indianajones írta:Nakérem tisztelettel: Akkor hogyan megyünk Gunarasba![]()
![]()
![]()
Én nem tudom péntekre kötelességemből adódóan meg kell jelennem a Virágfürdőbe aztán menjek szombaton is áztatni?
indianajones írta:Nakérem tisztelettel: Akkor hogyan megyünk Gunarasba![]()
![]()
![]()

indianajones írta:Holnap biciklivel megyek dolgozni, mivel munkaidő alatt elviszem a Sikiékhez a hátsó kereket kicentéroztatni, a Norbihoz. Ugyanis közel van, mivel a Lidi háta mögött ekecsüljük a Malom-árkot (Büdipatak![]()
).
Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.

Mert én mindig késésbe vagyok, ma is háromszor mentem arra... Ilyenkor csőlátásom van, mert sokszor kihajtanak elém, stb. és sajnos a jó csajokat sem merem megfigyelni a járdán!indianajones írta:Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.
zsolt160 írta:Mert én mindig késésbe vagyok, ma is háromszor mentem arra... Ilyenkor csőlátásom van, mert sokszor kihajtanak elém, stb. és sajnos a jó csajokat sem merem megfigyelni a járdán!indianajones írta:Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.![]()
Ma ti voltatok a felüljáró alatt bebújva az eső elől?
Egyébként Baryka MZ-Simson-ja ott van!

indianajones írta:Ugye-ugye PIKI bácsi! EgyetértünkTudod mi lenne a következő projekt,, amit Zozy Komárjának restaurálását követően elterveztem? Egy motorozható gép. Szóval: ES 250 váz és természetesen a hozzá való dobozok, valamint hátsó sárvédő, a vázban benne TS 250/1-es blokk, az elejére P12 (P10, P20, P21... mind egyforma) olajos csillapítású első villa (mivel ez jóval erősebb az MZ-jénél) és Jawa, vagy Csepel tank. A nyereg meg huplis. (Gondolom ezt érted.)
Vélemény?
indianajones írta:Holnap biciklivel megyek dolgozni, mivel munkaidő alatt elviszem a Sikiékhez a hátsó kereket kicentéroztatni, a Norbihoz. Ugyanis közel van, mivel a Lidi háta mögött ekecsüljük a Malom-árkot (Büdipatak![]()
).
Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.
baryka006 írta:zsolt160 írta:Mert én mindig késésbe vagyok, ma is háromszor mentem arra... Ilyenkor csőlátásom van, mert sokszor kihajtanak elém, stb. és sajnos a jó csajokat sem merem megfigyelni a járdán!indianajones írta:Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.![]()
6500 as fordulatnál 85 el megya mostani áttételekkel és olyan 7500-8000 ig megy el a 26/30 as 4. sebességemmel az pont 100 3. ban 8200 2. ban nem próbáltam meg egyben nyilván picivel több.
Szóval a végsebessége egy hajszálnyival több mint 100 de azt nyomatékból úgy leadja mint az állatbárhol bármikor talán még dombnak felfelé is...
piki24 írta:baryka006 írta:zsolt160 írta:Mert én mindig késésbe vagyok, ma is háromszor mentem arra... Ilyenkor csőlátásom van, mert sokszor kihajtanak elém, stb. és sajnos a jó csajokat sem merem megfigyelni a járdán!indianajones írta:Ma Baryka is ott járt a ződdel, ami készen lett, és Zsoltit is láttuk, aki arra mant és még nem is köszönt nekünk.![]()
6500 as fordulatnál 85 el megya mostani áttételekkel és olyan 7500-8000 ig megy el a 26/30 as 4. sebességemmel az pont 100 3. ban 8200 2. ban nem próbáltam meg egyben nyilván picivel több.
Szóval a végsebessége egy hajszálnyival több mint 100 de azt nyomatékból úgy leadja mint az állatbárhol bármikor talán még dombnak felfelé is...
Ez akkor most megint milyen blokkos lett?

piki24 írta:indianajones írta:Holnap biciklivel megyek dolgozni, mivel munkaidő alatt elviszem a Sikiékhez a hátsó kereket kicentéroztatni, a Norbihoz. Ugyanis közel van, mivel a Lidi háta mögött ekecsüljük a Malom-árkot (Büdipatak![]()
).
Nekem is ottvan a Sikinél az ETZ elsökerekem azt igérte a héten meg lesz és küld sms-t.
Nézd meg lécci szombaton nyitva lesznek-e?
Suhi írta:piki24 írta:indianajones írta:Holnap biciklivel megyek dolgozni, mivel munkaidő alatt elviszem a Sikiékhez a hátsó kereket kicentéroztatni, a Norbihoz. Ugyanis közel van, mivel a Lidi háta mögött ekecsüljük a Malom-árkot (Büdipatak![]()
).
Nekem is ottvan a Sikinél az ETZ elsökerekem azt igérte a héten meg lesz és küld sms-t.
Nézd meg lécci szombaton nyitva lesznek-e?
Akkor a tiedet láttam tegnap a bringaboltból. Ma nem is figyeltem, pedig ott voltam. Előszór a Barikáéra tippeltem de nem.
Szombaton délig nyitva szokott, ha nem megy mindenfele üzletre.
Suhi írta:Na, én meg ma elvittem Bélához a hengert, mérje le, mekkora dugo lenne bele jó. Jövő héten küldi sajtos a cuccot, ha utaltam. Aztán lehet furkodni.
Pár napja lehúztam, a dugó az kb 1mm mozog oldalra, hidegen még van némi kompi, azt melegen már elég kevés.
De mért ment így is 16 meg keroval 80-85 végeket...?
Aztán már csak gyujszikat kéne gentelni, meg ujrapolir minden, azt mehet a járatás.
piki24 írta:Ki jön holnap?
Ha jol emlékszem 10-kor tali a Dombovár uti SHELL kutnál.

zsolt160 írta:Én holnap a másik klubommal talizok Újlakon a reptéren.
baryka006 írta:piki24 írta:Ki jön holnap?
Ha jol emlékszem 10-kor tali a Dombovár uti SHELL kutnál.
Huhhh most jöttem meg a Virágfürdőből én tuti nem megyek holnap kicsit égtem le durvábban mint az indy 1-2 hete ....Ne haragudjatok....
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég