baryka006 írta:Ma bővültünk egy új csapattaggal ! Nemsokára remélhetőleg írni fog a fórumra! Gyönyörűen ujjá épített simsonja van de még kezdő motoros, és szeretne velünk jönni túrázgatni az első túrákban kérlek titeket igazodjunk egy kicsit az ő igényeihez amíg belejön a motorozásba!:)
Cseridoki írta:baryka006 írta:Ma bővültünk egy új csapattaggal ! Nemsokára remélhetőleg írni fog a fórumra! Gyönyörűen ujjá épített simsonja van de még kezdő motoros, és szeretne velünk jönni túrázgatni az első túrákban kérlek titeket igazodjunk egy kicsit az ő igényeihez amíg belejön a motorozásba!:)
Hűha! Milyen igényekhez??
Neve van?

bdsmt írta:Hello üdvözlök mindenkit, Máté vagyok remélem a túrák és egyéb programok során megismerjük egymást és jól elbeszélgetünk, addig is motorozzatok amennyire bírjátok üzemanyaggal!!

bdsmt írta:Hello üdvözlök mindenkit, Máté vagyok remélem a túrák és egyéb programok során megismerjük egymást és jól elbeszélgetünk, addig is motorozzatok amennyire bírjátok üzemanyaggal!!
Cseridoki írta:piki24 írta:Cseridoki írta:Ma elmentünk a sógornőmmel egy körre, nagyon jól éreztük magunkat!
Mielőtt bárki rosszra gondolna - motoroztunk úgy 40 kilométert.
Sogornödnek milyen mocija van?
Aprilia sr 50 di-tec( robogós a csajszi)
piki24 írta:bdsmt írta:Hello üdvözlök mindenkit, Máté vagyok remélem a túrák és egyéb programok során megismerjük egymást és jól elbeszélgetünk, addig is motorozzatok amennyire bírjátok üzemanyaggal!!
Üdv Máté!
Képet rakhatnál fel a mocirol.
Cseridoki írta:piki24 írta:bdsmt írta:Hello üdvözlök mindenkit, Máté vagyok remélem a túrák és egyéb programok során megismerjük egymást és jól elbeszélgetünk, addig is motorozzatok amennyire bírjátok üzemanyaggal!!
Üdv Máté!
Gondolom az van a profil kép helyén. Igaz igy kicsibe nem annyira kivehető!
piki24 írta:Cseridoki írta:piki24 írta:bdsmt írta:Hello üdvözlök mindenkit, Máté vagyok remélem a túrák és egyéb programok során megismerjük egymást és jól elbeszélgetünk, addig is motorozzatok amennyire bírjátok üzemanyaggal!!
Üdv Máté!
Gondolom az van a profil kép helyén. Igaz igy kicsibe nem annyira kivehető!
Énis arra gondoltam de az akkora, csak azt lehet kivenni hogy kék szinü
baryka006 írta:Nah... mai napom jó mozgalmas volt... De a tegnapi is fél 11 kor értem haza apámnak segítettem a főnökénél "pakolni"... ma reggel meg kétségbeesetten jön fel hozzám apám hogy 8 órakor reggel közölte vele az itteni pap hogy Esküvő lesz a templomban és a Richard Wagner - Wedding March ( Nászindulót ) nincs ideje megtanulni...(kántorizál a templomba apa...) mire jó apa fia aki 10 éve zongorázik? Na?... x) Szóval utána meg azt muzsikáltam a templomba kaptam is jattotP De úgy hogy 2 óra alatt tanultam meg a darabot nah az azért nem volt semmi
Elég bizonytalan volt még de valahogy összejött hibátlanul
![]()
Jaah és Taki a faterral beszéltem a motorról! Jó hír hogy meg tudtam vele állapodni hogy nem kell eladni és visszamehet rá a 105 ös henger de akkor egy vadonat új (de ugyan olyan mz rezóval) ami volt egyszer rajta amivel bazi nagy nyomatékom van és tilt 7500-8000 körül meg az hogy csak akkor ha úgy adsz rá 5.000 km garanciát ... avval szerintem megy az 15 öt is de rád bízom ha baja lesz 5000 en belül faternak meg sem említem inkább kitolom hozzád::D (Amúgy az szinte lehetetlen ha max 7500 ig fordul el a főtengely)
Jaaah utána meg (Indy ez neked szól!) Kedves nagybátyám feleségének a névnapjára mentünk ünnepelni Andrea nap alkalmából!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég