Taakii írta:Vagyok ismét , az új PC gyors , remélem tartós is lesz .
Az jó!
Taakii írta:Vagyok ismét , az új PC gyors , remélem tartós is lesz .

baryka006 írta:Taakii írta:Vagyok ismét , az új PC gyors , remélem tartós is lesz .
Az jó!Taki lenne egy kérdésem lehetséges hogy valami oknál kifolyólag pl rossz gyújtás vagy karbi ... nagyon sokat eszik a motor ? 2.5 liter benzint megeszik 20km alatt ... tudom hogy sokat eszik a 105 köbcenti de ennyit sose evett a generál előtt 4 literrel mentem lakitelekre is ötletek ?
Taakii írta:baryka006 írta:Taakii írta:Vagyok ismét , az új PC gyors , remélem tartós is lesz .
Az jó!Taki lenne egy kérdésem lehetséges hogy valami oknál kifolyólag pl rossz gyújtás vagy karbi ... nagyon sokat eszik a motor ? 2.5 liter benzint megeszik 20km alatt ... tudom hogy sokat eszik a 105 köbcenti de ennyit sose evett a generál előtt 4 literrel mentem lakitelekre is ötletek ?
Valamit elmérhettél , mert semmi változás nem történt a henger , karbi kombón . vagy lehet hogy elfolyik valahol a benzin ...

piki24 írta:Indy,képek megmentek?
indianajones írta:piki24 írta:Indy,képek megmentek?
Természetesen megjöttek, és ha elmulasztottam volna a visszaigazolásnál, akkor nagyon szépen köszönöm.![]()
No, hát akkor a jövő szombaton természetesen megyünk![]()
piki24 írta:indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!:![]()
![]()
![]()
Vegyél lécci egy 125-ös 4T motort![]()
![]()
![]()
A fogyasztása biztos jo lesz na deatöbbi:)

piki24 írta:indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
baryka006 írta:piki24 írta:indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
125 4t... azt már most kinőttemSzerintem ez a 105 ös simó erősebb annál ... amíg nincs korlátlan motor jogsim nem lesz nagyobb motorom az tuti de még utána is mire össze gyűlik rá a pénz ... addig marad ez a simó az biztos
indianajones írta:baryka006 írta:piki24 írta:indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
125 4t... azt már most kinőttemSzerintem ez a 105 ös simó erősebb annál ... amíg nincs korlátlan motor jogsim nem lesz nagyobb motorom az tuti de még utána is mire össze gyűlik rá a pénz ... addig marad ez a simó az biztos
Miért, mit szeretnél? Első nekifutásra 2500-as HayabusátNem túlzás az
![]()
![]()

Suhi írta:Mi az, mi történt?!
Beástátok magatokat a verembe a meleg elől??

indianajones írta:piki24 írta:indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Na mos mé'Nagyobb nyomaték, hosszabb élettartam, nem köll kutyulni a benyát az olajjal
Kevésbé szennyezi a környezetet, csöndesebb járás, nagyobb megbízhatóság
Ez miért hátrány
![]()
![]()
Te vázné'küli, Te![]()
![]()
Suhi írta:Mi az, mi történt?!
piki24 írta:Suhi írta:Mi az, mi történt?!
Suhi én minden nap felnézek figyelem az eseményeket csak nagyon gyengék.
Én elsö féket ekecselek az MZ-n mert már nagyon unom,hogy nincs normális elsöfékem de ilyen sz@r karmantyukbol összevarázsolni nem gyenge teljesitmény.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég