indianajones írta:Cseridoki írta:indianajones írta:No, pl.
Köszi, elég jó poziciónál a kép még jó hogy ilyen kicsike!
No ugye!A kicsikének is lehet ám örülni
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja, jut eszembe. Amikor egyszer, kb. 3 éve nálatok voltam a Komarral, akkor osontott el Tőletek, át a szomszédba (déli irányba) egy hozzávetőlegesen 16-20 év körüli csajszi, mezítláb. Egy szál otthonka szerűség volt rajta, szerintem alatta semmi. Ki volt ő?
RR_ZOZY írta:Hali Cseridoki!
Regisztrált nekem a Baryka! Nade belépni nem tudtam, szinte már le is tettem róla. Ma beszéltem telefonon az Indyvel, "útbaigazított"
Amúgy már veled is motoroztunk együtt pár éve (Somogy-BAranya közös találkozón). Citromsárga Schwalbe-m van.
Cseridoki írta:Képzeld Taki!!
Hazafele mikor tőled jöttem állandóan le akart fulladni a motor nem értettem először, aztán rájöttem Szenna környékén.
Az a maszat anya teljesen fellazult a szivatomnál tudod amit nálad is meghúztam indulás előtt, és plusz naftát engedett állandóan a szívató járaton keresztül.
Hazáig kibírta szerencsére! Épp hogy nem csavarodott ki az egész!
Cseridoki írta:RR_ZOZY írta:Hali Cseridoki!
Regisztrált nekem a Baryka! Nade belépni nem tudtam, szinte már le is tettem róla. Ma beszéltem telefonon az Indyvel, "útbaigazított"
Amúgy már veled is motoroztunk együtt pár éve (Somogy-BAranya közös találkozón). Citromsárga Schwalbe-m van.
Őszinte leszek, így most nem rémlik!
De üdv!!!
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki nem tud belépni bár nem tudom mi ebben a bonyolult.
Taakii írta:RR_ZOZY írta:Taakii írta:RR_ZOZY írta:JÓ ESTÉT!
Na előkerültem! Igaz el sem vesztemÜdv Mindenkinek!
Szia . Hátad milyen lett ?
Hali Taki!
Egész jól megszereltekJAvulok jó ütemben.
Látom alakul a Mz túra , abban segítek .

baryka006 írta:Üdv, végre itt Zozy !:D:DD
http://distilleryimage7.s3.amazonaws.com/f65aea6cde9011e1830722000a1e95c5_7.jpg Ebben miféle gépezet lehet? És mi célt szolgál ? Tán az süti a kolbászokat?![]()
![]()

Cseridoki írta:RR_ZOZY írta:JÓ ESTÉT!
Hát te?
Március óta vagyok itt, de veled még nem találkoztam!
Pedig látom, hogy te már tavaly regisztráltál.
piki24 írta:Cseridoki írta:RR_ZOZY írta:JÓ ESTÉT!
Hát te?
Majd még fogsz eleget![]()
![]()
Szerintem a Zozy motorja az egyetlen gyári 50-es gép a clubba
indianajones írta:Na, végre itt van a titkárhelyettes is, mármint Zozy!![]()
![]()
![]()
Cseridoki! Ja, igen! Mármint nem te voltál ott mezítláb, otthonka szerűségben, hanem a szomszédodban valaki (aki mellesleg nem is hasonlít hozzád, pláne, hogy nőből van), róla tartottam a polemizációt. Ő kicsoda![]()
![]()
RR_ZOZY írta:Cseridoki írta:RR_ZOZY írta:Hali Cseridoki!
Őszinte leszek, így most nem rémlik!
De üdv!!!
Egyébként nem te vagy az egyetlen aki nem tud belépni bár nem tudom mi ebben a bonyolult.
Hát az, hogy a főoldalon akartam minduntalan belépniÉn viszont emlékszek rád, nem 100% de mintha egy Simson enduro-val lettél volna...de a sötétített plexis bukósisak az tuti
Cseridoki írta:piki24 írta:Cseridoki írta:RR_ZOZY írta:JÓ ESTÉT!
Hát te?
Majd még fogsz eleget![]()
![]()
Szerintem a Zozy motorja az egyetlen gyári 50-es gép a clubba
Ha tényleg így van szerintem akkor is jobban mehet mint az Indy 60as gépe ami gázadásra csökkenti a sebességét!!
Cseridoki írta:indianajones írta:Na, végre itt van a titkárhelyettes is, mármint Zozy!![]()
![]()
![]()
Cseridoki! Ja, igen! Mármint nem te voltál ott mezítláb, otthonka szerűségben, hanem a szomszédodban valaki (aki mellesleg nem is hasonlít hozzád, pláne, hogy nőből van), róla tartottam a polemizációt. Ő kicsoda![]()
![]()
Tán gondok vannak Ildikó asszony környékén?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég