Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Képzeld a szívócsonkról kezd lepattogni a ragasztó!!
Lehet hogy a tömítő pasztával többre mennénk , mert a rezgés miatt rugalmas anyag kell .
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Képzeld a szívócsonkról kezd lepattogni a ragasztó!!
Lehet hogy a tömítő pasztával többre mennénk , mert a rezgés miatt rugalmas anyag kell .
Olyan alu pálcát nem tudsz rendelni? Kifizetem!! Oszt azzal legalább véglegesen meg tudnánk csinálni!
Cseridoki írta:Taki!
Megtudom rendelni én is!
Azt hittem, hogy csak az e-bay ról lehet de a magyarországi oldalról is lehet rendelni, onnan meg én is tudok!
Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Megtudom rendelni én is!
Azt hittem, hogy csak az e-bay ról lehet de a magyarországi oldalról is lehet rendelni, onnan meg én is tudok!
Ha ott is olcsó , rendelhetsz , a maradékot megveszem ( ha lesz pénzem ) .
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Megtudom rendelni én is!
2500 plusz posta! 6 pálca 23 cm-es
Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Megtudom rendelni én is!
Van olcsóbban is , meg az áfa miatt is figyeld , és a vastagság is fontos .
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Megtudom rendelni én is!
Van olcsóbban is , meg az áfa miatt is figyeld , és a vastagság is fontos .
Ez áfás ár és 2mm vastag összesen 110gr .
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni?Nem sokat írtatok
![]()
Én mentem ma egész nap, 120 + 10 km-t![]()
0-70-et mikor mérsz ?
Miért, kellene
Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni?Nem sokat írtatok
![]()
0-70-et mikor mérsz ?
Miért, kellene
Beszéltünk már róla ( itt a fórumon ) .
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni?Nem sokat írtatok
![]()
0-70-et mikor mérsz ?
Miért, kellene
Különös képen nem érdekel mennyi idő alatt gyorsul, Suhi ellen gyorsulva 2-3 motorhosszal maradok le, szóval a viszonyítási alap épp elég volt, minek mindig mérni![]()
Inkább azt eltúrázom, amit a gyorsulás időtartama alatt "elkoptatnék".
Cseridoki írta:Hát Taki én vastagabb pálcát nem találtam!
Cseridoki írta:Taakii írta:Új hírek , Horváth Joci beújított egy KTM lc4-est . Még én sem láttam , de mondta hogy pöpec a gép .
Ebből van többféle ccm és megjelenési tipus, pontosítani tudsz?
Taakii írta:Cseridoki írta:Hát Taki én vastagabb pálcát nem találtam!
Ez itt ?
http://easystore.uphero.com/index.php?r ... duct_id=50
Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Új hírek , Horváth Joci beújított egy KTM lc4-est . Még én sem láttam , de mondta hogy pöpec a gép .
Ilyen : http://hasznaltmotorok.hu/kep/hirdetes_ ... bdbf4f.jpg
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Új hírek , Horváth Joci beújított egy KTM lc4-est . Még én sem láttam , de mondta hogy pöpec a gép .
Ilyen : http://hasznaltmotorok.hu/kep/hirdetes_ ... bdbf4f.jpg
Jó gép hány ccm? Tetszik a kormány merevítője!!!
Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni?Nem sokat írtatok
![]()
0-70-et mikor mérsz ?
Miért, kellene
Különös képen nem érdekel mennyi idő alatt gyorsul, Suhi ellen gyorsulva 2-3 motorhosszal maradok le, szóval a viszonyítási alap épp elég volt, minek mindig mérni![]()
Inkább azt eltúrázom, amit a gyorsulás időtartama alatt "elkoptatnék".
Azt látom , túrára meg " nincs benzin " dumával jössz . Amúgy te kezdtél itt görbéket linkelni videókat betenni arról hogy megy a motorod , ezért gondoltam hogy legyen mérés , mert akkor van viszonyítási alap ( nem csak duma a levegőben ) . De te tudod ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég