Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Neked mi a véleményed a sisakról?
Úgy emlékszem te is akarsz venni, de te biztos cross sisakot.
Már megvan az új sisak , szemüveget is vettem .
Dobjá képet vagy tipus nevet hogy meg tudjam nézni!
Taakii írta:Cseridoki írta:Taki!
Neked mi a véleményed a sisakról?
Úgy emlékszem te is akarsz venni, de te biztos cross sisakot.
Már megvan az új sisak , szemüveget is vettem .
Taakii írta:Pont ilyen .
http://www.mofaker.hu/termek/CMS-CRF-Sn ... ko__967603
Cseridoki írta:Taakii írta:De lehet :
Nem jól fogalmaztam - a kaposvári boltokban nem lehet netről meg próba nélkül nem akarok!
Taakii írta:Cseridoki írta:Taki jövö héten rendelek pálcát, ha meg jön nekiugrunk, mert nagyon dzsuvás minden a nyak körül?
Nem tudom , és ha Peti92x majd mondogatja , hogy mindig szerelni kell mert szarul csináltam meg és drágán ?
Taakii írta:Pont ilyen .
http://www.mofaker.hu/termek/CMS-CRF-Sn ... ko__967603
Taakii írta:Na mesélek egy kicsit . A Katica tanyán aszfaltoznak , jön a nyerges teherautó , hozza az aszfaltot . Az a fajta pót ami csak hátrafelé tud billenteni , és három tengelye van , elég hosszú . Hát ahogy elkezdi lebillenteni az aszfaltot , egyszer csak elkezd dőlni oldalra ( mivel ferde volt a talaj ) . Már azt hittük felborul az egész szerelvény , de ekkor eltörött a munkahenger ( ami emeli a puttonyt ) , és a puttony elborult oldalra , a gép visszahuppant a kerekeire . Persze a pótkocsi alváza elcsavarodott . Szerencsére senkit és semmit nem nyomott agyon . Sofőrnek sem lett semmi baja ( csak anyagi ) .
piki24 írta:Taakii írta:Na mesélek egy kicsit . A Katica tanyán aszfaltoznak , jön a nyerges teherautó , hozza az aszfaltot . Az a fajta pót ami csak hátrafelé tud billenteni , és három tengelye van , elég hosszú . Hát ahogy elkezdi lebillenteni az aszfaltot , egyszer csak elkezd dőlni oldalra ( mivel ferde volt a talaj ) . Már azt hittük felborul az egész szerelvény , de ekkor eltörött a munkahenger ( ami emeli a puttonyt ) , és a puttony elborult oldalra , a gép visszahuppant a kerekeire . Persze a pótkocsi alváza elcsavarodott . Szerencsére senkit és semmit nem nyomott agyon . Sofőrnek sem lett semmi baja ( csak anyagi ) .
Ez igen,biztos megdicsérik majd a sofört.
indianajones írta:Nálam járt ma este Bolon' (Motoregér-Szegedi) Laci. Elcserélte a börzén látható volt IZS motorját egy SR2-re. Jó a gép, csak hátsó defektes, meg Komár karbi van rajta. Meg hiányzik egy-két apróság róla, és még az sem eredeti, de igen jól megy. Ha már itt volt, berakta a Schwalbéba (nekem ezek után a Schwalbe nem Fecske, hanem Csótány) a hátsó kereket. Ő is szenvedett vele egy jó órát.
Egyébként elköltözik Dél-Baranyába, valami ormánsági lepusztult faluba.
![]()
Ma megérkeztek az új kuplungrugók az Egeresbe. Holnap Suhival berakjuk.

piki24 írta:Indy
Mikor küldöd el a turaképeket?
indianajones írta:piki24 írta:Indy
Mikor küldöd el a turaképeket?
Igyekszem. Évadzáróra meglesz!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég