Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Peti92x írta:indianajones írta:Kütyürék a sor végére értendők.
Indyy 2x is kérdeztelek és nem válaszoltál![]()
![]()
indianajones írta:Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Most meg mi bajod? Megsértettelek?
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Kütyürék a sor végére értendők.
![]()
![]()
![]()
Taakii írta:Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Gyere velem 10 órakor indulunk , kaját viszünk , belépőt veszünk , motorozunk egy jót ( kötelet viszek )
A programok úgyis csak dél körül kezdődnek ...
Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Ne legyél értetlen! Nem megfagyni akarok reggel, hanem napközben motorozni melegben egy jót!!!
Nem sértődtem meg!!!
Csak nem ér nekem ennyit, hogy esetleg megfázzak!!
Peti92x írta:indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Kütyürék a sor végére értendők.
![]()
![]()
![]()
Mikor indultok, és mikor értek kb mérőbe? Mert úgy csatlakoznék hozzátok, és az imént írtam is, ha megvan a számom, akkor csörgess meg, mikor indulásra készen vagytok
indianajones írta:Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Bírlak titeket meg minden de azt hiszem most én ebből kimaradok!!
Ne legyél értetlen! Nem megfagyni akarok reggel, hanem napközben motorozni melegben egy jót!!!
Nem sértődtem meg!!!
Csak nem ér nekem ennyit, hogy esetleg megfázzak!!
Jaj, má' ne má'! Most neked magyarázzak a szervezet hőháztartását felborító magas alkoholfokú italok jótékony használatának opcionális futurisztikájáról?Magyarul: Innya no, oszt húzzuk neki! Ez pl. Nemesdéden már 60 éve hatékonyan bevett jó szokás. És a permetszer fogyasztásától ott már hunytak el népek, de az általam vázolt lehetőség optimális kihasználtságának igénybevételétől ember emlékezet óta nem.
![]()

baryka006 írta:Nah jó... tisztázzunk egy-két dolgot! Nem azért írom most azt amit írni fogok mert vissza élek avval hogy kineveztetek engem régió elnöknek! De nézzetek már magatokba! Ezt a fórumot azért hoztam létre hogy itt NE OLYANOK LEGYÜNK mint a http://www.simson.hu oldalon azért hoztam létre hogy itt kialakuljon egy olyan csapat amiben mindenki egyet ért a másikkal és nincsenek konfliktusok ! Ezt most legyetek szívesek fejezzétek be! Van egy javaslatom is. Mivel én a csapat összetartását tűztem ki magamnak célul ezért én NEM fogom hagyni hogy BÁRKI egyedül is menjen el Nagyatádra ... nem érdekel az a másik csapat nekünk annyi közünk van a veteránosokhoz hogy 30 évnél öregebb a gépünk meg az Indy az újságszerkesztőjük ennyi! És ez nem azt jelenti hogy nekünk velük kell menni időre helyre pontosan stb.... Ők autóban mennek ahol nem fáznak ! Ha ezt nem értik ők meg akkor ne hívjanak meg legközelebb. Szóval a javaslatom hogy mivel a motoron hidegebb van induljunk 10 órakor az OBI elől ! Nah most aki előbb indul az sem jár sokkal jobban max megspórol 400 ft ot...de addig unatkozni fog ott mert semmilyen bemutató show nem lesz ott Délig szinte... szóval azt javasolom hogy induljunk az OBI elől 10:00 kor nem muszáj ekkor indulni de én nem fogom hagyni hogy többen egyedül menjenek mert hiszen ez a Somogyi Simsonosok BARÁTI társasága! És a motorozásról szól a dolog nem arról hogy bemutatót nézzünk(persze azt is nézhetünk mert szép és jó) de egyedül motorozni bármikor tudok.
Üdv, Baryka!

baryka006 írta:Nah Indyvel megbeszéltünk mindent akkor az indulásról ! Kaposfő felé a a körforgalomnál ( Benzinkútnál ) találkozunk REGGEL 10:00 kor és onnan folytatjuk utunkat Nagyatád fele!
Itt egy elérhetőség ha valami probléma adódna! 06-20-518-1698 ( Bárány Péter )
Peti92x írta:Én tudom hol lesz Nagyatádon a találkozó, ha gondoljátok Nagyatádon megyek előre, és mutatom az utat, ha esetleg nem tudná valaki, elég jól ismerem a települést...

baryka006 írta:Peti92x írta:Én tudom hol lesz Nagyatádon a találkozó, ha gondoljátok Nagyatádon megyek előre, és mutatom az utat, ha esetleg nem tudná valaki, elég jól ismerem a települést...
Nekem teljesen mindegy csak találjunk oda
baryka006 írta:Nah Indyvel megbeszéltünk mindent akkor az indulásról ! Kaposfő felé a a körforgalomnál ( Benzinkútnál ) találkozunk REGGEL 10:00 kor és onnan folytatjuk utunkat Nagyatád fele!
Itt egy elérhetőség ha valami probléma adódna! 06-20-518-1698 ( Bárány Péter )
indianajones írta:baryka006 írta:Peti92x írta:Én tudom hol lesz Nagyatádon a találkozó, ha gondoljátok Nagyatádon megyek előre, és mutatom az utat, ha esetleg nem tudná valaki, elég jól ismerem a települést...
Nekem teljesen mindegy csak találjunk oda
Hehe!Az utat Nagyatádra én is tudom, meg a strandot is, hogy hol van, magyarán hova köll menni. Mert hát Nagyatád az én 2. városom, de nem azért vagyok most itt, hogy futtassam magam. Mindössze azért, hogy felhívjam mindenki figyelmét arra, hogy nincs érvényes jogosítványom, az érvényesítő papírt meg 2 hete anyóséknál hagytam. Hát hol? Nagyatádon.
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég