Taakii írta:Akkor ha veterán autóval mész , akkor ingyen beengednek .
Én 400-ért bemehetek , mert gyalogos leszek .
Mééé vonata mész?
Cseridoki írta:Taakii írta:Akkor ha veterán autóval mész , akkor ingyen beengednek .
Én 400-ért bemehetek , mert gyalogos leszek .
Mééé vonata mész?
Taakii írta:Az a gondom hogy én a veterán klubból 3-4 embert ismerek . Nem szeretnék csak úgy csapódni hozzájuk koloncnak ( az Indy mögé bújva ) .
Mert ha az ember belegondol , hogyha ez fordítva történne , biztos nekem sem esne jól .
Nincs veterán járművem , nem fizetek tagdíjat , nem vagyok tag !
Taakii írta:Az a gondom hogy én a veterán klubból 3-4 embert ismerek . Nem szeretnék csak úgy csapódni hozzájuk koloncnak ( az Indy mögé bújva ) .
Mert ha az ember belegondol , hogyha ez fordítva történne , biztos nekem sem esne jól .
indianajones írta:Ma van április 11-e. József Attila születésnapja, azaz a költészet napja. Az ilyen magamfajta lírikusoknak ilyenkor verset kell írni. No nézzünk egyet:
A csitári hegyek között régen leesett a hó.
Lenyeltem egy smirglis ráspolyt, attól lett a hangom jó.
Megláttam egy egeret, mit tegyek most Veletek?
Káposztáért az én kecském csak azt mondja: mekk-mekk-mekk.
Na kérem tisztelettel!
indianajones írta:Taakii írta:Az a gondom hogy én a veterán klubból 3-4 embert ismerek . Nem szeretnék csak úgy csapódni hozzájuk koloncnak ( az Indy mögé bújva ) .
Én sem. Csak tiszteletbeli. És a Schwalbe? Nem veterán?
Cseridoki írta:Én reggel 8 kor nem indulok sehova 7-8 fokban!
indianajones írta:Cseridoki írta:Én reggel 8 kor nem indulok sehova 7-8 fokban!
1. Útközben felmelegszel
2. Később indulsz
3. Itthon maradsz
Csak úgy mellesleg megjegyzem, hogy az árokpartra szakadó esőben, mínusz 2 fokban, 7 órakor indultam nem egy alkalommal a múlt héten.
Taakii írta:indianajones írta:Taakii írta:Az a gondom hogy én a veterán klubból 3-4 embert ismerek . Nem szeretnék csak úgy csapódni hozzájuk koloncnak ( az Indy mögé bújva ) .
Én sem. Csak tiszteletbeli. És a Schwalbe? Nem veterán?
1971-es évjárat , de azon nincs biztosítás , ezért nem közlekedhet .
Cseridoki írta:indianajones írta:Ma van április 11-e. József Attila születésnapja, azaz a költészet napja. Az ilyen magamfajta lírikusoknak ilyenkor verset kell írni. No nézzünk egyet:
A csitári hegyek között régen leesett a hó.
Lenyeltem egy smirglis ráspolyt, attól lett a hangom jó.
Megláttam egy egeret, mit tegyek most Veletek?
Káposztáért az én kecském csak azt mondja: mekk-mekk-mekk.
Na kérem tisztelettel!
Indy most más fontos dolog is van nem?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég