Túra terv??
Cseridoki írta:Baryka!
Túra terv??![]()

baryka006 írta:Cseridoki írta:Baryka!
Túra terv??![]()
Még nem beszéltem az indyvel de ha bele egyezik akkor ilyesmi lesz:
Délelőtt elindulunk a városból, majd ha megérkeztünk... fent megnézzük a romokat meg Somogyvámos felé egy másik vár romot is árpád időszakból... aztán bemegyünk a Kupacsárdába egy jót zabálni meg beszélgetniaztán délután 4-5 fele go haza.
Cseridoki írta:Na két nap után újra én!!!
Ma találkoztam az Indyvel, azt mondta a fényképekre hogy majd.... Ja meg azért nem ír fel mert kiszívják az agyát a dolgos munkásai!!!![]()
![]()

Cseridoki írta:Na két nap után újra én!!!
Ma találkoztam az Indyvel, azt mondta a fényképekre hogy majd.... Ja meg azért nem ír fel mert kiszívják az agyát a dolgos munkásai!!!![]()
![]()
Taakii írta:Cseridoki írta:Na két nap után újra én!!!
![]()
Mondtam hogy Barika csinálja ...![]()

Cseridoki írta:Ezúton szeretném megköszönni SUHINAK hogy lehetővé tette számomra azt az élményt amibe ma volt részem!
Életembe először előztem le országúton gyorsasági motort!!!!![]()
![]()
Igaz az én motorom majd ki lehelte a lelkét a Suhi meg két személlyel 1/4 gázon volt, de akkor is!!!!![]()

indianajones írta:Remélem tisztelettel, hogy most már maximális az elégedettség.Igen kérem, így van ez rendjén!
![]()
![]()
Tehát jövő szombaton utazunk motorkerékpáron Rimaszombatba(ra)!![]()
Vagy Somogyvárra![]()
![]()

baryka006 írta:indianajones írta:Remélem tisztelettel, hogy most már maximális az elégedettség.Igen kérem, így van ez rendjén!
![]()
![]()
Vagy Somogyvárra![]()
![]()
Jah... ezt el kéne dönteni jövő hét szombaton hova menjünk... és egyáltalán kinek jó kinek nem!
Cseridoki írta:baryka006 írta:indianajones írta:Remélem tisztelettel, hogy most már maximális az elégedettség.Igen kérem, így van ez rendjén!
![]()
![]()
Vagy Somogyvárra![]()
![]()
Jah... ezt el kéne dönteni jövő hét szombaton hova menjünk... és egyáltalán kinek jó kinek nem!
Én jövő szombatra horgászversenyre vagyok hivatalos már februárba szóltak, oda illik elmennem!
Úgy hogy én most lehet, hogy kimaradok!

indianajones írta:Ma járt a "munkahelyemen" Baryka. Most a Nyár utcában vagyunk, pucoljuk a Zselic patakot. Jó kib@szott egy szívatós meló, az már biztos. Ja, és minden nap, április 2. óta a Simsonnal járok dolgozni. Már tettem is a csomitartóra egy PVC gyümölcsös ládikót.![]()
Találkoztam Cseri-dokival. Hiányolta a képeket az atádi túráról. Na megpróbálom "előhívni" őket.
baryka006 írta:indianajones írta:Remélem tisztelettel, hogy most már maximális az elégedettség.Igen kérem, így van ez rendjén!
![]()
![]()
Vagy Somogyvárra![]()
![]()
Cseridoki írta:indianajones írta:No, pl.
Köszi, elég jó poziciónál a kép még jó hogy ilyen kicsike!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég