Peti92x írta:Akinek kell, a fotóim:
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=846db410dfb9c7d938da7c0930f887
Köszönöm a képeket, én is letöltöttem!
Peti92x írta:Akinek kell, a fotóim:
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=846db410dfb9c7d938da7c0930f887
indianajones írta:Cseridoki írta:Taki!!
Mi a véleményed? Szerintem egész jó!!!
Keveset kap- Ez a gyertya tele van rityivel, és igen világos. (Vagy csak a vaku miatt tűnik annak.)
piki24 írta:Az Európai Unió által betiltott magyar reklám:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bPnfUuoZk#!
Cseridoki írta:piki24 írta:Az Európai Unió által betiltott magyar reklám:
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... bPnfUuoZk#!
Tudod Piki az a baj, hogy a magyar termelők sajnos olymi keveset látnak a bolti árból, mindig a multik járnak jól a termelőknek meg kibökik valami kis alamizsnával a szemüket a kiváló magyar árújukért!
piki24 írta:Taakii
125-ös föfuvi van az MZ-be (gyári 120)
A gyertya tiszta fekete korom(igaz átmentem vele a városon és utána néztem de akkor sem jo)
A tüt márcsak minimumra tudnám tenni(de az nem elég szerintem)
Holnap keresek bele 120-ast ha kapok valahol.(bár a hirek szerint nagyon kevés ami akkora mind ami rá van irva)
piki24 írta:Taakii
A gyertya tiszta fekete korom(igaz átmentem vele a városon és utána néztem de akkor sem jo)
Holnap keresek bele 120-ast ha kapok valahol.(bár a hirek szerint nagyon kevés ami akkora mind ami rá van irva)
indianajones írta:Valamivel jobban megy a simson, de még mindig nem elég "gyorsreagálású". De legalább gázadásra már nem lassul. Inkább semleges. Köll it még ekecsülni a megfelelő zsinnyegtetéshez.![]()
Taakii írta:indianajones írta:Valamivel jobban megy a simson, de még mindig nem elég "gyorsreagálású". De legalább gázadásra már nem lassul. Inkább semleges. Köll it még ekecsülni a megfelelő zsinnyegtetéshez.![]()
Kipufogó ! Biztos tele van koksszal ...
Taakii írta:piki24 írta:Taakii
És a tű mennyire kopott ?
piki24 írta:indianajones írta:Vannak ám fényképek a szombati túránkról, csak még nem hívtam elő őket. Kell majd valakinek?
Nekem kellenek lejebb irtam már emailcimet.
piki24 kukac vipmail.hu
Peti92x írta:indianajones írta:Valamivel jobban megy a simson, de még mindig nem elég "gyorsreagálású". De legalább gázadásra már nem lassul. Inkább semleges. Köll it még ekecsülni a megfelelő zsinnyegtetéshez.![]()
Beállogassam a karbid?
piki24 írta:indianajones írta:Vannak ám fényképek a szombati túránkról, csak még nem hívtam elő őket. Kell majd valakinek?
piki24 kukac vipmail.hu
piki24 írta:Taakii írta:piki24 írta:Taakii
Elég viharvert.
Mindha fogoval megnyomkodták volna(nem szép sima)
a kupossága szerintem jo(találtam egy másikat az hegyesebb ennél)
indianajones írta:Vannak ám fényképek a szombati túránkról, csak még nem hívtam elő őket. Kell majd valakinek?
indianajones írta:piki24 írta:indianajones írta:Vannak ám fényképek a szombati túránkról, csak még nem hívtam elő őket. Kell majd valakinek?
piki24 kukac vipmail.hu
De egy flancos címed van!A régi hova lett?
Taakii írta:piki24 írta:Taakii írta:piki24 írta:Taakii
Elég viharvert.
Mindha fogoval megnyomkodták volna(nem szép sima)
a kupossága szerintem jo(találtam egy másikat az hegyesebb ennél)
Akkor lehet hogy 115-ös főfuvi is elég lehet , bár én megnézném egy nyélgázas menet után is a gyertyát , mielőtt főfuvit variálok .
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég