Cseridoki írta:Mesélek én is mint a Taki!
Sógornőmmel a múltkori motorozás alkalmával elmentünk sógoromat megnézni, hogy segít a haverjának. Ott beszélgettünk közbe jött valaki még oda mi meg úgy döntöttünk nem zavarunk eljövünk.
Ma tudtam meg, hogy utána sogorom és az ismeretlen között ez a beszélgetés zajlott le:
Ki volt az a simsonos srác?
A sógorom!
Milyen blokk van a motorjában?
Hát simson blokk.
De nem 50 ccm?
Azt nem tudom.
De biztos meg van piszkálva?
Azt hiszem egy kicsit igen.
Hát a hangja alapján nem kicsit.
Mindegy csak kérdeztem, nem zavar!
(ugye hogy a rendőrnek is van füle!!!!)
Ugyanis az volt a srác!
indianajones írta:indianajones írta:piki24 írta:Indy
Mikor küldöd el a turaképeket?
Igyekszem. Évadzáróra meglesz!
Úgy egyébként, komolyabbra fordítván a szót: Miit szólnátok, ha lenne egy túranapló, sok-sok fényképpel? (A szerkesztését vállalom.)
piki24 írta:indianajones írta:indianajones írta:piki24 írta:Indy
Úgy egyébként, komolyabbra fordítván a szót: Miit szólnátok, ha lenne egy túranapló, sok-sok fényképpel? (A szerkesztését vállalom.)

Cseridoki írta:Képzeljétek hogy jártam!
Ma motoraoztam délután mikor hazaértem átnéztem egy kicsit a motort csak úgy rutinból. Azt vettem észre, hogy az új lengés csillapítom elkezdett lecsuszni a szilentel együtt a középső fém gyürüről. Remélem érthetően irtam. Lehet az volt a baj, hogy csak akkora alátéttel fogattam fel amekkora a szilentben lévő gyűrűt megfogja. Nem gondoltam, hogy így le tud vándorolni mert a szilent kicsuszot a hatlapfejű felfogató csavarra!
Na ezt jól leirtam!!!!Érti valaki?
Taakii írta:Piki : Miért siklott ki a vonat Kaposváron ? Nem figyeltél a váltókra ?
Taakii írta:Na kiprószáltam Joci KTM lc4-ét . Brutális ahogy megy , kanyarodik , megáll ! És hihetetlenül jó állapotban van . Egyedül a kipufogó hang hiánya zavart ( gyári dob ) egy picit .
Cseridoki írta:Képzeljétek hogy jártam!
Ma motoraoztam délután mikor hazaértem átnéztem egy kicsit a motort csak úgy rutinból. Azt vettem észre, hogy az új lengés csillapítom elkezdett lecsuszni a szilentel együtt a középső fém gyürüről. Remélem érthetően irtam. Lehet az volt a baj, hogy csak akkora alátéttel fogattam fel amekkora a szilentben lévő gyűrűt megfogja. Nem gondoltam, hogy így le tud vándorolni mert a szilent kicsuszot a hatlapfejű felfogató csavarra!
Na ezt jól leirtam!!!!Érti valaki?
Cseridoki írta:Taakii írta:Május 1. gyorsulás Taszáron . Jön valaki ? 1500 ft a belépő ...
Mi majálisba megyünk a lurkókkal!
Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Május 1. gyorsulás Taszáron . Jön valaki ? 1500 ft a belépő ...
Voltunk mi is majálisban cirka 1-órát 5000 ft elfogyott .
Ha ti egész nap ott lesztek , jó sok pénzt vigyél ...
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Május 1. gyorsulás Taszáron . Jön valaki ? 1500 ft a belépő ...
Voltunk mi is majálisban cirka 1-órát 5000 ft elfogyott .
Ha ti egész nap ott lesztek , jó sok pénzt vigyél ...
Kb mi is 5000-t szánunk a dologra ez tényleg kb: 1 óra
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég