Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.02. 11:16

indianajones írta:Na, most akkor mikor megyünk Somogyvárra, ahol én husoskápit zabálnék :!: :?:
Ma rárontottam az Egeresre. A kuplung hihetetlenül jó, a fék meg olyan, mint a satu. :!: (Első-hátsó) Most nem azért mondom, de baromi jól sikerült összejavorizálni ezt a gépet :!: :D

Jövő Hét 8.-án Szombaton! :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.03. 18:59

Üdv mindenkinek! :P
-2013.06.08.-án Somogyvárra szerveztünk Indyvel egy túrát ami bár nem lesz programokban dús, de annál inkább élvezetesebb és "finomabb".
Reggel 10:00 kor indulnánk a Mc'Donalds elől (Kaposvárról) , a jutai úton indulnánk el ,így nézne ki a túra terv:
-Mc'Donalds
-Juta
-Somogyjád
-Osztopán
-Somogyvár

Mc'Donalds - Somogyvár: 29.8 Km

55km/h átlag sebességgel: kb 27 Perc.....( De remélem most 65 ös is fogunk menni :D )

A program pedig részletesebben: Somogyváron megnézzük a Szent László királyunk által építtetett várnak a romjait.
Majd Somogyvámos felé is megnézünk egy Árpád ház korabeli romokat... azután elmegyünk az ottani Kupacsárda vendéglőbe és eszünk egy jót, és persze beszélgetünk!
Délután 4-5 re itthon leszünk.

A Kupacsárdába előre le lehet adni a rendelést hogy ki és mit akar enni amit itt tehet meg: baranypepe@freemail.hu VAGY jelzi a itt a fórumon! :) Az indit tudom hogy husoskópit szeretne enni :lol: :lol:

Üdv, Baryka!
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.06.03. 22:30

Mint említettem, én husoskápit szeretnék "zabányi"! :lol:
Megyünk :!: A 65 kicsit nekem sok, de az én gépemnek elég a 45 is :!: :roll: :lol:
Ma találkoztam Cseridokiva, ő nem tud jönni. :cry:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: zsolt160 » 2013.06.04. 12:18

Sajna én sem, ráadásul nyitnom kell, így még egy darabon el se tudok menni veletek. Ha zárnék akkor du. 4-ig ráértem volna........
zsolt160
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.05. 20:30

Aki TUD jönni az írja a fórumra hogy tud legyen szíves! :D JAA és suhi !! Szombaton tudom ám hogy Zumba parti lesz :D:D:D Egyik ismerősöm felesége is zumbázik és mondta hogy 8.-án Töröcskei Tónál lesztek :D nah de rád bízom a döntést :P szóval jelezze aki tud jönni mert két ismerősöm is ( akik még nincsenek regisztrálva sem tudnak jönni vagyis az egyik az lehet... ) és jó lenne tudni hogy akkor hányan tudunk menni, mert a Piki sem tud... Zozyt nem tudni... Cseridoki szint úgy nem... személyes gurulást vagy párosat meg nem kéne csinálni :(
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.06.06. 22:41

baryka006 írta:Aki TUD jönni az írja a fórumra hogy tud legyen szíves! :D JAA és suhi !! Szombaton tudom ám hogy Zumba parti lesz :D:D:D Egyik ismerősöm felesége is zumbázik és mondta hogy 8.-án Töröcskei Tónál lesztek :D nah de rád bízom a döntést :P szóval jelezze aki tud jönni mert két ismerősöm is ( akik még nincsenek regisztrálva sem tudnak jönni vagyis az egyik az lehet... ) és jó lenne tudni hogy akkor hányan tudunk menni, mert a Piki sem tud... Zozyt nem tudni... Cseridoki szint úgy nem... személyes gurulást vagy párosat meg nem kéne csinálni :(

Én menek! És húsoskápit szeretnék a Kupa Csárdában zabányi ottannék, S :lol: :lol: omogyvárt!
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: RR_ZOZY » 2013.06.06. 22:59

Üdv Néktek!

Hááá má megin eltűntem mint az aranyóra!

Ne haragudjatok, de családilag is sok gond szakadt rám meg motorozni sem esik a legjobban a hátamnak....sajnos. Ami jó hír, hogy azért csak-csak javulok.
Az MZ túrát megszervezem ha már megígértem a Clubnak, bár abba is elég későn tudtam belekezdeni, de remélem még időben. Meg is hívlak rá Benneteket ezúton, részletek itt (fontos megjegyeznem hogy autóutat is érintünk...):

http://www.mzclubhungary.com/forum/view ... f=18&t=276

A vasárnapot még be kell járnom, ez épp SOmogyvárt is érintené, de azt megígérni nem tudom találkozunk-e....mivel képléken hogy pontosan mikor is járom le az utat. Taki lezsírozta a szombati erdei motorozós részt amit KÖSZÖNÖK NEKI.

Indyvel is beszéltem, hát el nem jutok hozzá, pedig nem felejtettem el mit beszéltünk (új projekt van kilátásban).

Üdv:
Zozy
RR_ZOZY

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.07. 20:40

Én megyek a túrára , pacalt eszek
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.07. 21:06

Taakii írta:Én megyek a túrára , pacalt eszek

Épp most értem haza toponárról Taki , Indyvel azt beszéltük hogy el kéne halasztani a túrát ha kevesen leszünk, reggel le gurulok a Mc'Donalds hoz ha leszünk 3-4 en akkor megyünk. De hárman Indy Én Te , úgy nem lenne az igazi , hiányozna a csapat többi "fogaskereke" :| Nah... de egy szó mint száz, Ha lesz még legalább egy valaki rajtunk kívül akkor megcsörgetlek reggel Taki és akkor úgy indulunk ha te is odaérsz ( mert nem akarom hogy potyára ki gyere a mekihez ha nem lennénk elegen.... ) Tudom hogy ez így most eléggé lehangolónak hangzik... de Suhi zumbázik... az a két másik fickó akikkel találkoztam azoknak egyiknek sem jó... cseridokinak sem jó... zozynak sem jó... pikinek sem jó... Tilingert meg nem tudni... Drágakenyér meg szint úgy nem jön... szóval nah....
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.07. 21:11

baryka006 írta:

Épp most értem haza toponárról Taki , Indyvel azt beszéltük hogy el kéne halasztani a túrát ha kevesen leszünk, reggel le gurulok a Mc'Donalds hoz ha leszünk 3-4 en akkor megyünk. De hárman Indy Én Te , úgy nem lenne az igazi , hiányozna a csapat többi "fogaskereke" :| Nah... de egy szó mint száz, Ha lesz még legalább egy valaki rajtunk kívül akkor megcsörgetlek reggel Taki és akkor úgy indulunk ha te is odaérsz ( mert nem akarom hogy potyára ki gyere a mekihez ha nem lennénk elegen.... ) Tudom hogy ez így most eléggé lehangolónak hangzik... de Suhi zumbázik... az a két másik fickó akikkel találkoztam azoknak egyiknek sem jó... cseridokinak sem jó... zozynak sem jó... pikinek sem jó... Tilingert meg nem tudni... Drágakenyér meg szint úgy nem jön... szóval nah....

Én mindenképpen motorozok holnap , legfeljebb nem veletek és nem Somogyvárra :)
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.07. 21:38

Taakii írta:
baryka006 írta:

Az jó!:D Én is szeretnék már messzebb gurulni de Cseridoki is annyira el akart jönni Somogyvárra... most akkor meg rendezzük meg nélküle ráadásul pofátlan módon 3 embernek? :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.06.07. 21:46

baryka006 írta:
Taakii írta:
baryka006 írta:

Az jó!:D Én is szeretnék már messzebb gurulni de Cseridoki is annyira el akart jönni Somogyvárra... most akkor meg rendezzük meg nélküle ráadásul pofátlan módon 3 embernek? :D

Tény hogy nagyon szerettem volna elmenni de most olyan dolgok jöttek össze hogy az sem biztos hogy ebben a hónapban lesz szabad hétvégém. Ugy hogy csak hajrá menjetek! ;)
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.07. 23:09

Cseridoki írta:
baryka006 írta:
Taakii írta:
baryka006 írta:

Tény hogy nagyon szerettem volna elmenni de most olyan dolgok jöttek össze hogy az sem biztos hogy ebben a hónapban lesz szabad hétvégém. Ugy hogy csak hajrá menjetek! ;)

Akkor lehet gurulunk...:D Indynek azt mondtam hogyha jön még valaki akkor lehet hogy gurulunk de egy időjárást még azért megnézek ! :D
De amúgy meg ilyen csajt kívánok mindenkinek! O.O :O
Csatolmányok
580243_577115115642028_486241478_n.jpg
580243_577115115642028_486241478_n.jpg (36.76 KiB) Megtekintve 2228 alkalommal.
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.08. 20:17

Akkor csak én motoroztam , mert senki más nem volt a megbeszélt helyen . De azért jót kerültem . A csaj nekem meg kissé deszka , több gömbölyűség tetszik mostanság ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.08. 21:52

Taakii írta:Akkor csak én motoroztam , mert senki más nem volt a megbeszélt helyen . De azért jót kerültem . A csaj nekem meg kissé deszka , több gömbölyűség tetszik mostanság ...

Merre fele motoroztál? :)
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.08. 22:12

Nah... Taki! :D Sikerült eladnom a rezómat 12.500 pénzért ... plusz most kéznél van nálam 10.000 de addig nem akarom oda adni az "összes" pénzem amíg meg nem jön a rezó ára addig kicsit áll a motor nem probléma? :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.06.08. 22:41

Ma nosztalgiásztam egy kicsit!

Reggel a rezom szétjött a hollandi alatti peremnél, igy rá kellett raknom a régi kipufogót.

Hihetetlen hogy milyen nyomatéka van 0-tól 6000ig végig!!!!!! Igaz felette semmi!!

Nagyon jó volt, de azért örülők ha kész lesz a rezóm mert az is egy koloszális élmény mikor fent elkapja a nyomaték!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: zsolt160 » 2013.06.08. 23:15

Sajnálom, hogy nem volt senki... Én csak a plázáig mociztam ma csak meg haza... :(
zsolt160
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.09. 16:49

Taki , az MZ tükörnek mekkora az átmérője ? Vagy sugara ? Vágatok olyan tükröket az üvegesnél én is ... mert a Szerecznél 1600 ft egy olyan tükör... ha meg vágatok szerintem az nincs olyan drága ... :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.06.10. 22:58

Heee :lol: :lol: :lol: Orcádok szakadjon 5 felébe :!: :lol: :P :lol: megekecsültem a Campinget :!: :!: :!: Bakkerjátok meg, tudi, hogy szól :?: Azt a bárdzsingósba... :roll: :!: Nem kuttyjurutty :!: :!:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.11. 11:36

TÜKÖRLAP átmérő 117 mm vastagság 2-3 mm
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.11. 11:40

baryka006 írta:
Taakii írta:Akkor csak én motoroztam , mert senki más nem volt a megbeszélt helyen . De azért jót kerültem . A csaj nekem meg kissé deszka , több gömbölyűség tetszik mostanság ...

Merre fele motoroztál? :)

város deseda töröcske tókaj csak itt a környéken , meg pizzáztam egyet ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.06.11. 11:42

indianajones írta:Heee :lol: :lol: :lol: Orcádok szakadjon 5 felébe :!: :lol: :P :lol: megekecsültem a Campinget :!: :!: :!: Bakkerjátok meg, tudi, hogy szól :?: Azt a bárdzsingósba... :roll: :!: Nem kuttyjurutty :!: :!:

Ebből nem sokat értek , camping kerékpárt szereltél , de annak nincs hangja ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.06.11. 21:48

Taakii írta:
indianajones írta:Heee :lol: :lol: :lol: Orcádok szakadjon 5 felébe :!: :lol: :P :lol: megekecsültem a Campinget :!: :!: :!: Bakkerjátok meg, tudi, hogy szól :?: Azt a bárdzsingósba... :roll: :!: Nem kuttyjurutty :!: :!:

Ebből nem sokat értek , camping kerékpárt szereltél , de annak nincs hangja ...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jót nevettem ezen Indy :!: :!: :!: :!: Ez hiányzik innen :::DD
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.06.12. 22:05

Azt hát, a Csepel camping biciglit sikerült megekecsülnöm. Igen nagy sikerrel :!: Hát hangja az valóban nincs, mivel csak úgy siklik az aszfalton. ;) Tegnap azzal mentem "dolgozni", és szuper volt, csak igen fárasztó a sok tekerés miatt. :cry:
Melyikőtök rakta föl azt a Svájcenegger izomzatú, amúgy görényen poszka ribike fotóját :?: :?: :twisted: :cry:
indianajones
SK! Kedvence

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye