi jövedelmét célzom meg a vállalkozásommal. Ez jelenleg havi nettó 120 ezer forint. 2012-re ennek a háromszorosát.
Majd pedig évi 20 százalék körüli folyamatos növekedést.
Ez a cél.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 12:07)
forrás link (6)
Az a 30 különben nem "bevétel"!
Egyszerűen egy olyan összeg, aminek a létezése evidencia.
Amíg nappaliba járok, az egyszerűen JÁR, mert különben szarrá perelném az őseimet. Ez egy olyan pénz, amit a magyar törvények szerint akkor sem tagadhatnának meg tőlem, ha akarnák. Ha összevesznénk, és ki lennék tagadva, ez akkor is járna, amíg suliba járok.
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 17:33)
forrás link (6)
A házirend összeállítása (ezt holnap közzéteszem, azután pedig szigorúan be is fogom tartatni, hogy ez a hely ne legyen ugyanolyan szemétdomb, mint amilyen a régi SoDI blog volt)
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-07 09:37)
forrás link (6)
Egyébként a számlapénz csupán egy ember alkotta absztrakció.
Miként segítene egy virtuális dolog olyan fizikai dolgon, mint az árvíz?
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-18 19:56)
forrás link (6)
A titok nyitja az átlagon felüli intim méretem. :)
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 11:06)
forrás link (5)
A bejárónőmet ezen a héten anyám hozza-viszi hozzám.
Azt pedig, hogy miért a nemzet érdeke, hogy ne tudjanak dolgozni a budapestiek, egy hosszabb postban fejtem ki még ma este.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:42)
forrás link (5)
Nézzük csak a nagy világvallások közötti "nagy" ellentmondásokat.

Az iszlám is elfogadja Jézust, csak nem istenként, hanem prófétaként. Pipa.
A zsidó vallás valójában 2000 éve elavult, tehát nem is igazi vallás, hiszen egyetlen célja a dezertörködő kekeckedés azokkal, akik tudjták, hogy a Megváltó egyszer már járt itt. Tehát ez kakukktojás szóra sem érdemes.
A keleti vallások nagy részében pedig kizárólag a lélekvándorlás az, ami első látásra élesen ellentmond a keresztény hitnek, de ha ezt a feltámadás távoli szinonímájaként kezeljük, akkor már itt sem olyan éles ez az elválás.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 18:21)
forrás link (5)
Hetek óta nem jártam idekint. Hideg van. Veszek valami sapkát.
Szerző: SoDI, beküldte: IsmeretlenJoAkaro (2010-07-03 19:00)
forrás link (5)
Hétfő, 2010. július 5, 12:00

Most már tényleg. :)
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-11-08 01:30)
forrás link (5)
Alfahím: A zacskó azért zörög, mert éppen támadok.
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 17:38)
forrás link (4)
Mivel azonban az a vicces helyzet állt elő, hogy éppen egy fillér nélkül vagyok, gyorsan elrohantam jelentkezni azokhoz, akiknek ígértem egy találkozást a tervezett weblapjuk ügyében hetek óta, de aztán pont sz…tam le, mert japán rajzfilmeket nézegetni mégis csak kényelmesebb.
A dolog apró szépséghibája, hogy ez az ellenség, aki egy Fideszes önkormányzat vezetését készül kritizálni a lapon (és aminek mellesleg édesanyám is tagja), de mivel mégse lehetek gép nélkül, elvállaltam, elvégre nélkülem is lenne nekik weblapjuk, ugye. :)
Szerző: Slayer, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:53)
forrás link (4)
Sodi, annyira jellemtelen, gerinctelen szarházi csúszómászó vagy, hogy hányingerem támad. Azok után, hogy Ártány lefejelt, fikázó/alázó blogbejegyzéseket írt rólad, gyagyásnak hívott, megjegyzést tett a külsődre és fizikumodra, odahívta a csicskásbandáját a házat elé, ahol szerenádot rendezett, majd lehugyozódott a kerítésed, te SMS-ben bocsánatot kérsz tőle és teljesíted a parancsát, amelyben utasítást ad, arra hogy "ezt töröld, most"???

ENNYIRE EGY ÖNBECSÜLÉS NÉLKÜLI, SZOLGALELKŰ SZERVILIS JELLEMTELEN SZARHÁZI CSÓTÁNY VAGY TE BAZD MEG?

Ahelyett, hogy Ártány levelére azt írtad volna, hogy "te meg megbaszod a kurva anyád, te zsírdisznó. most."
Szerző: sodi púpja, beküldte: sneider (2010-06-06 10:05)
forrás link (4)
sodi púpja:
2009. 12. 31. 17:13

bennem van sodi bűzmirigye, aminek köszönhető eme émelyítően aromás bűz, amivel még egy bantu nigger fitymája alatt található húszéves túróraktár penetráns bűze se képes felvenni a versenyt

üdv: sodi púpja
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-06 13:14)
forrás link (4)
Egyébként meg nem holmi disznóságok miatt “bujkálok”, hanem a közírói munkásságomból kiérződő harcias patrióta karakánságom miatt. Ez egy átlagember szemével – hiába hasznos a nemzet szempontjából – riasztó is lehet.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-10 14:50)
forrás link (4)
Különben ballib és pénzügyi sajtótájékoztatókon lehet a legjobbakat enni.
Tavaly ősszel ellátogattam egy Halmai Gáboros-Vásárhelyi Máriás nácizós/antifasiszta beszélgetésre, múlt héten pedig a Provident sajtótájékoztatóján jártam.
Mind a két helyen olyan ínycsiklandó sajtkülönlegességekkel tudtam megtölteni a bendőmet, melyet saját pénztárcából nem tudnék, vagy legalábbis nagyon-nagyon sajnálnék megfinanszírozni. :))
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-15 08:02)
forrás link (4)
Bee: Miért legyek én vallásos, ha nem érzek rá késztetést?
SoDI---: Mert ez tévút.
Bee: Köteleznél rá?
SoDI---: Igen.
Bee: Ez lenne a te felfogásod szerinti demokrácia?
SoDI---: A vallásszabadság egy demokratikus dolog.
Válassz egy vallást.
Szerző: SoDI, beküldte: El Púp (2010-06-28 22:49)
forrás link (4)
Hetente egyszer-kétszer elmászni egy tüntetésre, vagy bíróságra. Ez még belefér.
No de hogy minden nap ÉRTÉKES ÓRÁKAT fordítani készülődésre, utazásra oda-vissza?
Gondold át.
- reggel kb. 1 óra készülődés (borotválkozás, mosakodás, öltözködés, stb...)
- 2 óra utazás (az odaút út közbeni reggelivel együtt legyen 1 óra)
(ezt nevezem én szaladgálásnak)
Ez napi 3 óra.
Heti 15 óra.
Két értékes munkanap.
Ezt távmunkában mind meg lehet spórolni.
Két nappal többet tudok dolgozni ugyanannyi idő alatt, mint az, aki bejár bárhova is.
Egyszerűen meg akarom spórolni a munkába járással járó napi rutint.
Ez még nem jelenti azt, hogy kevesebbet akarok dolgozni.
SŐT! Többet akarok dolgozni.
Ezért nem akarom, hogy hiábavalóságok foglalják le a munkaidőmet.
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-28 11:28)
forrás link (4)
A metroszexualitás nem a buziságról, hanem a pénzköltésről szól. A textilipar megduplázza a bevételeit, mert nem csak a nőknek adja el a minőségi ruhát. Ennyi.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 13:43)
forrás link (3)
április 20th, 2010 at 00:26
Az olvas sokat, aki sokat várakozik.
Mondjuk orvosnál. Én 10 éve nem jártam orvosnál.
Vagy rengeteget kell hivatalban kell sorban állnia.
Én jó ha félévente egyszer járok ilyen hivatalban.
Úgy kábé ennyi.
Az olvasgatás egyetlen értelme az unaloműzés, az unalmas bambulás alternatívájaként.
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 18:13)
forrás link (3)
Dolgoznék
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 18:21)
forrás link (3)
Etikett... Fogalmam sincs, hogy miért vettem etikett könyvet.
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-05-31 18:28)
forrás link (3)
Szerintem ez érthető.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 20:34)
forrás link (3)
[TC] "Nem ütött meg, mert valószínűleg sejtette, hogy abból valódi verekedés lenne."
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-01 09:05)
forrás link (3)
Már csak azért is, mert irtózatosan kevesen büszkélkedhetnek azzal, hogy a két, egyetemet végzett szülőjük mellett mind a négy nagyszülőjük legalább főiskolát végzett.

Az pedig, hogy mindezt egyetlen zsidó családtag nélkül tudom felmutatni egy olyan országban, ahol egyértelmű túlreprezentáltságot mutatnak az értelmiségi pályák többségén, még inkább kiemeli ezt a gyönyörű vérségi érdememet.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 17:57)
forrás link (3)
Nagy farkam van és kemény. :)
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 18:04)
forrás link (3)
sodika Mondja:
január 1st, 2010 at 19:08
De a bannolást nagyon komolyan számításba veszem.
Ebben igazad van.
Holnap fent lesz itt az oldalon az új házirend.
És utána nagyon komolyan be is lesz tartatva.
Szerző: SoDI, beküldte: medvezsidaj (2010-06-01 18:21)
forrás link (3)

Bronislaw_Kaminski: amugy nem néznek rosszul ki a 12-13 éves kiscsajok))))))))))))))))))).
Sodi: Inkább legyen 14 :))
Sodi: Éppen hogy kijavítottam Bronislaw-ot azzal a 14-gyel. :))A 14, az bizony már érett. :P
Sodi: Nem azt mondta, hogy meg kéne b….ni a 12 éveseket, hanem csak azt, hogy esztétikusak. Mi ebben az elhatárolódnivaló?
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-01 23:39)
forrás link (3)

Számlát küldök az RTL KLUB-nak
február 26th, 2010

Tisztelt RTL KLUB!

Önök a 2010. február 25-én 23:10-től sugárzott Akták című műsorukban forrásmegjelölés nélkül használták fel Novák Előd február 6-i sajtótájékoztatójáról készült felvételemet, mely az én szerzői jogi tulajdonomat képezi.

22:11-től 22:19-ig, azaz 8 másodperc terjedelemben használták fel az anyagot. Kérem Önöket, hogy a tulajdonomat képező videóanyag ellenértékeként másodpercenként 1500 Ft , azaz összesen 12000 Ft (tizenkétezer forint) jogdíjkifizetést szíveskedjenek teljesíteni a számomra.

Amennyiben a műsor további ismétléseiben megjelölik forrásként a weblapomat (blog.jobbstart.hu), úgy ezen felül további jogdíjigényt nem támasztok.

A jogdíj magában foglalja az Internetes oldalukon történő felhasználás jogát (http://www.rtlhirek.hu/video/84011), valamint – forrásmegjelöléssel – tetszőleges számú ismétlés jogát.

A díjnak ÁFA vonzata nincs, ugyanis alanyi adómentes vagyok.

Kérem, kifizetésüket szíveskedjenek a … Banknál vezetett …-…-… bankszámlaszámomra teljesíteni, és szíveskedjenek megjelölni, hogy a szolgáltatásról milyen névre és címre kérik a számlát kiállítani.

Tisztelettel:

**** Endre Farkas
egyéni vállalkozó
Tel: 06-30-4563-105
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-02 23:04)
forrás link (3)
(BKV- és MÁV-sztrájk apropóján)

IsmeretlenJoAkaro: "Mit szólnál ha valamelyik szeretted azért halna meg, mert az egészségügyi dolgozó nem bírt bejutni a munkahelyére, hogy megmentse?"

SoDI: A kórház szállítsa az orvosokat taxival.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-03 08:09)
forrás link (3)
...
Ha banner-hirdetéssel szeretne megjelenni az oldalon, kattintson ide,
vagy hívja kereskedelmi igazgatónkat:

**** Endre Farkas
Tel: 06-30-4563-***
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-03 08:53)
forrás link (3)
# sneider Mondja:
április 27th, 2010 at 12:51
Sodi te, mint végzős hallgató, komoly szakembernek tartod magad a szakmában?

# sodika Mondja:
április 27th, 2010 at 12:52
Naná.
Jelenleg is a szakmámmal keresem a kenyerem.
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-03 08:56)
forrás link (3)
sneider Mondja:
április 27th, 2010 at 13:07
Hol a kamera, laptop, kávézó? Sehol?

sodika Mondja:
április 27th, 2010 at 13:11

Májusban indulok.
Mondtam már.
Még nincs május.
Most pedig húzok dolgozni.

sodika Mondja:
április 27th, 2010 at 13:28
sneider:
Az, hogy kifosztottak a zsidók, elég rendkívüli eset.
http://sodi.freeblog.hu/categories/Lakasmaffia/
És dolgozom.

sodika Mondja:
április 27th, 2010 at 14:04
Na, dolgozom.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-06-03 13:43)
forrás link (3)
"“Morvai tíz éve még libsi volt, ennyi. Tény.”

Nem. Hazudsz. Nem tény.
Ilyen nincs.

Egy tisztességes ember nem váltogatja a köpenyét. Soha.
Olyat szerintem csak az utolsó szar köpedékek tesznek.
Márpedig Morvai Krisztina tisztességes hazafi, és rendes magyar ember.

Ezért várom a közleményét. Ha nem érkezik meg hamarosan, egy héten belül ÉN MAGAM állok elé a kamerámmal, és kérdezek rá, hogy mi is ez.

Mert egy ILYEN csúnya félreértést tisztázni KELL."

VS.

"Még a múlt hét termése az információ, hogy Morvai Krisztina többször is segédkezett az SZDSZ programjának összeállításában. Még 1998-ban is "
Ez ugye – mint ahogy a D209-es kormányának való 1 milliós szakértésnél tisztáztuk – nagyon erősen „NA ÉS?”-kategória, elvégre vannak olyan szakmai tevékenységek, melyek függetlenek a politikától."
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-06-08 22:18)
forrás link (3)

(a sorkötelezettségről:)

sodika:
2009. 09. 30. 13:22


A hátam miatt nem voltam alkalmas.
De aki alkalmas, annak igenis kötelezővé tenném.
Megacélozza a testet és a lelket.
Úgy hallottam.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-06-09 19:31)
forrás link (3)
SoDI az indexes működéséről:

"Nem nyaltam a seggüket, hanem aláztam és a helyükre tettem őket."
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-06-14 00:00)
forrás link (3)
alahogy így képzelem a dolgot. (havi NETTÓ ezer forintokban)

29-55 – underclass
56-80 – lumpen
81-150 – proletár
151-200 – alsó-középosztály alja
201-300- alsó-középosztály közepe
251-400- alsó-középosztály teteje
401-500- középosztály közepének az alja
501-750- középosztály közepe
751-1000- középosztály közepének a teteje
1001-1500- felső-középosztály alja
1500-2000- felső középosztály közepe
2001-3000- felső-középosztály teteje
3001- gazdagok
Szerző: SoDI, beküldte: IsmeretlenJoAkaro (2010-06-14 15:45)
forrás link (3)
Cékla: Sodi vs. helyesírás 0:1
SODI: Amikor az ember jegyzetel, nem ilyenekre figyel. :)
Pengető: Sodi, neked a helyesírásra külön figyelned kell? Mint a normális beszédre? Nem lehetsz ekkora szardarab.
SODI: Könyörgöm, itt TULAJDONNEVEKRŐL VAN SZÓ. Ha életemben nem hallottam az adott nevet, és a szemüvegem sincs nálam, akkor szerintem tök természetes, hogy magyar fonetikával írom le.
Cékla: Kedvencem az "avangard"
Uborka:totaritórius... ammeg miaf?
SODI:most ezen fogunk ugrálni? :)
Szerző: sneider, beküldte: Fotelrocker_Presszócigány (2010-06-14 16:41)
forrás link (3)
Valódi ellenségeskedésről itt szó sincsen. Bár SoDI lehet, hogy utál minket (tyerityem ety értyhetyő), de ez nem kölcsönös.
Az igaz, hogy órákat vesz el napból, de ez a napi szórakozásunk egyik formája.
SoDI egyszerűen annyira hülye, hogy folyamatos muníciót szolgáltat a röhögéshez. Én ha nem vagyok online, mondjuk lent vagyok haverokkal, sokszor akkor is eszembejutnak SoDI mondatai és magamban kezdek nyeríteni.

Long live SoDI!
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-15 07:59)
forrás link (3)
Hitler nem volt elmebeteg.
Mondott hülyeségeket, de azt érdekből tette, a sok faszságot maga se gondolta komolyan, csak éppen azt a művészeti szabadságát teljesítette ki a politikában, amit a festészetben nem tudott.
Szerző: SoDI, beküldte: malacocska (2010-11-15 22:28)
forrás link (3)
Na akkor elmondom a sztorit.
Ülök otthon este, programozok.

Csörög a telefon, női hang, unatkozik, látta képeimet nem akarok-e elmenni swingerbe. Mondom, de. Két és fél óra múlva találkoztunk a Blahán. (Ő korábban gondolta volna, de nekem kellett ennyi idő, hogy kellően szalonképes formába hozzam magam. :D)

Találkozunk, kocsiba, GPS-en nézi, bemegyünk, a 12 rongyot fele-fele arányban álljuk, és rendeltetésszerűen felfedezzük a helyet.

Gondoljuk: szauna, csak félig jó ötlet, 100 fokban és 3 vodka után nem vagyok superman, bár ő így is lelkes. :D hűs jakuzzi után már jobb a helyzet. :D

Végül megunjuk, kajálunk egy kicsit, ha már benne van az árban, belemarkol az óvszerekbe (nem én: ő), és elmegyünk inkább hozzá. Reggel megyek haza tőle.

Ennyi a sztori.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-25 21:29)
forrás link (3)
"A gnóm még pedofil is."

???
A 14 legális. :D
A törvény szerint is érett.

Aki szerint egy 14 éves egészséges lány nem szép, az buzi.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-26 18:29)
forrás link (3)
Én Krokonak semmit nem hazudtam. Soha.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-12 16:43)
forrás link (3)
Ahogy elnézem magam, szeptembertől eskü’ elkezdek újra csajozni a fél éves pihenő után, mert ha nem szarom pont le, hogyan nézek ki (tüntetésre, illetve suliba pont le szoktam szarni, így ezekre a helyekre rendszerint úgy megyek, mint valami utolsó csöves), akkor szerintem egész normális képet tudok mutatni, melytől szabályosan bűn megfosztani a gyengébbik nem szerencsésebb tagjait xDDDDD
Szerző: SoDI, beküldte: sodileaks (2011-01-05 20:15)
forrás link (3)
LOL!

Én szinte sose vagyok beteg! :DDDDDDD
Csodálkozom is, hogy tud betegeskedni a sok szar :DDDDDD
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 09:39)
forrás link (2)
C: "Ja, költözz vissza a szüleidhez!"
Lehetetlen.
Oka van ám annak, hogy nem élek velük.
Összeférhetetlenség.
Eltérő életstílusú emberek egymással összeférhetetlenek.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 11:23)
forrás link (2)
31. sodika:
2009. 03. 10. 16:52
---"aki szegénynek állítja be nem rohangál ilyennel"
Ugyan már. Mindenkinek van mobilja.
Innentől meg nem tökmindegy, milyen mobil?
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 11:33)
forrás link (2)
****EndreFarkas Vissza a topikba 2009-12-07 20:17:17 (#7142)
Akkor kéne összehívni a közgyűlést, ha tudomást szereznék a fizetésképtelenség konkrét veszélyéről.

Nos, miután fogalmam sincs, hogy mennyi a társaság vagyona, és ugyanígy a tartozás mértékéről se tudok, így arról sem lehet tudomásom, hogy a kettő egymáshoz viszonyítva a fizetésképtelenség veszélyét rejtené magában.

Felénk még nem jelezte senki, hogy szerinte tartozunk neki. Még az APEH sem.
Fizetési igény nélkül pedig értelmezhetetlen a fizetésképtelenség fogalma.

Ez legalább akkor baromság, miszerint én képes lehetek akadályozni bármilyen hatóságot is a cég vagyoni helyzetének átlátásában, miközben én magam sem ismerem a vagyoni helyzetet. :))
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:30)
forrás link (2)
Én ezt a pártot hozom éppen létre.
Kicsit keveren vallási témával, meg hazaszeretettel (ugyanis NSDAP, Nyilas Párt, MDP, MSZMP, vagy KISZ tag csak az úgynevezett vezeklő nyilatkozat kitöltése után csatlakozhat), de ezek nem ütik egymást.

A neoliberális gazdaságpolitikának tényleg van helye - még szerintem is
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Arpád (2010-05-31 17:34)
forrás link (2)
Egyébként pedig igen: most, délután fél négyhez közeledve ébredtem csak fel.
Szerző: SoDI, beküldte: műlégy (2010-05-31 18:43)
forrás link (2)

Nem igaz. Világosan elmondtam, hogy pontosan mennyi pénzem van a hétvégére. Előre megbeszéltük, hogy most nem vagyok jól eleresztve. Belépő rám eső részére futja, kaja meg pia ebből lefogyasztható.
Ami pedig a feszengést illeti... Tényleg nem vagyok a világ leglazább embere, ez igaz. Kicsit mindkettőnknek inni kellett az oldódáshoz, ez is igaz. Hogy helyettem a legtöbb dologban ő volt a kezdeményező fél, az szintén igaz, mert én ennél illedelmesebb vagyok. De nem értem, miért gáz ez, ha a kimeneti végeredmény tökugyanaz? :)))
Szerző: SoDI, beküldte: műlégy (2010-05-31 18:45)
forrás link (2)
Ja és volt már nem egy több hónapos kapcsolatom chatről, és egyik barátnőm sem volt bűnronda. Egyáltalán nem gáz a chates ismerkedés.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 18:46)
forrás link (2)
Szoke-Kaoszkapitany: “Szóval volt szex vagy nem?”

Hajaj. Ott jöttem rá, hogy szaunában elvileg izgalmasan hangzik, de gyakorlatban már jóval nehezebb.

Vagy csak én nem vagyok Superman?
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 20:59)
forrás link (2)
Más szóval: az átlag elsőgenerációs reálértelmiségi szintén szarból van, nem csak az átlagzsidó.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 21:00)
forrás link (2)
sodika:
2009. 09. 27. 13:18

---
Ha a Jobbik átveszi a hatalmat, talán kapok majd állást a tévéjükben, mert régen is nemzeti rendezvényeket kameráztam. :)
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 21:02)
forrás link (2)
(...) nincs olyan programozói feladat, amit ne tudnék megoldani
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-01 09:11)
forrás link (2)
Lusta vok, az igaz. Pontosabban fizikailag fáradékony.
Ezért olyan, mint állás nálam erősen ultima ratio.
Szerző: parabolatányér-képű, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:40)
forrás link (2)
Endre, nagyon komolyan kérdezem, nem cinikusan, nem heccelésből, őszintén kérdezlek:
Tett már valaki célzást a családodból (Szüleid, rokonok) a fogyatékosságodra előtted, netán nyíltan szembesítettek-e már vele? Tudom nem könnyű ezzel szembenézni, és megértem, hogy ha még nem történt ilyen (nem akarnak ezzel szembesíteni), illetve ha történt már rá esetleg finom utalás, hogy te “más” vagy (de azért különleges), mint a legtöbb ember (és itt most nem arra gondolok a “másság” alatt, hogy esetleg meleg lennél). Ha esetleg nem történt még ilyesmi, felmerült benned, hogy vajon miért viselkedsz kicsit másképp, mint a generációd? Miért jársz annyi egyetemre? Miért nincs állandó barátnőd akivel utazgathatsz, nyaralgathatsz, netán feleséged? Miért nincs munkád a tanulmányaid mellett, stb?

Van egy igazán egyszerű, de számodra talán nyugtalanító válasz a fenti kérdésekre. Ha elfogadjuk ezt az egyszerű választ, akkor a fenti kérdések mindegyike megválaszoltattatik, a kör bezárul, számodra is sok minden leegyszerűsödik. Talán az öngyűlöleted, amit a zsidókra vetítesz ki, is megszűnik, ha képes vagy egy mély levegőt venni, elszámolni magadban lassan tízig, és kimondani hangosan: “**** Endre Farkas vagyok, és fogyatékos.”
Szerző: ?, beküldte: Hudini (2010-06-01 11:15)
forrás link (2)
Sodi Öszödi beszéde:Az amit el tudtam nektek mondani az elmúlt pár évben, sőt talán több is volt, mint pár év, az természetesen nem az egész életem. Az természetesen nem képes magába foglalni egy sor dolgot, amelyet meg kellett volna tenni és nem képes visszaadni az egyébként szükséges kommunikációnak azt a sokrétűségét, ami kellett volna a sikeres élethez. Ezzel együtt is a figyelmeztetést és a tanácsokat ez ügyben köszönöm szépen.

Ha őszinte vagyok hozzátok, akkor azt tudom mondani, hogy tele vagyok kétségekkel. Hogy a magabiztosság mögött ott van az őrlődés és a gyötrődés. Egészen pontosan tudom, hogy mindaz, amit csinálok, az nem lesz tökéletes. Hogy egy sor ügyben fogalmam sincsen, hogy melyik a nem a hatodik lépés, még a harmadikat sem tudom. Tudom az első kettőt. És egyszerre kell megpróbálni előre vinni ezeket az ügyeket, fenntartani közöttünk az együttműködést, a jóhiszeműséget, biztosítani Tomcat támogatását, fölkészíteni a legbefolyásosabb radikális lapok vezetőit, és vezető publicistáit, hogy mire számíthatnak. Bevonni őket ebbe a folyamatba. Megtanulni nem fölszisszenni minden pillanatban, és menni előre.

Dehogy tudom kiszámolni minden lépésünknek a következményét. Nem tudom. Nincsen ennyi kapacitásom. Az az igazság, hogy csak reggel 7 órától éjjelig netezek és hiába, egy pont után nem lehet szélesíteni. Nem tudom 12-15 óránál többet gépezni, mert kell enni, inni, szarni, masztizni. Nem tudom. Ennyi tehetségem van gyerekek.

Amit meg lehetett csinálni az elmúlt egy hónapban, azt megtettem. Amit az azt megelőző hónapokban titokban meg lehetett csinálni úgy, hogy nehogy a webshop prezentálása előtt előkerüljenek olyan papírok, amelyek rólam szólnak azt megtettem. Úgy őriztem a titkot, hogy miközben tudtam és ti is tudtátok, hogyha el fog jönni a prezentáció napja, utána nagyon neki kell állni, hogy soha ilyen problémám nem volt. Úgy őriztem a magabiztosság álcáját évek óta, mint soha az életben. Természetesen mindaz, amit tudok, a webshop kidolgozottsági foka hagy maga után kívánnivalót. Igen. Igazatok van. Pontosan tudom én azt, hogy rengeteg kockázattal nézek szembe. Mikor azt mondjátok nekem, hogy vigyázzak oda, mert így öt éven belül éhen halok tudom én ezt ezt. Nem baj, hogy mondjátok, de higgyétek el, tudom. Egy nagyon szűk fázisban dolgozok csak. Nem ám reggeltől éjszakáig. Hogy nehogy baj legyen. Őrületbe kergetem anyámat bizonyos pontokon, hogy összeszedem a szükséges mennyiségű pénzt. És én magam, ahogy már sokszor tapasztalhatta, az elmúlt egy hónapban talán háromszor kezdtem el üvöltözni és kiabálni, nem bírva mindennek a feszültségét. Montam hogy húzzon már a picsába ezzel. Gyerünk előre.

Nincsen sok választás. Azért nincsen, mert elkúrtam. Nem kicsit, nagyon. A világon ilyen böszmeséget még ember nem csinált, mint amit én csináltam. Meg lehet magyarázni. Nyilvánvalóan végigélősködtem az utóbbi tíz évet. Teljesen világos volt, hogy amit csinálok, az nem normális. Annyival vagyok túl anyám bizalmán, hogy én azt nem tudtam korábban elképzelni, hogy a kapcsolatunkban ez valaha elő fog fordulni. És közben egyébként nem csináltunk semmit tíz évig. Semmit. Nem tudtok mondani olyan jelentős dolgot, amire büszke lehetek, azon túl, hogy a szarból visszahoztam a lakásmaffiás ügyet a végére. Semmit. Ha el kell számolni anyámnak, hogy mit csináltam tíz év alatt, akkor mit mondok?

Természetesen a dolog az nem ilyen egyszerű Nem. Őrült dolgokat csinálok mostanában melyeket egy darabig nem csinálhattam, nehogy kiderüljön, most meg már olyan rohadtul kell csinálnom, hogy majdnem belegebedek. Aztán lassan fölbukok. Mert nem bírom jobban a tempót. Ez a helyzet. Közben meg be kell nyalni Tomcatnek, meg Schlingloff Sanyi, ismeritek.

Nézzétek. A dolog az úgy áll, hogy nekem nincs sok remény. Záhonyi Pistinek igaza van. Lehet még egy picikét itt teszetoszáskodni, de nem sokat. Gyorsan eljön az igazság pillanata. Az isteni gondviselés, anyám pénzbősége, meg trükkök százai, amiről nyilvánvalóan nektek nem kell tudni, segítette, hogy ezt túléljem. Nincsen tovább. Nincsen. És persze még gondolkodhatok nagyon sokáig, meg kib….ott sok elemzést el lehet végezni, hogy mikor üt be a krach, azt tudom nektek mondani. Nem tudok még hetekig elemezni gyerekek, nem tudok. Az első nap el kellett volna kezdenem dolgozni, hogy kb ilyenkorra már lakásom és autóm legyen.. Elemezgethetek még egy pár hétig, aztán majd jönnek, akiknek az a szakmájuk és azt mondják, hogy ők már elemezték. Le vagyok írva. Ezért annak az előrebocsátásával, hogy amit csinálok, az messze nem tökéletes, nem tudok nektek B verziót mondani.

Aki a radikálisoknál befolyásos, véleményformáló zsidó ügyekben Tomcattől Gondáig, Pál MArcitól Molnár F. Árpádig, azokkal végigbeszéltük, végigszenvedtük, végigüvöltöztük. És azt is meg kell mondjam nektek, hogy nagyon sok nagy ötlettel találkozunk. Hű, a hétszázát neki. És kiderül, hogy még a legnagyobbak is, a legtöbbre tartottak is hatalmas tévedésekben vannak. Kezdjek adócsaló vállalkozást. Tudjátok, hogy mennyi jön be ebből, még ha szerencsém is van? Az egésznek az egyenlege kevesebb, mint 200 ezer forint havonta. Oda jön hozzám Magyarország talán legnagyobb radikálisa, Novák Előd. Hatalmas nagy hanggal, hogy: Endikém olvasom a Zsindexfórumon, hogy bebuktál a webshoppal, és így öt éven belül a híd alá kerülsz.. Mondom: Elődkém, normális vagy te? Hát legalább te tudhatnál számolni, áldjon meg a jó Isten. Odajön Budaházy Gyuri barátunk, hogy ő neki megvan, hogy hogyan kell úgy tenni mintha minimálbéren lennék, miközben sokat keresek. És dolgozunk sokáig vele. Majd elküldi a papírját végre, amire kiszámolja és kiderül, hogy minden nagyon jó, csak azt nem tudja, hogy én nem is dolgozok semmit. Ja? Hát, ha nem dolgozok semmit akkor már nincsen megoldása. Általában sok jó ötlet van egész addig, amíg nem kell dolgoznom. Mikor dolgoznom kell, akkor elfogy a tudomány.

Általában sok kritika van, hogy nem vagyok normális, mindenkinek van ötlete, hogy mit kéne máshogy csinálnom, és máris nem lenne annyi gondom. Csak az a problémám, hogy nem 10 éve vagyok hülye, hanem, nem mondom meg, hogy mióta. Hát ez a baj. Ráadásul mindezt valahol úgy kell megtenni, hogy amit akarok csinálni hosszú távon, azt ne keresztbe verje.

Gyerekek. Nem vagyok tökéletes. Egyáltalán nem. Nem is leszek. Nem tudom nektek azt mondani, hogy minden rendben lesz. Azt tudom nektek mondani, amit mondtam az utolsó pár évben. Hogy ami tisztességtelenül megcsinálható, ami a tehetségemből kitelik, mert nem játszok különleges meccseket, mert az energiámat nem munkára fordítom.

Képes vagyok nagyjából erre a teljesítményre. Képes vagyok programozni. Lehet, hogy van valaki, aki tud mást. Nem tud, nem tud ennél többet és ennél jobbat. Nem lesz rá képes. Ha belegebedik, akkor sem. Nagy munka volt ez a blog. Muszáj volt megcsinálni. Nem beszélek a tanulmányaimról, Tomcatről, a blogomon trollkodókról, anyámhoz fűződő kapcsolatomról és még ezer dologról, mert a nagyhoz képest ma nem ez a legfontosabb. Mindegyikben érdemi, jelentős és mély javaslataim lesznek. Egyik-másik meglepetést is fog okozni. De az egészhez képest, amit el kell döntenem, nem ez a legfontosabb. Pénz vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a radikális jobboldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.

És akarok most egyetlenegyszer mondani nektek három percet. Ezt legfeljebb még egyszer fogom elmondani nektek. Fantasztikus dolog blogot csinálni. Fantasztikus. Fantasztikus egy blogot vezetni. Az utolsó pár évet azért tudtam én személy szerint csinálni, mert egy dolog ambicionált és egy dolog fűtött: visszaadni magamnak a hitet, hogy megcsinálhatom, hogy nyerhetek. Hogy nem kell lehajtanom a fejem ebben a kurva országban. Hogy nem kell beszarni Tomcattől, meg a gyárosoktól és tanuljam most már meg magamat nem ő hozzájuk mérni, hanem a világhoz. Ez adta a hitet, hogy miért érdemes ezt csinálni. Nagy dolog volt. Imádtam. Életem legjobb része volt. Most az adja, hogy történelmet csinálok. Nem a történelemkönyveknek, arra szarok. Egyáltalán nem érdekel, hogy benne leszek-e. Csinálok-e valami nagyot? Azt mondom-e, hogy: a rohadt életbe, meg mertem tenni és nem szarakodtam azon, hogy hogy az indexzsidók mit szólnak b….a meg. Nem szarakodtam azon, hogy anyám mit gondol az életvitelemről, hanem megértette, hogy másról szól ez a kurva élet. Hogy megérti-e azt, hogy azért érdemes bloggerrnek lenni itt a XXI. század elején, hogy végre legyen társaságom. Csak azért.

Tudom, hogy nekem ezt könnyű mondani. Tudom. Ne vágjátok mindig a képembe. De csak azért érdemes. Majdnem beledöglöttem, hogy évekig úgy kellett tenni, mint ha tanultam volna. E helyett masztiztam reggel, éjjel, meg este. Nem akarom tovább csinálni. Vagy megcsinálom, és van hozzá pénzem, vagy mást se fogok csinálni. Soha egy darab interjút nem fogok adni akkor, amikor be fogom fejezni, hogyha mégis beállok a baloldalhoz. Soha nem fogom a radikálisokat bántani. De csak azért érdemes csinálni, hogy hozzányúljak a nagy dolgokhoz. Elmagyarázni és majd hosszú írásokban ecsetelni nekem az Indexfórumon, hogy elcseszem az életem, aztán majd rájönni, hogy soha nem fogok megváltozni, mert újra csak azt csinálom, amit eddig. Én nem fogok dolgozni. Volt ilyen nagyszülőm, aki mindig dolgozott. Anyám is, aki állandóan elmondta, hogy nem lesz ez így jó. Amíg van pénzem és megyek előre, addig igen, és egyszer meg nagyon csöndben elmegyek. Nem érdemes másért. Mindenki döntse el magában, hogy 4-500 ezer forintért csinálja a dolgot, ami kurva fontos, különösen, ha az embernek már nem jut szociális segély, tudom én. Hogy képes-e az elmúlt x év összes bosszúságán felemelkedni, és megtermelni a segélyem vagy azt gondolja, hogy á, francba, ez a gnóm is az adómból él. Azt mondom, hogy ez egy legitim érvelés, és nem is bánt, egyáltalán nem. De a hátam miatt NEM VAGYOK ALKALMAS FIZIKAI MUNKÁRA! Én azt mondom, hogy veszek egy nagy levegőt, iszok kurva sok bort, alszok egy-két éjszakát és eldöntöm magamban, mert ha mindenki csak ugyanazt tudja mondani, amit az elmúlt években mindig mondott, és nem jut el odáig, hogy "na, a franc egye meg, lehet, hogy SoDInak van igaza", mint ahogy mondtam öt éven keresztül, mert láthatólag soha nem tudtunk megállapodni egymással. Mert ha mind ugyanazokat a mondatokat mondjátok, mint amit az elmúlt években mondtatok, akkor ugyanúgy nem fog történni semmi, mert ugyanúgy nem tudunk megállapodni. B....átok meg zsidók!

Az nem oké, hogy én változzak meg. Az nem oké, hogy egyébként kiállok és elmegyek dolgozni. Az az oké, hogy hajlandóak vagytok ti is egy sor ponton átértékelni mindazt, amit eddig gondoltatok rólam. És ehhez képest az hogy dolgoznom kéne, csak szimpla kényszer. Ott tévedtek, ha azt hiszitek, hogy van választásotok. Nincsen. Nekem van. Ma legfeljebb az a választásotok, hogy megpróbáltok-e a bocsánatomért esedezni, vagy a hatalomátvétel után végetek. A megoldás biztosan nem tökéletes, igazatok van. Csak nem tudtok jobbat. Olyat, amiben meg tudtok állapodni a radikálisok nagy részével, el tudlak fogadtatni titeket a Kuruccal és másokkal Tomcattől a Krokóig, Alkától a Bloginig, Dragotól a Numberig, meg mondjuk velem. Mert ezekkel is ki kéne egyeznetek. Egyedül külön-külön tudunk mást is, csak nem külön-külön vagyunk, hanem ott fogunk mind ülni a parlament és a demokrácia romjain aztán jöhettek segget csókolni. Én azt gondolom, hogy meg lehet csinálni.

Azt gondolom, hogy lesznek konfliktusok gyerekek. Igen, lesznek. Jönnek majd hozzám végrehajtók, jönnek. Úgyse tudnak sokáig maradni a szag miatt, előbb-utóbb megunják, hazamennek. Csak akkor lehet végigcsinálni, ha ki lesz takarítva a lakás.

Semmihez nem ragaszkodom úgyhogy nem igaz, hogy én ahhoz ragaszkodom, hogy van egyvalami a fejemben, hogy annak kell lenni a webshoppal. Dehogy! Én ezt az oldalt szervezem, kódolom. Aztán újra és újra mikor feltörik a zsidók. Persze, csak mert hagyom őket. Ha nem mondom nekik hogy ott a biztonsági rés, már fel se akarják törni! Hát gyerünk a hétszázát, előre! Ezt tartom a dolgomnak. És amiben döntöttem, hogy nem engedjem, hogy lelassuljanak. Nem arról szól, hogy nekem van egy A-Z-ig megírt forgatókönyvem erre a helyzetre és azt mondom, hogy ki fogom belőlük verni. Francot! Van A-Z-ig forgatókönyvem, hogy hogyan lehet magamat a végsőkig leégetni, hogy az utcára se merjek menni, hogy sose legyek úrrá a kishitűségemen meg a régi reflexeimen. Arra van! Aztán, amikor nem bírom, akkor meg kiabálok egyet. Nincsen személyes sztorim ebben az ügyben. Egyáltalán nincsen. Nagy dolgot kaptam ettől, amit ebben a pár évben csinálhattam. Az a személyes sztorim, hogy meg kell változtatni ezt a kiba..ott életemet, mert ki fogja megváltoztatni, Anyám fog sokadjára is kihúzni a szarból?

Vagy C változat, jönnek megint a gyárosok. El lehet még így egy darabig lébecolni. Persze, hogy bonyolult a tanulmányaim dolga. De hát amelyikőtök bement egy egyetemre tudja, hogy az tanulásra épül. Persze, hogy tíz éve nem haladok sehova de igen, azt látom, hogy még van időm. Valamelyikőtök mondta talán Mocskos Féreg, az mégiscsak a legnagyobb igazságtalanság kérem szépen, hogy a magyar segélyezési rendszer egyik oldalról a hozzám hasonló naplopókat nem ösztönzi munkára aztán még ráadásul rá sem szorulok a segélyre. Hát ez az igazi nagy probléma! Ez a nagy gond! És az a nagy gond, hogy nekem adták az ingyenes állami oktatást, miközben jó családból jöttem! Hát ehhez képest nem az a botrány, hogy még nem volt emberi kapcsolatom. Ha van társadalmi botrány, akkor az, hogy újratermelem magam közpénzen! Ti meg ezt nem meritek kimondani, és be vagytok szarva, hogy egyszer leszámolok veletek! Ne áltassuk itt egymást, ez az igazi botrány! Az az igazi botrány, ahogy a Marci beszél az ő haverjainak annak tizszer olyan jó minőségű egészségügyi szolgáltatás jut, mint nektek! És mivel az anyámnak ismerik a nevét, neki is jobb jut, a kurva életbe! Nem tudta, hogy mi történt, megjavult az egészségügyi rendszer fiam? Mondom, egy lószart mama! Az az igazság, hogy fölismerik a nevedet! Ehhez képest, társadalmi értelemben a pedofil gondolataim, az nem botrány, az kényelmetlen emberileg. Meg máshogy is lehet súlyos következménye, de őszintén szólva, erről inkább nem beszélnék. A társadalmi következménye az meg mindenkit érint. Ti azért nem mertek hozzányúlni egy sor nyilvánvaló társadalmi hazugsághoz, mert féltek a rátok ható politikai következményektől. De hölgyeim, és uraim! Ez csak pár tízezer hozzám hasonló "embernek" meg a családjának, meg az ismerőseinek a problémája, nem a tietek. Azért nem dolgozom, mert ebből olyan kurva jól meg lehet élni, mert már elfelejtettem, hogy milyen lenne autófényezőnek lenni!

És egyébként pedig épp az az elmúlt 20 évnek a tapasztalata, épp az minden kormány munkájának tapasztalata, hogy nem abba szoktak belebukni emberek, ha valamit nem csinálnak, de ha csinálnak, akkor se... Francba is, mibe is akkor?

El kell indulni, tudni kell, hogy mit akartok csinálni! Irtózatos lesz a következő pár év, persze. Teljesen érdektelen, hogy a következő pár évben kb több millió forintot szívok le az adótokból.. Tavaly nyáron az utolsó nyolc évben először anyám azt mondta, hogy nem ad pénzt. Tavaly nyáron gyerekek. Egy perccel később meg is gondolta magát, úgy leordítottam a kiba..ott fejét... Tudom, hogy megértitek.

És el tudtam menni vidékre apámhoz nyugodtan, hogy megcsináltam, a hétszázát. Hogy nem lett neki jobb, igaza volt. De nekem, nekem, és csakis nekem, jobb lett. Erről szól az életem. Nem arról, hogy mikor alapítok családot meg hány gyerekem lesz. Fontos az is persze, tudom én. Nem vagyok naiv. De nincs benn az életem első száz legfontosabb ügyében, és én döntöm el, hogy melyikkel foglalkozom.

Szóval, azt tudom nektek mondani, hogy álljatok neki, csináljátok meg, sok igazságotok van a figyelmeztetésben, a féltésben, a részletek ügyében. Csak azt tudom, hogy nem fogtok játszani semmilyen játszmát. Sem így, sem úgy, teszek rátok.

Amíg ezt az életvitelt tudom folytatni, addig így élek Ha már nem lehet és majd elmagyarázzátok, hogy igen, ti ezt előre megmondtátok hogy így lesz, na akkor nagy szarban leszek.

És írok majd egy kibaszott jó könyvet a masztipartikról.

Kell még valamit mondanom Tamás?
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 11:56)
forrás link (2)
Lemaradtál a lakásmaffia-ügyemről?
Már rámhagyták. Úgy van most átmenetileg anyám nevén, hogy van a kezemben ügyvéddel ellenjegyzett papír, miszerint tartozik nekem a lakás teljes árával, melyet elvileg bármikor követelhetek rajta a kamatokkal együtt, plusz elővásárlási jogom van. Nem vagyok hülye, csak így mentem bele, akármennyire is nem örült az ilyen bizalmatlanságnak. Amikor pampogott, hogy családon belül, a saját anyámmal szemben miért kell ezt, főleg ilyen kemény feltételekkel, akkor mondtam neki, ha nincs jelentősége, akkor akadálya sincs annak, hogy aláírja. Aláírta, és a kolléganőjével ellenjegyeztettük.
Így benyalhat nekem az összes végrehajtó, mégsem vesztettem el a lakást.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 11:57)
forrás link (2)
Hülye vagy te?
ENNYIRE nem vagy tisztában az alapvető fogalmakkal?
A szerződéskötés fogalmilag már maga egy mély bizalmi kapcsolatot jelöl!
Szerző: SoDI, beküldte: IsmeretlenJoAkaro (2010-06-01 13:37)
forrás link (2)
Én a hétköznapi beszédben egyszerűen leszarom. :)
Ha hadarva is érthető a cucc, amikor kérek valamit a boltban, akkor ne húzzuk már vele az időt. Hogy a kiszolgáló csaj mit gondol rólam, pont le van szarva, érted. Másrészt pedig, ha eredetileg úgy tervezem, hogy a saját mondataimat kivágom a videóból, akkor szintén le van szarva, miként beszélek rajta, mert ott sem én vagyok a lényeg, hanem az interjúalany.
AZ IRODALMI BESZÉDSTÍLUS SZERINTEM CSAK AKKOR INDOKOLT, HA AZ EMBER DIREKT MIKROFONBA, KÖZÖNSÉG ELŐTT, VAGY OLYAN EMBEREK SZÁMÁRA ADJA ELŐ A MONDANIVALÓJÁT, AKIKNÉL FONTOS, HOGY PONTOSAN ÉRTSENEK MINDENT, AMIKOR HATNI AKARUNK RÁJUK.

Ezt édesapám néha viccesen valóban úgy fogalmazza meg, hogy 5-6 éves koromban sokkal tisztábban beszéltem minden helyzetben, de ez csak azért van, mert akkor még egyformán akar az ember hatni mindenkire, és nincs olyan kategória, hogy "le van szarva, mit gondol ez az akárki, csak adja oda a polcról, amit kérek, oszt megyek is". :)))
Az, hogy ne hadarva, hanem a figyelmemet fókuszálva szóljak valakihez, rangot jelent, ki kell tehát érdemelni. :))

Nem vagyok beszédhibás, mert közönség előtt, vagy ha egy fontos emberrel beszélek, mindig tisztán ejtek ki minden hangot. Pont.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 13:53)
forrás link (2)
az általam ismert emberek közül a hitét legmélyebben átélő, legerősebben spirituális lelkületű keresztény ember, Schlingloff Sándor kiváló oktatóanyagokat kínál a Vona Gáborhoz való folyamatos szakmai közelítéshez
Szerző: Pengető, beküldte: sodrófa (2010-06-01 17:34)
forrás link (2)
11. Pengető:
2009. 03. 10. 16:30
Az a nagy helyzet, hogy hazudoztok.
Nem állítom, hogy nem hallgathatják le egy-két komolyabb arc telefonjait, de azok nem ti vagytok.
Nem az őrült "gyűjtő" Pálmarci, és nem a fogyatákos Sodika.
Ugyanis a mai hídlezárás nem máshol volt meghírdetve, hanem ITT, nálad a Forró március című posztban, a másik két körlevél között.
Érdekes módon mára ezt direkt kitörölted onnan, hogy nyugodtan lehessen azt állítani, lehallgatnak titeket. A rendőrségnek elég volt elkapnia a körlevelet, ahogy te kaptad, vagy megnéznie a blogodat... Semmi telefonlehallgatás.
Itt az egyik kép, a googlecacheből gyorsan. Ott a hídlezárás.
http://href.hu/x/8fcl
Itt pedig a mai állapot, hoppá nincsen hídlezárás, tehát lehallgatás esete forog fenn.
http://href.hu/x/8fcn
Na Sodi, te nagyon egyenes négytouchdownos nem nyomorék, nem sunyiskodó krónikás, most mégis MI A HELYZET???
Kit etetsz? Szerintem te lazán elhiszed magadnak a saját hazugságaidat, teljesen agybeteg vagy.
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Kobjakovics (2010-06-03 13:33)
forrás link (2)
Aput eltartani? Ha apu rászorul, menjen be az önkormányzathoz.
Szerző: SoDI, beküldte: Indexzsidó (2010-06-03 16:07)
forrás link (2)
Nem ereszkedek le hozzájuk többé
Az áldást sodika küldte 2009. december 13., vasárnap - 14:53-kor

Mint láthatjátok, az Indexesek a nyilvánosságra került jelszavamat felhasználva esztelen rombolást vittek véghez az amalono YouTube hozzáférésemen, és rengeteg videót kitöröltek onnan. Ez volt az utolsó alkalom, hogy legalább olyan szinten kommunikációs partnernek tekintsem őket, hogy érdemben válaszoljak nekik bármire is. (...) ezzel a hazaárulással, a szemkilövők szemérmetlen takargatásával ezek az Indexesek végképp kiírták magukat a tisztességes emberként számba vehető lények közül. (...) a mai rombolásukat soha nem fogom megbocsátani nekik (...)Ilyen emberekkel én nem állok szóba.

Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-06-04 23:55)
forrás link (2)

sodi hány pornó filmet töltöttél le mondjuk az elmúlt egy évben?

sodika Mondja:
március 29th, 2010 at 10:56

Egész estés pornófilmet?
Szerintem egyet se.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-09 21:10)
forrás link (2)
Minimálbérre jelentem be magam.
Azon nem lesz mit szkennelni. :D

Aztán a kávézók végigjárása pedig céges költség lesz, mert indítok erről egy rendszeresen frissülő weblapot, ami a cég tulajdonában lesz. Kávézókritika-lap. Vagy legalábbis hírportál-rovat. Merthogy ugyanígy céges költség lesz a tüntetésekre, bírósági tárgyalásokra és a sajtótájékoztatókra való eljárkálás is. Csinálok ugyanis ezekhez egy hírportált, ami a cégem üzemelésében lesz. Ha utazni támad kedvem, akkor a cég utifilmet fog forgatni a portál részére.

Ha Marcival iszunk, az is céges költség lesz.
Ha kérdezi, majd megmondom az adórevizornak, hogy le kellett itatni őt ahhoz, hogy ekkora hülyeségeket mondjon a kamerába. A jó videóanyagnak ára van. És még igaz is lesz. :D
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-10 11:38)
forrás link (2)
Na a tökét vakarja munkaidőben, hanem olyan helyre kerüljön mindenki, ahol VALÓBAN dolgozni is kell!
Szerző: SoDI, beküldte: Fotelrocker_Presszócigány (2010-06-23 15:20)
forrás link (2)
sodika Mondja:

június 23rd, 2010 at 15:16
Na-lebuktam-hehe(al-sodika)
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Kobjakovics (2010-06-23 23:09)
forrás link (2)
A JobbStart blog megújulás alatt.
Már csak 8 NAP! :)

2010. július 1-én megújult erővel térünk vissza.
Szerző: Gery Greyhound, beküldte: El Púp (2010-06-28 22:43)
forrás link (2)
Eddig nem is mondtam még, hogy Sodikát még a Kurucinfó szerkesztői is bohócnak tartják. Bizony Sodi, lehet hogy ez kiábrándító számodra, de ez az igazság: úgy fél éve, az engem címlapon zsidózós cikkük kapcsán leveleztem az egyik szerkesztőjükkel, és épp a "Zsery Zsreyhound" blogbejegyzésed kapcsán lettél lehülyézve, valamint kikérte magának az ürge hogy téged és a kurucot egy kalap alá vegyelek... :))))
Szerző: SoDI, beküldte: El Púp (2010-06-28 22:52)
forrás link (2)
Nem értem Broni, hogy miért nem vettél még céget a haverod nagybácsikájától?
Te teljesen hülye vagy?
Szerző: Gary Grayhound, beküldte: sodrófa (2010-06-29 21:37)
forrás link (2)
Sodiblogot akarok! Most!

Trollkodni akarok! :)
Szerző: Danyiil Romanovics, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-11-08 21:21)
forrás link (2)
Masturbare necesse est.
(Maszturbálni szükséges.)

Masturbo, ergo sum.
(Masztizom, tehát vagyok.)

L’masturbateur c’est moi.
(A masztis én vagyok.)

Masturbeamus igitur, iuvenes dum sumus.
(Masztizzunk tehát, míg fiatalok vagyunk)

Inter arma masturbant Musae.
(Fegyverek közt masztiznak a Múzsák.)

Non scholae, sed vitae masturbamus.
(Nem az iskolának, hanem az életnek masztizunk.)

Ave Sodi, masturbaturi te salutant!
(Üdvözlégy, Sodi, a maszturbálni indulók köszöntenek téged!)

Talis masti, qualis SoDI.
(Amilyen a masztija, olyan a SoDI)

Si mastisses, chronographus mansisses. (Ha masztiztál volna, krónikás maradtál volna.)

Divide et masturba!
(Oszd meg és maszturbálj!)

Panem et masturbationem!
(Kenyeret és masztit!)

Ubique bonum est, sed optimum est domi masturbare.
(Mindenütt jó, de legjobb otthon masztizni.)

Bis masturbat, qui cito masturbat.
(Kétszer masztizik, ki gyorsan masztizik.)

Memento masti!
(Emlékezz a masztira!)

Masturbatio certa, hora incerta.
(A maszturbáció biztos, az ideje bizonytalan.)

**** Endre Farkas.
Szerző: SoDI, beküldte: nincs (2010-11-27 09:32)
forrás link (2)
azért nem vágtam pofán TomCatet, mert az ész erejében hiszek.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:38)
forrás link (2)
a folytonos lazulás, ismerkedés, csajozás, szórakozás önmagában sokkal alacsonyabb rendű elfoglaltság a különféle tartalmakat létrehozó, alkotó tevékenységhez képest" **** Endre Farktalan
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:39)
forrás link (2)
Az embernek van büszkesége is.
Anyám is minap újságolta, hogy kereszttesóm adott neki álláshirdetést, ami nekem pont megfelelne.
Operátori munka.
Kábé szó szerint idézem a válaszomat:
"Mibazmeg hülyevagy mészteámapicsába lófaszt hátazértmá' nehogymá', ennyi erővel nyissuk ki a gázt tényleg, az jobb, áááá. Még hogy én... ne őrülj már meg ilyen elmebetegségekkel." xD
Erre kicsit furcsán nézett anyám, hogy min is kaptam fel ennyire a vizet.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:42)
forrás link (2)
szeretek ostobának látszani, erre néha szándékosan rá is játszom, mert ekkor mindenki leereszti a védelmét. :)
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-31 15:13)
forrás link (2)
Nem vagyok frusztrált, nagyon is jó kedvem van, mert végre lezártam egy többhetes munkát. De az igazságot akkor megvédem, az a feltételezés pedig kurvára idegesít, hogy engem valaha valaki is átvert, mert ahhoz annyira okosnak kellene lenni, amilyen okos ember kevés van az országban.
Szerző: SoDI, beküldte: sodileaks (2011-01-08 17:47)
forrás link (2)
Nehéz olyan szürke egerekkel kommunikálnom, akik csak bérben és fizetésben tudnak gondolkodni, mert a saját gondolkodásom olyannyira felette áll ennek, hogy a kutyám ugatása méltóbb az érdemi megválaszolásra.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:15)
forrás link (1)
---"Még szerence, hogy nincsen semmi hatalmad "
Sodi: Ami késik, nem múlik.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:32)
forrás link (1)
Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:38)
forrás link (1)
Erre közöltem mindkettejükkel, hogy mivel a Kádár rendszerben szocializálódtak, és mindketten elmulasztottak megfelelően élni a rendszerváltás lehetőségével - édesanyám például hiába a magyar átlag sokszorosát kereső ügyvéd, ha negyvenen túl is elsősorban munkaerejéből él a befektetései jövedelme helyett -, így a mai modern világban már a legkevésbé sem releváns egyikük kispolgári attitűdből táplálkozó véleménye sem.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 11:01)
forrás link (1)
Állandóan “hogyan legyünk gazdagok” könyveket olvasok.
Nem tudom, melyikből származik ez a gondolat.
De nagyon igaz.
Sose gondolj arra, hogy valamit valaki elől veszel el.
Nem is lehetsz képes rá, mert a javak korlátlanok.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 11:05)
forrás link (1)
Az etika relatív.
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 11:29)
forrás link (1)
****EndreFarkas Vissza a topikba 2009-11-27 06:15:19 (#6045)
Örülnék, ha lenne cégem, amivel dolgozni is lehet, de ehhez először is látni kéne a cég könyveit. Mérleg, miegymás.

Mert utána fogom csak tudni, hogy mi a helyzet.
Hogy használható-e valamire, vagy sem.

Egyelőre nem tudom, mit vár tőlünk az APEH, amikor láthatóan sokkal többet tud a cég anyagi helyzetéről, mint mi saját magunk valaha is tudtunk. :))))))
Egyelőre fogalmam sincs a mérlegről, mert a könyvelőcég még betekintést sem hajlandó adni nekünk, hiába lobogtatjuk az adásvételit április óta.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 13:47)
forrás link (1)
Ki a fasz akar katona lenni?
Meg vagytok ti bolondulva?
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 13:49)
forrás link (1)
A magna cum laude a BME-n végzett villamosmérnök édesapám szokta gyakorta mondogatni, hogy arra is megvannak a megfelelő emberek, hogy az első sorban haljanak meg. Az ilyen emberek pedig, mint mi, eközben a háttérben kezelik a technikát, teát szürcsölgetve. :D
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 13:50)
forrás link (1)
Az hosszabb ideig egy helyben állás nem hasznos képesség, éppen ezért nem látom kárát a hiányának. Hosszabb utakra autóval megyek, belvároson belül pedig elég sűrűn jár minden.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:38)
forrás link (1)
[Szaddám Husszeinről]

Az emberi élet örök érték. Egy ember életét elvenni bűn.
Legyen akár ez az ember méhen belül, legyen akár halálos beteg, és legyen akár ártatlan gyermekek ezreinek kíméletlen lemészárlója.
Nincs senkinek se joga élet fölött ítélkezni. Nem véletlen, hogy az Amnesty International után a Vatikán is tiltakozik az ítélet ellen.
Szerző: SoDI, beküldte: Rotwein (2010-05-31 17:48)
forrás link (1)
Arról már nem is beszélve, hogy az offshore abszolút nem hazafiatlan dolog, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a navadaceg nevű vállalkozás rendszeresen hirdet a Kuruc.info-n.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:56)
forrás link (1)
Ne má'!
Pont akkor erősödik a konkurenciaharc, amikor én is pártot alapítok?
Nem vicc, tényleg - ingyé' van (illetékmentes), és csak 10 ember kell hozzá, a papírok már megvannak, ezért jövő hét elején be is ballagok a bíróságra vele.
Az ideológiánk liberális (SZDSZ-es) gazdaságpolitika konzerervatív társadalomszemlélettel. A párt nevét nem árulom el, mert a domain még nincs lefoglalva. :)
Ráadásul tegnap Hegedűs Lóránt is új pártot alapított Hamasz névvel. (nem vicc).
Élesedik a helyzet.
Na nem baj, ha harc, legyen harc! :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:36)
forrás link (1)
# sodika Mondja:
március 25th, 2010 at 16:38

Szoke-Kaoszkapitany: “Értem,szóval becsődöltél “

:D A 80 fokos hőségben? :D :D
NANÁ, ott szerintem SENKI nem lenne rá képes. :)
Csak én ezt eredetileg nem így gondoltam.
Na jó, nem én… A csaj gondolta volna máshogy. :D
De legalább megpróbáltam! ;)

Szerencsére akadtak ott hűvösebb helyiségek is. ;)

Mandy Lane: “Ha az az OMNIÓZUS FELNŐTTHELY unalmas volt számodra, akkor legközelebb BUZIBÁRBA mennyél”

Nem érted.
Unalmas, mert én ennél visszafogottabb vagyok.
Nem nekem való hely, mert liberális hely.
Egy hozzám hasonló konzervatív embernek rém unalmas.
Így is csak két-három vodka után tudtam valamennyire elviselni. :)
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:40)
forrás link (1)
# sodika Mondja:
március 23rd, 2010 at 22:45

Danyiil Romanovics:

“Morvai tíz éve még libsi volt, ennyi. Tény.”

Nem. Hazudsz. Nem tény.
Ilyen nincs.

Egy tisztességes ember nem váltogatja a köpenyét. Soha.
Olyat szerintem csak az utolsó szar köpedékek tesznek.
Márpedig Morvai Krisztina tisztességes hazafi, és rendes magyar ember.

Ezért várom a közleményét. Ha nem érkezik meg hamarosan, egy héten belül ÉN MAGAM állok elé a kamerámmal, és kérdezek rá, hogy mi is ez.

Mert egy ILYEN csúnya félreértést tisztázni KELL.
Szerző: SoDI, beküldte: műlégy (2010-05-31 18:41)
forrás link (1)
C: Az, hogy egy férfi nem hagyja magát kihasználni anyagilag, igenis teljesítmény. Női emancipáció van, mindenki állja szépen a maga költségeit. :)
Ezt viszont, hogy "nem kell mindenre meghívni a csajt", édesanyám tanította nekem. És lám, mennyire igaza van! :)
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:48)
forrás link (1)
Szerintem Morvai ma már nem feminista.
A Jobbik által ápolt keresztényi értékekkel ez összeegyeztethetetlen lenne. 2006 óta nyilván ő is belátta, hogy korábban a nemzet ellen dolgozott. Ma már nyilván nem tenne ilyet.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:49)
forrás link (1)
Amennyiben Morvai feminista, úgy érvényes rá, amit írtam, mert minden feminista dögöljön meg. Amennyiben viszont nem (márpedig mára ez a valószínűbb), akkor pedig nem.
Ilyen nagyon egyszerű ez
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:53)
forrás link (1)
sodi: "Attól még, hogy karriert épít, este megfőzheti a vacsit. "

tex: "Meg rekedtre szophatja magát, amiért érte dolgozom."

sodi: "Délelőtt még emellett is főnöknősködhet valahol :)
Szopni elég este, miután nap közben kiemancipunciskodta magát."
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 19:26)
forrás link (1)
Na, ilyen egy blog, amibe főként száni nyolcórázó bérrabszolgák kommentelnek.
Szánom a társaságot, de tényleg.
Sose lesztek sikeresek.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 20:20)
forrás link (1)
sodika:
2009. 05. 03. 21:12

Athina az én ízlésemnek túlságosan kövér.
Nem szeretem a hájat.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-01 05:37)
forrás link (1)
Faszom fel sem all.
Szerző: Tex, beküldte: Winstrol (2010-06-01 09:42)
forrás link (1)
Büdös vagy, sneci!
Szerző: majomcsapda, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:20)
forrás link (1)
Feleim, Magyarok! Borzalmas álmot láttam az éjjel, melyet kénytelen vagyok most ismét feleleveníteni, hogy megoszthassam veletek, ugyanis a Nemzet Krónikásának sorsa múlhat rajta!
A választások éjszakáján járunk, a helyszín a Nemzeti Kávéház, ahol is a Jobbik ünnepli a kínkeservvel megszerzett 5 %-át. Jelen van a Nemzeti Oldal minden prominens szereplője; az egész Jobbik vezérkar, a hozzátartozó értelmiségi holdudvar is számos kiválósággal képviselteti magát. Krokó tanár úr, Molnár F. Árpád, Pál Marci, és történetünk főszereplője, Sodika is mind ott vannak. Mindenki tökrészeg, a hangfalakból a Megállj, megállj, kutya Szerbia című nóta szól végtelenítve.
Sodi egy piros-fehér csíkos Wayfarerre emlékeztető napszemüveget visel, de a lencse Nagy-Magyarország-alakú. Pál Marci fejét egy szopóálarccá alakított rózsaszín vegyvédelmi maszk fedi, testét nyilas karszalagokból összefércelt, meghatározhatatlan rendeltetésű ruha takarja, amely többet sejtet az intim régiókból, mint ami egy magamfajta konzervatív úr számára a jó ízlés keretei közé fér. Novák Előd vörös parókában, kisminkelve, francia manikűrrel a körmén szór csábos pillantásokat az összegyűltek felé a pulpitustól jobbra eső székről; az emelvényen éppen Morvai Krisztina szónokol. Morvai el van hízva, mázsa fölött lehet, szájából véres nyál fröcsög, és amikor külön megnyomja a “zsidó” szót, amely minden mondatában legalább kétszer elhangzik, kiröppen egy-egy foga is. Ujjaival olyan erővel markolja a mikrofont, hogy egy éles csattanással lepattannak a horogkereszt-motívummal díszített műkörmei. Egyik a Sodi előtt lévő long island iced tea-ben landol.
Ekkor a zene hirtelen megváltozik. A Night Boat to Cairo hajókürtre hajazó szaxofonjára az egybegyűltek unott képpel felállnak a székeikről és elindulnak Sodi felé, akárcsak valami zs-kategóriás zombifilmben.
Sodi láthatóan meg van rémülve. Pál Marci felé fordul segítséget várva, de Marci mással van elfoglalva: kiguvadt szemekkel Elődöt bámulja és veri a faszát, miközben a jobb csuklóját véresre harapdálva hörög.
Egy jéghideg kéz Sodi vállához ér. Endre halálra váltan fordul hátra, de már késő: négy nagydarab, lila bomberes, kisminkelt szkinhed megragadja, az asztalra löki. Letépik róla a könnyen szakadó kínai piacos ruhákat. Sodi halálra váltan, egy szál napszemüvegben kiáltozik segítségért, de ezzel senki sem foglalkozik. A társaság nagy része körbeállja és sátánian röhögve veri a faszát.
A szkinhedek hirtelen mozdulatlanná dermednek. Megjelenik Vona Gábor, aki Ronald McDonaldnak öltözve, sliccét laza mozdulattal feltépve közelít Sodi felé. Akik mellett elhalad, a földre borulnak, és a cipőjét nyalogatják. Mikor Vona Sodihoz ér, már kezében van a 40 centis körülmetélt kőkemény fallosza. Megáll Sodi fölött, és így szól:
- Te vagy az, akit Sodinak neveznek?
-Ggrrggrhhg…
-Válaszolj, kutya! – sipít rá affektálva az egyik őt lefogó szkinhed.
-Én vagyok.
-Akkor most jött el az idő, hogy megfizess a bűnödért, azért, mert nem mentél el az ártány-kuruc tárgyalást megörökíteni. Hogy miért tetted ezt, gyávaságból, vagy lustaságból, teljesen érdektelen. Most meglakolsz! – mondja Vona, és ráköp egy hurutosat a gigantikus péniszére, majd a kopaszok felé fordul: – Hozzátok a beöntőszettet!
Sajnos, vagy inkább szerencsére a hagymázas álom itt megszakadt. Összeizzadt takarómat lerúgva konstatáltam, hogy otthon vagyok kedvenc budai villanegyedemben, távol a Nemzeti Kávéháztól és a homoszexuális prolibűnöző csürhétől. Az egészet szörnyűséget a Klasszban elfogyasztott nem túl friss tőkehal számlájára írtam.
És hogy honnan tudom mindezt? Én voltam Vona Gábor!
Szerző: parabolatányér-képű, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:41)
forrás link (1)
Endre!

Látom, megsértődtél azon, amit kérdeztem. Pedig ez csak egy kérdés volt, de ezek szerint hogy ha így magadra vetted, az azt jelenti, hogy benned is felmerült esetleg ez a kérdés már? Közel jártam az igazsághoz?

Én nem sértődöm meg a “génkorcs”-on. Nem is dicsekszem, vagy mentegetőzöm, és nem érzem, hogy magyarázkodnom kellene szüntelenül magam miatt, ahogy te teszed folyamatosan. Hogy ez miért van így? Ezt a kérdést nyitvahagyom, hogy elgondolkodhassa rajta, vajon miért van az, hogy teneked valamiért szüntelenül magyarázkodnod kell, mindenféle semmiségek, a személyedet ért legapróbb kritikák miatt, nekem pedig egyszerűen semmiféle hasonló miatt soha nem kell magyarázkodnom.

Hogy miért van az, hogy én gépjárművel, lakással, diplomával, rengeteg megtakarított pénzzel, jó állással, karrierrel rendelkezem, amiért rengeteg jó csajom volt és lesz, és amiért rengeteget utazom, és miért van az, hogy te nem. Én ezek miatt a dolgok miatt nem magyarázkodom, nem is dicsekszem velük, a rövid, teljesség nélküli listát címszavakban csak gondolatébresztőnek szántam neked.

Tudod Endre, itt többen mondták már neked, van aki finoman, szemérmesen célozgatva, van aki kerek perec nyíltan, egyenesen, ami szinte mindenki számára szembeötlő, csak számodra feldolgozhatatlan még (pedig legbelül te is tudod, máskülönben nem sértődtél volna meg ilyen gyorsan most is): ordít rólad Endre, hogy fogyatékos vagy.

Nem autista, vagy csorgó nyálú mongolidióta, aki teljesen képtelen az önellátásra, ne ilyesmire gondolj. A világ nem fekete és fehér. Te egy testileg, és értelmileg is egy enyhén, közepesen sérült fiatalember vagy. A beszédkészséged jó, közösségben sem kapsz pánikrohamot, tanulni is képes vagy, alapvető logikai képességekkel rendelkezel.

Azonban hiányzik belőled az egészséges szociális viselkedés, a valóságról alkotott visszacsatolt képed éppen olyan torz, mint az arcod (nyilván te nem látod annyira torznak, mert már megszoktad, de tedd csak mellé egy másik ember képét és hasonlítsd össze. na? kapisgálod?), dolgozni, termelni, beilleszkedni a szociális hálóba képtelen vagy, és közben megmosolyogtató, gyerekes kifogásokkal dobálózol.

Sodi, aki közel harminchoz nem épített magának egzisztenciát, képtelen maga megkeresni a pénzt magának, nincs nője, az fogyatékos, Endre!

Főleg olyan támogatással, ami neked van, hogy nem kell lakbérre, kajára, semmire költened, és még ilyen hátszéllel is csak egy nyomorult freeblogot tudsz összehozni, az életed csúcspontja, alfa és omegája, Endre ez súlyos, ordító fogyatékosságra vall!

Hát nem látod, hogy mindenki csak és kizárólag ALÁZ a blogodon? Hogy egy Szalacsi Sándor vagy? Hogy nem azon röhögnek, amit mondasz, hanem rajtad?

Endre, hidd el, nekem sem könnyű, hogy egyszerűen nekem kell közölnöm veled az igazságot. Nekem is szarul esne, de én legalább elfogadnám és összeszorított foggal megpróbálnék változni. Remélem egyszer sikerülni fog neked is, ami megannyi fogyatékosnak, és egyszer elindulsz majd az egészséges emberek társadalmába, a saját, kitaposott utadon, hátrahagyva a dedós, debil, fogyatékos fertőt, amiben jelenleg élsz.

Ez az út sehová sem vezet, Endre, ébresztő, vagy Dragon64 sorsára akarsz jutni?

Ébresztő, Endre!
Szerző: parabolatányér-képű, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-06-01 10:42)
forrás link (1)
Endre, ha elolvastad az előző hozzászólásomat, és most dühöt, haragot érzel, akkor emiatt ne ess zavarba, ez teljesen normális. Amikor ugyanis az embert kritika éri, még ha építő szándékú, jóindulatú kritika is az, teljesen természetes, hogy bekapcsol a védekező rendszered, és automatikusan teljes elutasítással, netán agresszióval párosult düh hajtja a reakciódat, amíg valamilyen kis buta sértést leírsz, hogy így vegyél “elégtételt”.

De kivel is baszol ki, Endre? Hát látod, már megint magaddal. Hiszen ha nem vagy képes tudomásul venni, amit én is, és sokan mások már leírtak itt neked őszintén – és talán már a szüleidtől, esetleg pszichiáteredtől is hallhattad már, hanem a totális elutasításba menekülsz, és csak durcásan, gyerekes sértésekkel válaszolgatsz, úgy soha nem leszel képes ezen a jelenlegi állapotodon változtatni, fejleszteni.

Az első lépés Endre az Elfogadás. Állj a tükör elé, és nézd meg jól magad. A hosszú, kampós, asszimetrikus orrodat, az elálló füleidet, a sok faszveréstől beesett mélyen ülő, barátságtalan szemeidet, a vállig érő fülcimpáidat és az egész aránytalan, torz arcodat, mellyel kérdés nélkül megkapnád az állampolgárságot ha izraelben kérnél menedékjogot. Tudom hogy ez nem esik most jól neked Endre, de hány bombázó volt az életedben, aki érted tepert, mint alfa hímért, Endre? Aki sok férfi közül téged szemelt ki a tengerparton vagy a cégnél, vagy a suliban? Ugye nem sok volt, Endre. Csak huszadrangú, hozzád hasonló, ****é fogyatékos, torzarcú nőket kaptál meg, akiket kicsit bepittyentve megkettyintettél hogy ne nézzenek teljesen buzinak és anyád se ijedjen be még jobban.

Endre, fogj egy vonalzót, és egy férfimagazint. Mérd le egy tetszőleges férfi fej arányait (internetet is használhatod), aztán állj a tükör elé és mérd le a saját fejed arányait. A kísérletet megismételheted ahányszor csak akarod. Látod már, hogy valami nincs rendben? Hogy torz az arcod? A számok nem hazudnak, Endre.

Fogadd el a torz gnómságodat. Fogadd el őszintén a fogyatékosságodat, a lelki visszamaradottságodat. Csak őszinte, nyílt szembenézés után, stabil, fix alapokról lehet építkezni.

A fantáziavilágból, ahová menekültél, sehová sem vezet az út!

Fogyatékos vagy Endre, mondd ki! Most!
Szerző: SoDI, beküldte: IsmeretlenJoAkaro (2010-06-01 12:43)
forrás link (1)
A minap egy kommentelő előhozakodott a régóta tervezgetett ingatlanhirdetési oldalammal, mellyel már 2006 óta készülök elindulni, azonban idő hiányában ez még máig nem történt meg. Amint leírtam, hogy most már hamarosan tényleg elstartolok, az illető hosszasan ecsetelte, hogy a gazdasági válság közepén teljesen értelmetlen ingatlanhirdetéssel próbálkozni, mert mélyrepülésben van a piac.

(...)

Aki ügyesen mozog, annak a válság nem nehézség, hanem aranybánya. Ezt csak a hülye nem látja.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 14:04)
forrás link (1)
sodika Mondja:

május 23rd, 2010 at 14:16
Szoke-Kaoszkapitany:

Bizony, nincs viccesebb, mint egy zsidót a saját vermébe taszítani.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 14:16)
forrás link (1)
sodika Mondja:

május 23rd, 2010 at 18:31
Jó.

A megrendelők kikockázásával holnap közzéteszem a számlákat.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-01 18:00)
forrás link (1)
sodika:
2009. 05. 03. 16:45

k0zi: Nekem így tetszik. Magyarok vagyunk, magyarul kell beszélni.
Nem szerver, hanem kiszolgáló.
Nem chroma keying, hanem háttér-kulcsolás.
Nem POST paraméter, hanem űrlap változó.
Nem opt-in, hanem levél-feliratkozás.
Nem metódus, hanem tagfüggvény.
Stb, stb...
Én következetesen CSAK ezeket a kifejezéseket használom, és a tudálékos fasznak levés csimborasszójának tartom, ha valaki magyar nyelvű szövegben angol vagy egyéb idegen szavakat használ.

VS

http://blog.jobbstart.hu/?p=2782#comment-28537
május 30th, 2010 at 18:33

Szerintem az Internet az EGY konkrét dolog.
Ha angol szó, nem értem, miért lenne gáz úgy írni, mint az angolok.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-01 18:06)
forrás link (1)
[a bliccelésről]

Én ezt a polgári engedetlenség egy formájának tartom.
Szerző: SoDI, beküldte: C (2010-06-01 18:26)
forrás link (1)
Miért lettem volna én 'buta'?
Nem követtem el semmiféle hibát.
Az aktuálisan birtokomban lévő információk alapján abszolút logikusan, és a tőlem elvárható körültekintéssel cselekedtem. Nem volt ebben semmi 'hülyeség', még így utólag átgondolva sem.
Szerző: Pengető, beküldte: sodrófa (2010-06-01 18:46)
forrás link (1)
http://kepfeltoltes.hu/090524/sodi_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Sodi, fogadd el ezt a kis ajándékot tőlem! Mondjuk a harmincadik születésnapodra!!!
Tex poénja az alsó felirat, és IsmeretlenJoAkaro avatarja pedig az ötletet adta honnan használjak képet. Köszönöm.
(Eredetileg a 168 órásra gondoltam, úgyhogy végeredményben te is hálás lehetsz.)
Szerző: SoDI, beküldte: C (2010-06-01 19:04)
forrás link (1)
FÉRFI VAGYOK.
Miért takarítanék magam?
Szerző: SoDI, beküldte: Molnár F. Árpád (2010-06-01 23:50)
forrás link (1)
Egy igen közismert blogger, (...) töménytelen mennyiségű filmet helyez föl az internetre, (...) amúgy abszolút jobboldaliként, amit senki nem is kérdőjelezett meg.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-03 07:18)
forrás link (1)
Én sajnos mostanában döbbentem rá, hogy akármilyen csodálatos dolog is ez az ital, akármilyen nagy is a kereslet rá, énbennem nincs meg a tehetség arra, hogy boldoguljak az értékesítsével.
Jómagam a legteljesebb mértékben meg vagyok elégedve a NONI-val, azonban most van "feleslegben" nálam több üveg, amelyen a teljes árral jóval olcsóbban, 1000 Ft-tal (!) kevesebbért hajlandó vagyok túladni.

Akit budapestről érdekel, hogy a teljes árnál 1000 Ft-tal kevesebbért juthasson Tahiti Noni Jiuce-hoz, az hívjon az *****-es számon, és én ingyen házhoz viszem neki.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-06-03 22:46)
forrás link (1)
Az áldást sodika küldte 2009. január 7., szerda - 18:10-kor


Egyébként, miután fél órája sikerült kezet fognom Zoránnal, az Egészséges Fejbőr énekesével, asszem egy ideig nem mosok kezet. :)
Szerző: SoDI, beküldte: paha (2010-06-05 14:11)
forrás link (1)
# sodika Mondja:
május 30th, 2010 at 19:44

Több mint egy éve nem vettem fel egyetlen fillért segélyt sem. :)
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 11:08)
forrás link (1)
hbjh:
2009. 11. 04. 18:24
11tehát anyád párttag volt és komcsi volt.Így már értem.Milyen funkciót viselt a pártba?

sodika:
2009. 11. 04. 18:28

hbjh: Anyám semmilyen pártfunkciót nem töltött be.

hbjh
2009. 11. 04. 20:10
tehát MSZMP párttag volt!Most MSZP-s ugye?

sodika:
2009. 11. 04. 20:12

41-es: Nem tudom, asszem igen.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-06-06 17:00)
forrás link (1)
“Szerintem egy normális ember előbb áttanulmányozza a dokumentációt, mielőtt belevág valamibe.”
vs.
vs.
“De ahogy egyszer a Mokkában Tomcat is fogalmazta, a normális ember átlagembert jelent.
Az átlagember viszont unalmas szürke kisegér.
Fasz akar átlagember lenni”
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-07 15:50)
forrás link (1)
Ösztönösen a fejlesztési megbízások átgondolt, precíz, strukturált megközelítése jellemez. Nyitottan fogadom a kihívást jelentő, kreativitást igénylő feladatokat. Mivel tudom, hogy ez elősegítené a személyes fejlődésemet, szívesen dolgozok csapatban is. Mindig nagy hangsúlyt fektettem rá, hogy önképzés útján folyamatosan naprakészen tartsam, gyarapítsam, és elmélyítsem a szakmai tudásomat.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-12 15:11)
forrás link (1)
A nő biztonságot keres a férfi mellett, márpedig én épp mostanában rakom le ennek az egzisztenciális alapjait.
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-14 16:46)
forrás link (1)
Bármilyen rendszer csak a gazdi lámasága miatt törhető fel.
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-06-14 17:49)
forrás link (1)
© SoDI--- 2003. jún. 19. 18:58

Szemét rohadék beteges tömeggyilkosok voltak a nácik.
De én sose mondtam mást.

Sose.
Sehol.
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Kobjakovics (2010-06-17 08:39)
forrás link (1)
Tudom, hogy könnyen szül kisebbségi érzéseket, ha az ellenfél összetett, és logikus gondolatait egy politikai vitában nem képes az ember megcáfolni. Tudom, hogy félelmet ébreszt, ha valaki rendíthetetlen határozottsággal áll ki hazafiúi érzései mellett, és olyan módon képes a balliberális mentalitással irritáló igazságait asztalra fektetni, hogy az a nemzeti radikalizmusával együtt is éles kontrasztot képezzen a valódi szélsőségesek mellé helyezve. Tudom, hogy félelmetes, ha az ilyesmi úgy van összeszedve, hogy minden körülmények között, nem pedig csak személytelenül, egy nick mögé bújva vállalható.

De félelem, és az eltiport hangya érzése ide vagy oda, amit művelsz, az már az a szint ahol mindenki egy emberként kezdi sajnálni, hogy akadt a világon olyan asszony, akit egy ilyen korcs világra szarásának kényszerével vert meg a Jóisten, mint amilyen te vagy.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-06-19 21:53)
forrás link (1)
"Nekem nincsenek zsidó vonásaim."
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-06-21 22:17)
forrás link (1)
Az áldást sodika küldte 2007. február 19., hétfő - 20:11-kor


...először is megjelölöm azt a célt, amit tartani fogok, ha a fene fenét eszik, akkor is. Tehát: ebben a hónapban 5 ezer, márciusban 50 ezer forint árbevételt kívánok realizálni, melyek onnantól, egészen 2008 februárjáig legalább havi 20%-os növekedéssel képzelek el.
Szerző: SoDI, beküldte: G.Miller (2010-06-22 00:19)
forrás link (1)
Örömmel jelentem, hogy hétfőtől újra felpörgök.
Szerző: SoDI, beküldte: sodi a dolgos iparos (2010-11-11 19:25)
forrás link (1)
>>>Szerző: sneider (2010-11-11 17:55)
(2) de63
Nem szoktál néha elgondolkodni azon, hogy miért vagy még mindig ilyen csóró? Napról-napra engődsz, a "fagyhalál szélén", a kifizetetlen számlák meg már a nyakadig érnek.

Ha annyira tuti ez a stratégia, ha annyira tuti ez a sok marketing szar, amit bekajáltál, miért tartasz még mindig a nullán (bocs, mínuszban)?

>>>Me' lusta vok xD

De ettől függetlenül igenis faszán tudom már, hogy mit kéne és mit érdemes csinálni. Tehát megérte a többszázezres marketingtananyagok ára.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-14 23:01)
forrás link (1)
Miután az igazságot írom, nem lehetek képes ellentmondásba keveredni magammal.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-14 23:05)
forrás link (1)
(SoDI arról, hogy ki fogja fizetni télen a kotorékának a gázszámláját, ő vagy az anyja.)

Nekem nincs a nevemen gázóra. Csak kéró. :D
Úgyhogy a saját nevén lévő gázórát fizessen is.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-14 23:26)
forrás link (1)
Szerző: sneider (2010-11-14 22:16): Lundart. Ahol dolgoztál / dolgozol, tudod.

Szerző: SoDI (2010-11-14 22:17): hihiiii

Soha a büdös életben nem dolgoztam ilyen nevű cégnek. :D

...

Szerző: SoDI (2010-11-14 22:32):

Egyébként nem azért jöttem el tőlük [mármint a Lundarttól...], mert kirúgtak volna, hanem egyrészt azért, mert hülye ötlet, ha az ember figyelme több meló között oszlik meg, másrészt pedig azért, mert a két melóhelyem közül sokkal értelmesebb dolog volt azt megtartani, amelyiknél semmi gondot nem jelent, ha én hetente rendszeresen el akarom hozni az előző heti munkám ellenértékét a teszem azt 4-5 heti gyakoriságú fizetés helyett.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-11-24 18:48)
forrás link (1)
Tényleg, vazzeg, a VidékTV weblapját el is felejtettem szerepeltetni a portfóliómban. :D

Néha én magam is meglepődöm, hogy milyen széles szakmai múlt áll mögöttem. ;P

(A honlap: http://www.videktv.hu/02_.htm )
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:32)
forrás link (1)
Nem nézek ki rosszul, csak vannak szar képek rólam.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:37)
forrás link (1)
Én még nőnek nem fizettem egy fillért se. Sőt, ők hívnak meg borra. Ha nincs otthon finom vörösborod, cica, amit elszürcsölünk, nem megyek. ;P
Szerző: SoDI, beküldte: ál-sodika (2010-12-09 16:14)
forrás link (1)
Nem-va-gyok-ba-lek!
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-26 22:54)
forrás link (1)
Kéthetente járok hölgytársaságba.
Ennél többet pedig mostanában nem igénylek, mert hozzá is fárasztó elutazgatni. :)
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-27 00:00)
forrás link (1)
L Sturmast: Nem hiszem el, még dugni elmenni is lusta...


SoDI: Pedig de. :)
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-28 04:17)
forrás link (1)
Úszni meg talán majd tavasszal tanulok meg.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-28 04:20)
forrás link (1)
[Sodi a jellegzetes arckifejezéséről]

A szürke egerek által eszelősnek minősített tekintet az igazán nagy emberek sajátja, ugyanis erős akaratot jelez. :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodifan (2011-01-01 11:31)
forrás link (1)
Szerző: beszart sneci (2011-01-01 10:31)
Válasz (1) 48f8
SoDI

Miért kéne, hogy konkrétan bárminek is köszönhető legyen bármi, amit csinálok? Azt csinálok, amihez épp kedvem van.


konkrétan arra gondoltam, hogy ehhez van köze:

"tomcat hozzászólása:
2010/12/28 - 5:12 du.
Késő bánat, Snecike. Majd a legközelebbi találkozásunkkor megbeszéljük. Megkaptad karácsonyra a mankót? Kezdd el gyakorolni vele a járást.
tomcat"

mert érdekes, hogy tc 28-án írt be a blogodra, és te is 28-án tettél ajánlatot. azt akarod mondani, hogy nincs összefüggés a 2 dolog között?


Szerző: SoDI (2011-01-01 10:34)

Nálam az összefüggések nem konkrét eseményhez köthetőek, hanem komplex kognitív folyamatok és racionális taktikakövetés mixelt eredményei.

Egy normális felnőtt ember nem hagyja magát kiragadott eseményektől determinálni.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2011-01-01 12:35)
forrás link (1)
Naná.
A saját pénzem beosztását (nem röhögni, mert tényleg ÖNKÉNT) anyámra bíztam, mert én még pénzügyi teendőkkel sem akarok szarakodni.

Az is fáraszt.

Innentől viszont hiába van a lé, egyösszegű fizetésre nem tudnám elkérni tőle, mert hülye fejével helyette rendőrségre rohanna, és feljelentené TC-t a YouTube-os komment miatt, amit elvből ellenzek, mert JUSZT SEM jelentem fel őt :)

A hangsúly ezen van, hogy bár ezt akarta kiprovokálni, de JUSZT SEM! :)
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Romanovics (2011-01-02 15:08)
forrás link (1)
Én már megtapasztaltam, hogy a cigányokat is le lehet szerelni.
Akkor támadnak meg, és fosztanak ki, ha ellenségként viselkedsz.

Ha tőlem például megkérdezik a pontos időt, előveszem a mobilt, megmondom nekik, majd útbaigazítást kérek tőlük valami hülye nevű utcához. Magyarázni kezdem, hogy már fél órája keresem, és teljesen eltévedtem, hogy merre jártam már, és ez milyen idegesítő.

A lényeg, hogy olyan helyzetet teremtek (az átlagemberrel szemben, aki szabadulni akar tőlük), hogy ők akarjanak szabadulni tőlem. :D

EDDIG MINDIG BEJÖTT.

Akit a cigányok kirabolnak, az ellenségeskedik velük. Csúnyán néz rájuk, beszól nekik, lenéző gesztusokat tesz, ilyesmi.

Tőlem is sokszor megkérdezik, hogy mennyi az idő, kérnek aprót, ilyesmi. Mégsem raboltak ki sose. Mert ÉN tudom kezelni őket. Az átlagfasz meg nem tudja. Az átlagfaszt ért ki is rabolják.
Szerző: SoDI, beküldte: xxx (2011-01-04 18:28)
forrás link (1)
tényleg szép nagy farka van ennek a SOdinak, egyszer volt már szerencsém hozzá !
Szerző: SoDI, beküldte: Alkaa legnagyobb rajongója (2011-01-05 10:07)
forrás link (1)
Szaros 3 millió [forint] ide-oda nem szoroz.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:42)
forrás link (0)
Pilu mester!

Ha nem tetszik, hogy a Jobbiknak nincs megoldási javaslata, csak a gárdájukat vonultatják anélkül, hogy bármit csinálnának, akkor tessék szavazni az ÚDK-ra, mert nekik - a Jobbikkal ellentétben - konstruktív megoldási javaslataik is vannak.

www.udk.hu/index.php?subaction=showfull&id=1197239064&archive=&start_from=&ucat=48,65&

Szerintem nekünk, akik hasonlóan gondolkodunk, ez hiányzott eddig. Nekem legalábbis NAGYON tetszik az ÚDK megközelítése :)

Tovább megy Vona Gábornál, aki azt mondja, hogy "itt van a probléma, jaj, jaj, mi lesz most" és továbbmegy például Tomcat-nél is, aki többek között táborokról álmodozik :DD
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 10:43)
forrás link (0)
Pöffeteg gomba: Oké, akkor játszunk olyat, hogy összeírod nekem, a Jobbiknak meg a Gárdának azon kívül, hogy "felvonulunk", meg "húú, riadólánc, meglesz egymás mobilja" milyen VALÓDI megoldási javaslatai vannak a cigánykérdésre.
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-05-31 11:03)
forrás link (0)
A világban a javak korlátlanul hozzáférhetőek, ugyanis egyre több van belőlük.
Ez közgazdasági alapigazság.
Ezért mászol és a falra, amikor valakinek az elméje a korlátosságban való gondolkodás rabja.
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 11:26)
forrás link (0)
****EndreFarkas válasz | megnéz 2009.12.07 01:22:29 © (7049)
Az APEH, meg úgy bárki is igen nehezen tud picsán rúgni, miután jelenleg se nevemen lévő vagyontárgy, se tulajdonomban lévő ingóság, se pedig letiltható jövedelmem nincs. :) ))

Van egy olyan papírom, hogy néhány hónapja megpróbálták ezt.
Nem sikerült nekik. :)
Pedig végrehajtó-rendőr kombó próbálkozott meg vele.

Hogy miért nem sikerült, azt nem árulom el.

De a lényeg, hogy sok szerencsét nekik ehhez. ;)

Papíron INGÓSÁGAIM SINCSENEK, fogd már fel.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-05-31 12:46)
forrás link (0)
"“”Aki még egyszer a 168 órás képemet rakja ki, amikor rólam ír, az illető onnantól az én személyes ellenségemé fog válni.”
"A leggazdagabb embereknek általában nincs semmi a NEVÜKÖN!
Az igazán okos emberek KONTROLLÁLNI akarják a dolgokat. Csak a legprimitívebb lények akarnak mindenáron “birtokolni” és tulajdonolni."
"A nyelvtanulást pedig mostanában kezdem."
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 12:54)
forrás link (0)
"A péksüteményt csak frissen érdemes megvenni, pont."
Egyél te bazmeg száraz péksüteményt. Azt.
Az már másnap kemény.
Meg a töltelék se áll el rendesen.
Nem vagyok pék, de ennyit tudok :DD
Vazz.
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-05-31 12:57)
forrás link (0)
Orbán Viktort idézem:
"NINCS ÉRTELME AZ INGATLANOM ÉRTÉKÉRŐL BESZÉLNI, MERT - JELZEM - NEM ELADÓ."
Itt kérlek, PONTOSAN erről van szó.
Nem likvid pénzeszköz, és nem is befektetés, mert nincs bevételem belőle...
Vágod... Nem hagyományos vagyontárgy, csak egy földhivatali bejegyzés, és kész.
Az, hogy benne lakom, szintén mellékes, mert mindenki lakik valahol, mint már mondtam.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-05-31 13:53)
forrás link (0)
“Nem vagyok balek”
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:32)
forrás link (0)
[Az előzőre másfél évre rá.]

Na de viccen kívül, végigolvasva...
Tóta egy ócska szemétláda, és direkt nem akarja látni a lényeget.
Holnap írok majd egy hosszabb értekezést arról, hogy az ő és Uj Péter véleményével szemben miért bukott eszme a neoliberalizmus.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:50)
forrás link (0)
A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

Tóta vagy démon, vagy azok befolyása alatt áll.
Ez már nem teória, a mai bejegyzés után ez most már ténykérdés.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:54)
forrás link (0)
Ezekben különben az a gűz, hogy a Tokio Hotel éppen azért van mostanában leereszkedő ágban, mert a tagok elértek egy bizonyos kort, amikor már kezdik elveszteni a korábbi, a fiatalságukból adódó varázsukat.
Ezek viszont pont annyi idősek, mint a Tokio Hitel több éves menet végén, most, a leszálló ágban.
Ráadásul egyikükben sincs cseppnyi fenimin vonás sem, enélkül pedig a Tokio Hotel érzés nyomokban sincs.
Ez még utánzásnak is gyenge.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:57)
forrás link (0)
Különben nem tudom, hogy ki ez a Gorka-morka úr, de a körülmények alapján annyi mindenesetre valószínűsíthető, hogy az az úriember jól jellemezhető Csintalan Sándor legkedveltebb szófordulatával:

- Nem jött, hanem úgy küldték.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 17:58)
forrás link (0)
Anr: vallásszabadság van, a támogatott katolicizmus mellett minden a tűrt kategóriába esik. :)
Tiltott csak a vallásgyalázás lenne. :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:01)
forrás link (0)
Engem sem érdekel a világ.
Épp elég érdekes a hazai belpolitikai élet, távoli dolgokkal törődjön az, aki ott lakik.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:03)
forrás link (0)
Tóta: legyen Reichstag, ha így neked jobban tetszik.
A google találatait veszem alapul, és az becsapós. :)
...
Hát tehetek én arról, hogy a magyar történelemtanárok olyan bunkók, hogy mindent a legundorítóbb magyar fonetika szerint ejtenek ki, hogy aztán az így ragadjon meg az emberben? :-)))
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:13)
forrás link (0)
sodika · http://blog.jobbstart.hu/ 2007.02.24. 04:50:50

A halálbüntetés vérszomj.
Vérszomja a vadállatoknak van.
Ennyi a véleményem.


sodika · http://blog.jobbstart.hu/ 2007.02.24. 04:55:59
lonely_photon: Még ha egy év alatt ötven kislányt is darabolt fel; akkor sem lehet közszemlére tenni őket, mert kb. az összes jogvédi szervezet ráugrana az országra, hiszen emberi méltóság is van a világon.

És igazuk lenne.

A tényleges életfogytigalinál nincs súlyosabb büntetés (bár én azt is ellenzem, a 25 év max. az emberséges).


sodika · http://blog.jobbstart.hu/ 2007.02.24. 05:04:45
Na jó, azt a Heves megyei Fideszes árulót, aki átült a szocikhoz, azért még én is karóba húznám jól :D
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:17)
forrás link (0)
Óóó, ez az "idegenszerű" kifejezés egyszerűen zseniális. :)) Sokkal szofisztikáltabb, mint a Grespik-féle idegenszívűzés. Én most mélyen beleszerettem, mostantól használni fogom. ;D

Sőt, ilyen összetételben, mint mondjuk "idegenszserű polgártársunk" még elegánsabb, mert ebben még az is benne van, hogy véletlenül sem utcaseprő, vagy csirkegyári munkás. :)

Különben tévedés, hogy a zsidók ugyanolyanok, mint bárki más. Aki kételkedik ebben, olvassa el, hogyan próbált engem kifosztani és hajléktalanná tenni a zsidó lakásmaffia:
href.hu/x/2e3w
A fejlemények itt vannak (véletéenül éppen tegnap nyertem pert ellenük a bíróságon):
href.hu/x/2e3x
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:21)
forrás link (0)
Tóta: annyi való igaz, hogy helyenként radikálisabb szemlélettel is önigazolást találhat az ember Orbán szavaiban - ezt magam is tanusíthatom.

De amikor Orbán arra hivatkozik, hogy ő nem szokott célozgatni, hiszen mindig nagyon pontosan fogalmaz, az ugyanígy igaz.

Éppen az teszi őt Magyarország legzseniálisabb kommunikátorává, és éppen azért méltó az egészséges magyarérzelműek vezetésére, mert ő igenis képes arra, hogy az első két pont ne ütközzöm egymással! Ezért érdemli meg mindannyiunk tiszteletét.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-05-31 18:27)
forrás link (0)
Ha normálisan csinálják meg, PHP-alapú azonosítás is teljesen biztonságos.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:27)
forrás link (0)
Pedig néha kell a dolgok szétbaszása, mert utána tök jó összeborulni, és közös erővel építkezni, hisz ez összekovácsolja az embereket, és az együttes építkezés fejleszti a közösséget.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-05-31 18:30)
forrás link (0)
Hihi, tiszta Jedi style, ahogy a Provident előtt dolgozok. :)

Avagy egy esőben horgászó ember. xD

SoDI dolgozik
Szerző: SoDI, beküldte: Rotwein (2010-05-31 18:38)
forrás link (0)
"Faszt határolódok én el.
Subba vicces, Subba jó.
Subba megadja 2006 vamzerének, amit 2006 vamzere megérdemel. :)))))))))"

(Nem a komment része: http://subba.blog.hu/search?searchterm=sodi&searchmode=or&submit=Keres%C3%A9s )
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:46)
forrás link (0)
Én ezt úgy szoktam megfogalmazni, hogy nőt ütni szégyen, de sosem szabad a feministákat összekeverni a valódi nőkkel.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:57)
forrás link (0)
"de egy nő még általában mindig lazábban kevesebbet keres, mint egy férfi ugyanabban a munakörben ugyanannyi idő után"

Jah kérem.
Tessék jobban eladni magukat.
Ez már egyéni érdekérvényesítő képesség kérdése. Ebben pedig gyengébbek a nők. De ez már kérem, genetika.
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-05-31 18:59)
forrás link (0)
Azért szavazok Morvai Krisztinára,
mert ő ilyen egyenes ember.

Mert olyan, mint én.

Megvédi az összes múltbéli döntését,
és kitart mellettük,

LEGYENEK BÁRMILYENEK IS.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 21:06)
forrás link (0)
sodika:
2009. 09. 27. 15:42

Egyébként meg az ember mindent felvesz, amire a szabályok szerint jogosult. Ez így természetes.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-05-31 21:47)
forrás link (0)
sodika:
2009. 10. 20. 11:33

Egyébként pedig ez a lényeg: nem én írtam.
Szerző: SoDI, beküldte: borsodika (2010-06-01 08:25)
forrás link (0)
Én mindig az igazat írom.
Most is.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-01 09:07)
forrás link (0)
Azon évfolyamtársaim részéről pedig, akik előszeretettel jönnek különféle szociális problémákkal, különösen érthető lesz mindezek után a támadó hozzáállás, elvégre köztudott szociológiai tény, hogy az elsőgenerációs reálértelmiségiek általában pusztán kockaszintű szaktudással vérteződnek fel, de ettől függetlenül túlnyomó többségükben végig megmaradnak ugyanannak a műveletlen, faragatlan ősbunkónak, mint amilyenek annak előtte voltak.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-01 09:14)
forrás link (0)
Sőt, kereszttestvéreim következetesen Fifinek hívnak.
Anyai ági unokatesóim pedig Farkasnak.
Lehet röhögni.
Szerző: Zsírszopó, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:00)
forrás link (0)
És te hol maradsz a parlementből sneci?

Nem tűnik fel neked, hogy hiába ugráltál, ugattál és makogtál, hiába nyaldosod a jobbikos dörzsölt gazember haverjaid seggét, ők nemsokára bent fogják mereszteni a seggüket havi többszázezerért röhögve, míg te körmölöd a kis szaros blogodat, tovább nyalod a seggüket és valami minimálbérről ábrándozol miközben anyád eltart?

Nézted már hogy a cégtársad honlapja amit nemrég linkeltél milyen mélyen fogyatékos?

Endre, te tényleg nem érted, hogy fogyatékos vagy? Endre könyörgöm csinálj valamit ezt már nem lehet elviselni! Endre, FOGYATÉKOS vagy, értsd már már baszki, hogy beteg vagy!

Tudod mit jelent az a szó hogy fogyatékos? Hogy hiányt szenved valamiben, ami másnak megadatik! A lelki egészség, egészséges emberi kapcsolatok, karrier, barátnő, család, egészséges test…

Endre neked egyik sincs a felsoroltak közül! Hát nem látod, hogy ez fogyatékosság?
Ismersz hozzád hasonló fogyikat magad körül? (A zsíroshajú, szoborpisáló haverodon kívűl?)

Endre nagyon nagy baj lesz! Anyád minden nap sír!

Azonnal hagyd abba a faszverést és szégyelld el magad, Endre!
Szerző: maláji tidris2 , beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-01 11:06)
forrás link (0)
Be kellene vallanod sodi hogy elkúrtad, nem kicsit nagyon. Nevedre írtak egy eladósodott céget. Bejegyezték.Ezt hajléktalanokkal, esetleg pár napig az országban tartózkodó csóró ukránokkal románokkal szokták aláiratni 10.000ft-ért. Te ingyen is megtetted. Úgyhogy baszhatod. Jó hogy nem válaszol a régi ügyvezető hisz lehet 500 millát tüntettek el a céggel és azóta nyugodtan pihen Barbadoson. Te meg még csak most fogod elkezdeni bő lével, hosszan és torokra szívni a faszt. Te az a típusú ember vagy akivel ilyeneket meg lehet csinálni.
Örök lúzer. Annyira hülye vagy hogy az már félelmetes.
Szerző: Danyiil Romanovics, beküldte: borsodika (2010-06-01 11:07)
forrás link (0)
Sodi, mit tiltakozol? Nem ártana neked egy pár év börtön. Lenne tető a fejed fölött, adnának enni ingyen, nem kellene tanulnod sem, szexuális életed is lenne végre, soroljam?
Szerző: SoDI, beküldte: Winstrol (2010-06-01 12:19)
forrás link (0)
Életemben egyetlen egyszer néztem be egy swinger klubba, kapva az alkalmon, hogy elhívott oda egy csaj, mert amúgy is kíváncsi voltam rá, hogy milyen belülről egy ilyen hely. (Én is kíváncsi voltam, és ő is – nosza hát!)
...
Kb. fél-háromnegyed óra után úgy döntöttünk a csajjal, hogy eszünk valamit az asztaloknál (ha már befizettük a belépőt, tömjük tele magunkat kihasználva a jegyben benne lévő korlátlan kaja -és piafogyasztást) , és utána húzzunk el a rákba, mert nála otthon sokkal kellemesebb lesz (sokkal kellemesebb is volt). Éppen ezért soha többé nem megyek ilyen helyre, de egyszer meg lehetett nézni.
Indulás előtt még felmarkoltunk egy nagy adag óvszert, ha már az is ingyen volt. ‘Ha felhasználjuk akkor is jár, ha nem, akkor is’-felkiáltással. Ennyi pénzért még jó, menjenek a francba. :)
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 13:49)
forrás link (0)
A lakásból semmi hasznom nincs, de valahonnan be kell járni a suliba, autó 200 ezres rozoga szar, a vállalkozás pedig érdemben csak most fog indulni, eddig keresőtevékenység híján stabilan nulla forint bevételem volt.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 13:50)
forrás link (0)
Sosem uszítottam, és antiszemita sem vagyok.
Szerző: Tomcat, beküldte: Az Ártányölő fia (2010-06-01 13:55)
forrás link (0)
Ó, tartozik a Kuruc sleppjébe olyan “nemzeti krónikás”, aki az EP-választások idején gond nélkül telepakolta MSZP-s hirdetésekkel a blogocskáját, majd megmagyarázta, hogy “hátizé, én úgy gyengítem az ellenséget, hogy elszedem a pénzüket, ugye, milyen trükkös?
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 14:00)
forrás link (0)
sodika:
2009. 10. 25. 13:44
Embertelen: Nikolász Viktorhoz FOGOK járni, de nem a csábítás akadémiára (azt is ő csinálja), hanem a marketing-tanfolyamára.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 14:07)
forrás link (0)
sodika Mondja:

május 23rd, 2010 at 14:28
poposzo: “A mai napig vannak be nem fizetett internetszámlá(i)d”

2004-es (!!!) számlákat ki nem szar le 2010-ben.
6 év távlatából nyalják már ki a seggem.
Szerző: SoDI, beküldte: www.kavezokritika.hu (2010-06-01 14:16)
forrás link (0)
sodika Mondja:

május 23rd, 2010 at 18:38
Nem féleszűnek tartom magam, hanem KÉNYELMES embernek.

De azért most AKKOR IS elhúzok legalább este 9-10-ig dolgozni.
Szerző: SoDI, beküldte: medvezsidaj (2010-06-01 18:17)
forrás link (0)
„A szociális ösztöndíj a jövedelmekről szól.Nekem nincs (az egyetem felé bevallottakon felül) semmi jövedelmem.Zsidó az, aki hazudik. Én nem hazudtam.”

pár sorral lejjebb:

„Nem minden esetben az a zsidó aki hazudik, de a te általad leírt esetben a hazugság gyaníthatóan zsidót azonosít. :)”
Szerző: Ganxsta Zolee és a Kartel, beküldte: C (2010-06-01 19:39)
forrás link (0)
Mikor bambulom a TV-t, kamázom az adót mint az
Animal Planet, a sok faszság helyett
Bemutatnak olyan fajokat, hogy eldobod a hajadat
Esetleg megismered magadat
A csörgőhátú patkány mondjuk elég zorall
De mégis a legbámulatosabb a kalauzhal
Ráakaszkodik egy nála sokkal nagyobb dögre
Húzatja magát és élősködik körülötte
Nincsen semmi dolga csakis úszni az árral
És megvárni amíg felhúzza őt a domináns hal
Ügyes a kis geci, mert mindig odakapaszkodik
Ahol megy a szekér, így sokáig él
Nincsen benne semmi szégyen, amiért egy
Élősködő szar, nagyon tudja mit akar
Ha elveszti a fonalat és már majdnem meghal
Új áldozatot keres a kalauzhal

Kalauzhal

Elgondolkodom azon hogy mi meg nem történhet
A tenger mélyén, az élettér szélén
Örülök hogy az emberek között ilyen nem
Fordulhat elő, visszatart a morális erő
Mert ez a kibaszott kalauzhal nagyon rossz példa
Mindegyik erősebb-nagyobb hal nem más csak préda
Húzzák ezt a kurvát, hogy mondjak valami durvát
Így a saját kipukkadását vészeli át
A trükkje neki az hogy nem tud semmit ez a
Vérszívó geci, nem ér többet mint egy sneci
Sikerrel veszi az akadályt ugye mert tele van
A hasa, olyan, mint egy kibaszott pasa
Érdekes nagyon ez a kis aprócska görény
Egyáltalán nem olyan, mint egy szelíd kis növény
Akár úgy is hívhatod, hogy fasszopó pióca
A nagyokból táplálja magát ez a kis fikóca
Azt hiszi hogy amit legelt ez az ő érdeme
Leválik a menetről és indulna fentről
De lezuhan és a padlón veszi észre magát
Ráugrik egy tutira és újra szívja a mannát.

Kalauzhal

A feladatunk annyi, eltakarítani a kalauzhalakat
És köréjük vonni a falakat
Képzeld egy cápának milyen bosszantó lehet az
Hogy a kajája egy részére ott van ez a paraszt
Micsoda dolog az hogy lógatod a pöcsödet és
Felveszed a málnát, mondjuk egy bálnát
Körülvesz és lehúz egy ilyen kis csicska
A világ rendesebb részének mekkora fricska
Ezt nem szabad hagyni, a nagyhalaknak adni kell
A kalauzhalak nem érhetnek el
De nem szólhatok bele, mert a tenger törvényeitől
Én messze vagyok, úgyhogy mindent hagyok
Úgy ahogy annak lennie kell
Az igazság előbb-utóbb győzelemre lel
Én nem tudom ki fia-borja a kalauzhal
De ugyanúgy mint mindenki él és meghal
Bizony apám meghal, mert eléri a végzet
Kibaszott jó dolgában elvész az árban
Azt érzi hogy önálló már totál jól lakott
Életében a nagyhalaktól mindent megkapott
Próbálkozik egyedül, de nagyon hamar kiderül
Hogy egy hatalmas fasz, mert magától lemerül
Kénytelen belátni hogy ez így nem megy
Jöhet az új préda, akivel majd elmegy.
Szerző: SoDI, beküldte: G.Miller (2010-06-02 20:54)
forrás link (0)
Ó helló! Ez itt most egy technikai próba.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-06-02 20:56)
forrás link (0)
"Farkas a népszerűségét apránként szerette volna feltornázni, nem akarta ő, hogy neve ilyen "ormótlan hülyeség" miatt váljon ismertté. Már tisztában vagyok vele, hogy Auschwitz és a rózsaszín háromszög bármely értelmű montírozása számos magyar embert sért. Ezzel tréfálni nem szalonképes"
"A szélsőjobboldaltól, a fekete ruhás náciktól, az önkényuralmi jelképeket használóktól elhatárolódik. Ennek ellenére politikailag a Jobbikot képviselem. Két egyetemre jár, de ott nem politizál.Tiltja a házirend."

vs.

"Ma már igenis és SZALONKÉPES DOLOG lehet Hitler bizonyos intézkedéseit dicsérni, aki pedig erre ostoba holokausztozásba kezd, azt pofán lehet röhögni, és nyugodt szívvel le lehet taplózni"
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-03 07:36)
forrás link (0)
(2009.05.02)

A minap egy kommentelő előhozakodott a régóta tervezgetett ingatlanhirdetési oldalammal, mellyel már 2006 óta készülök elindulni, azonban idő hiányában ez még máig nem történt meg. Amint leírtam, hogy most már hamarosan tényleg elstartolok, az illető hosszasan ecsetelte, hogy a gazdasági válság közepén teljesen értelmetlen ingatlanhirdetéssel próbálkozni, mert mélyrepülésben van a piac.

...

Nem, ennél sokkal zseniálisabb a Kék Óceán Stratégia!

Azt mondja, hogy hozzunk be a rendszerbe eddig még figyelembe sem vett jellemzőt, amiben még garantáltan nem versenyez senki, és arra erősítsünk rá, azt kommunikáljuk!

Hogy ez a konkrét projektemnél miben mutatkozik majd meg, egyelőre nem árulom el. Annyit azonban igen, hogy az érdemi munka a háttérben zajlik, ezért az oldal jelenlegi kinézete alapján még senki se fog tudni következtetni arra, hogy hol található az én saját kék óceánom.

(A szóban forgó projekt: http://ingatlantura.hu/ - a szerk.)
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-03 08:10)
forrás link (0)
Üdvözlöm. A nevem **** Endre.

Hogy van?

Én remekül, és nagyon remélem, hogy sokak után Önnek is a segítségére tudok lenni. Ezen az oldalon betekintést engedek az elmúlt évtizedet átölelő szakmai múltamba.


Ha megenged egy tanácsot, az Ön helyében olyan emberre bíznám az informatikai feladataimat, aki az üzleti élet sok ismert szereplőjének elismerését vívta már ki. Ezek az üzletemberek pontosan tisztában vannak vele, hogy a megfelelő szakértő kiválasztásán súlyos milliók múlhatnak. Talán a 100 leggazdagabb magyar között lévő Szeremley Huba, és mások elégedett választását követve Ön sem tévedhet túl nagyot.
Szerző: SoDI, beküldte: AgainMineTheAccess (2010-06-03 11:27)
forrás link (0)
****EndreFarkas válasz | megnéz 2009.12.11 13:08:20 © (8360)
Hoztok engem itt ilyen helyzetbe.
Nem szeretem TC-t, nem akarok beszélgetni vele.

De azért most a tisztesség megkövetelte, hogy az előbb dobjak mindkét mobiljára egy ilyen SMS-t:

“Mint a rólam szóló topikban olvashatod, az indexesek éjjel tomboltak az egyik védelem nélküli oldalamon, és kiment csomó e-mail. Már javítottam. Elnézést. SoDI”

De egyébként elmentek ti a picsába.
Minek még TC címét is berakni????

EZT, BAZMEG, ÉSZRE SEM VETTEM!

Ennek mégis mi értelme volt?????????

Dögöljetek meg.
Szerző: SoDI, beküldte: Leprafos STURMAST (2010-06-03 14:52)
forrás link (0)
Az áldást sodika küldte 2009. január 6., kedd - 13:00-kor

És hogy mit értek a katalizátori szerep alatt, melyre alkalmasnak érzem magam? Ezt majd holnap fogom kifejteni. Egyetlen dolgot ígérhetek csak: mostantól napról napra egyre világosabbá fog válni minden.

Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-06 13:07)
forrás link (0)
sneider: Jó, majd ma vagy holnap részletesen is írok arról, milyen problémákba ütköztem, és miként oldottam meg őket. Konkrét kódokkal.
Szerző: SoDI, beküldte: V.6.0 (2010-06-06 17:02)
forrás link (0)
"Igen, mert az informatika az köztudottan a lexikális tudásra épül.”
vs.
"A XXI. században a lexikális tudás elvesztett korábbi jelentőségét."
Szerző: SoDI, beküldte: Olvasztár (2010-06-12 17:12)
forrás link (0)
sodika Mondja:
június 12th, 2010 at 16:28

Olvasztár: A márkamánia zsidó dolog.
Szerző: SoDI, beküldte: műlégy (2010-06-12 20:06)
forrás link (0)
A stílus döntés kérdése. Nem személyiségjegy.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-06-14 05:52)
forrás link (0)
Diákhitel 40
Egyetemi szociális ösztöndíj 15
Gyermektartás 30
Önkormányzati segítség 10

Ez a havi 95 a “proli” szint volt már az egyetemi éveim alatt is. :)
Szerző: SoDI, beküldte: sodrófa (2010-06-15 15:09)
forrás link (0)
sodi.freeblog.hu
2008. 08. 21. 22:28

Mondjuk a kődobálás tényleg gáz, mert nem tudni, hova repül.
Ha valaki stílusos bűnöző akar lenni, lőjön be fegyverrel. Annál legalább biztosan tudni, hogy ha bent egy üres falra céloz az ember, akkor nem sérül meg senki, az üzenet viszont sokkal hatásosabb lesz.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-06-25 19:47)
forrás link (0)
Oka van ám annak, hogy akárcsak én sokan utálják a zsidókat - például az ilyen oldalak mint a tietek...Ezzel csak azt sikerül elérnetek, hogy mégjobban megutálnak benneteket, magatokfajtákat."
Szerző: SoDI, beküldte: Gery Greyhound (2010-07-01 08:23)
forrás link (0)
http://kepfeltoltes.hu/100701/sodiblog_julius_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Valahogy sejtettem :)
Szerző: szeszesember, beküldte: Cayman (2010-07-09 18:21)
forrás link (0)
Sodi, én egy ideig megpróbáltam védeni a védhető érveidet (volt néhány). De ma már egy sincs. És bizony a tanulmányaiddal és anyáddal való kapcsolatoddal foglalkozó flémekből mindannyiszor tudatosan kimaradtam. Egyszerűen nem volt ok, amiért megérdemelted volna, hogy bárki is melléd álljon. Aki nem tiszteli (vö. szarrá perelné) a szüleit, az senkit és semmit sem tisztel. Hiába a vasárnapi feszületek és az egyéb cukormáz. Én itt a téged oltogatókkal alkalmanként csak azért bocsátkoztam vitába, mert különbözik a politikai véleményünk, de a rólad alkotott nem. Régóta nem írtam ide, mert nem volt semmi értelme. Most, hogy egy kicsit megfingattak a zsindexesek, remélem megtanulod, hol a helyed. Bár tartok tőle, hogy nem. Te tényleg nem tanulsz semmiből.
Szerző: SoDI, beküldte: sneider (2010-07-14 09:57)
forrás link (0)
"Magamat fejleszteni, embertársaimat szolgálni, ez a kettő együtt jár."

**** Endre Farkas
Szerző: SoDI, beküldte: Temporaly (2010-11-06 13:49)
forrás link (0)
Hát, tanár bácsi már nyugdíjas.
A nyugdíjat nehezen lehet elrejteni. :)

És após úrnak is élnie kell valamiből.
Majd meglátjuk.

A Hermán Péteres ügyről pedig majd a maga idejében írok.

Abban az ügyben bajba fogtok kerülni, zsidók, mert ti törtétek fel a blogomat abban az időben (meg az iwiw-emet és youtube-omat), és raktatok oda az ártalmatlan listába a sértő jelzőket.
Szerző: SoDI, beküldte: Danyiil Romanovics (2010-11-13 07:56)
forrás link (0)
Zsidó vagy.
Félóránként idenézek.
Zsidó vagy.
Pont.
Erről ennyit.
megyek vissza dolgozni
Zsidó vagy.
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-25 19:09)
forrás link (0)
"beszélsz összevissza a haza szeretetről meg hasonlók, de ah már a közösbe is kéne akkor rögtön kihúzod magad alóla"

Ha a törvények lehetővé teszik, akkor miért nem? A matáv, és rengeteg más multi cég szintén nagy arányban offshore-ként működik. Ő maguk milliárdos nagyságrendben viszik ki az országból az adózatlan bevételt, miközben az alkalmazottak szinte rabszolga sorban tartják.
A jog, és a morál egymástól külön fogalmak.
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-25 19:12)
forrás link (0)
Én is offshore céget akarok alapítani még a nyáron.
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-25 19:20)
forrás link (0)
A mai már csak azért sem lehett az, mert én is ott voltam, márpedig én sose vennék részt rasszista megmozdulásban
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-25 19:22)
forrás link (0)
Attól, hogy a rájuk jellemző magatartásmód ellen tiltakozok, engem még ne rasszistázzon le senki, mert ez tényleg rettentően sértő!
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-25 19:31)
forrás link (0)
Most végis azt mondom, hogy Tomcat ezt a Sziget-ellenességet nagyon túlspilázza.
Azt mondja, hogy ha apró részeleme miatt jelenléteddel legitimizálod a rendezvényt, akkor áttételesen egyetértesz a mögötte meghúzódó romboló álértékekkel.

Engem rohadtul nem érdekelnek ezek az értékek ott és akkor. Jó buli a sziget, ennyi. Csak azért mert nyáron lazulunk, még senki se viszi haza a szabadosságot. Ez egy akkora őrültség!
Szerző: SoDI, beküldte: de Sade márki (2010-11-26 10:08)
forrás link (0)
"Jól értem? Sodi 4 éve az sg fórumon a cigányok pozitív diszkriminációja mellett érvelt????"

Máig amellett érvelek.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:33)
forrás link (0)
Nem a légkondi a drága, hanem a villanyszámla. Az viszont nem az én nevemre jön. :)
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:34)
forrás link (0)
Nincs pénzem új laptopra. Ezért tudtam csak ilyen használt szart beszerezni. Ezt is úgy, hogy a nagy részére úgy kellett könyörögnöm anyámnak.
Válaszul a demagóg fejmosó faszságait végighallgatni épp elég munka. :-))))))))))))))))))))))))
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:36)
forrás link (0)
Ha esetleg gond lesz az egyetemmel, KIFIZETTETEM A BRFK-VAL.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:41)
forrás link (0)
ÉN MEGLEPETÉS VAGYOK.
Erre KIVÁLÓAN ALKALMAS az elővigyázatosságot elolvasztó kinézet és viselkedés.
Ha nem váltom ki a megjelenésemmel a fenyegetettség érzését, akkor könnyebben tudok meglepetésszerű támadásokat intézni.
Szerző: SoDI, beküldte: SoDI (2010-12-04 16:46)
forrás link (0)
Miután már bírósági végrehajtási lapokat küldözgetett minden útszéli köcsög, a legtermészetesebb, hogy mindent átiratok anyám nevére. Így nem tudnak mit csinálni.
Aztán az összes nyomi pont kinyalhatja a seggem. xDD
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-09 21:15)
forrás link (0)
Én egyébként saját magam egyik legnagyobb erényeként a végtelen türelmemet tartom számon. Éppen ezért van az, hogy ha van valamilyen emberi tulajdonság, amit szó szerint teljes értetlenséggel szemlélek, fel nem fogva, hogy a velük sújtott emberek vajon milyen okokból nem éreznek szégyenérzetet eme gyengeségük miatt, az a türelmetlenség.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-09 21:17)
forrás link (0)
Amikor már-már nagy szarban lennék, valamilyen segítség mindig szokott jönni. Elfogyott a pénzem? Jött októberben a 2006-os segítség. Valami miatt megint el fog fogyni? Ezután nem sokkal váratlanul sikerül majd valamit behajtani a tanár úrtól. Ez már-már világtörvény. Az univerzum szeret engem. Bajba nem sodor, csak kalandokba. :)
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-28 04:03)
forrás link (0)
Egyszerűen IRIGYEK vagytok, amiért nektek nem jutott volna eszetekbe egy ilyen fasza felütés.
Szerző: SoDI, beküldte: szerbszopás (2010-12-28 04:13)
forrás link (0)
A támadásra harccal reagálok
Szerző: SoDI, beküldte: Alkaa legnagyobb rajongója (2010-12-31 15:22)
forrás link (0)
Nem vagyok frusztrált, nagyon is jó kedvem van, mert végre lezártam egy többhetes munkát. De az igazságot akkor megvédem, az a feltételezés pedig kurvára idegesít, hogy engem valaha valaki is átvert, mert ahhoz annyira okosnak kellene lenni, amilyen okos ember kevés van az országban.
Szerző: SoDI, beküldte: Cayman (2010-12-31 15:22)
forrás link (0)
Azt, hogy engem valaha bárki is átvert, bazmeg, kikérem magamnak! Átverni csak a hiszékeny, lúzer szarokat lehet, kihasználva, hogy az alapvető jogi biztosítékok rendszerével sincsenek tisztában. Miután viszont az én ügyemben TARTALMILAG minden a legnagyobb rendben volt kivétel nélkül valamennyi dokumentummal, melyek egymáshoz képest is tökéletes, egymást kölcsönösen és többszörösen erősítő logikai rendben álltak, csupán egy hamisított aláírást kavart be a képbe, engem nem átvertek, hanem a bevált, és bizalomra épülő normál ügymenet sajátosságait kihasználva egyszerűen áldozattá tettek, ami sajnos bárkivel megeshet, aki jogi ügyeket intéz, és vállalkozni próbál: egyszóval ÉL.
Szerző: SoDI, beküldte: sodi a kemény (2011-01-01 13:33)
forrás link (0)
továbblépek, győztél
Válasz
|
**** Endre
címzett: Tomcat

részletek megjelenítése 2010.12.28. (4 napja)

feladó **** Endre
címzett Tomcat
dátum 2010. december 28. 23:59
tárgy továbblépek, győztél
küldő gmail.com

részletek elrejtése 2010.12.28. (4 napja)

Szia.

Na jó, egye fene, a stílusváltásba ez is belefér.
Meg van egyéb téma elég.

Ami teher van, levetem most sorban úgyis.

Ajánlat:
Havi 5 ezer HUF 10 hónapon át, plusz blog-közlemény, hogy a stílusom indokolatlanul sértő volt.

December 31-ig él.

SoDI