Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:02

piki24 írta:
indianajones írta:
piki24 írta:
indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!: :!: :!: :!:
Vegyél lécci egy 125-ös 4T motort :!: :!: :!: :!:

A fogyasztása biztos jo lesz na deatöbbi:)

Na mos mé' :?: Nagyobb nyomaték, hosszabb élettartam, nem köll kutyulni a benyát az olajjal :?: Kevésbé szennyezi a környezetet, csöndesebb járás, nagyobb megbízhatóság :?: Ez miért hátrány :?: :!:
Te vázné'küli, Te :!: :lol: :lol:

Sajnos még nem volt 4T-m :cry:
Állitolag gyengébek de jobban mennek alaprol,biztos,hogy egy 250-es 4T-vel el motoroznák egy darabig föleg mert valoszinü hogy jol is fogyasztanak azok.

28-ló , 25-Nm az enyém 2,6-3,2 l/100Km .
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:06

piki24 írta:
Suhi írta:Mi az, mi történt?!
Beástátok magatokat a verembe a meleg elől?? :D

Suhi én minden nap felnézek figyelem az eseményeket csak nagyon gyengék.

Én elsö féket ekecselek az MZ-n mert már nagyon unom,hogy nincs normális elsöfékem de ilyen sz@r karmantyukbol összevarázsolni nem gyenge teljesitmény.

Tegyél fel egy normális munkahengert , karmantyúzás az nem tartós ( biztonságos ) megoldás !
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:09

Látom Barikának is kiforr a technika , csak a dvd nem íródik :cry:
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:14

piki24 írta:Szombaton ki jön?
Mikor indulunk?
Hol talizunk?

Én megyek , csak rövid a táv . Kéne kicsit többet menni azokkal akinek van kedve ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:15

Suhi írta:Én meg hengert ekézem fel, közbe hfejen is bajok vannak, a felfekvö karimábol ki kell esztergáltatni kicsit mert dugo beleér.
Akkor még a gyujtást is meg kéne ekézni, mert semmi müködö képes nincs.
De az utobbi 2-3 hét pihenöbe ez belefér.

Jó hosszú szabi , legalább csajozhatsz . ;)
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.07.25. 16:23

Taakii írta:Látom Barikának is kiforr a technika , csak a dvd nem íródik :cry:

Vasárnap ki tudok menni, ha neked is jó :!: De még ekecsülöm a kipufogó hangtompítóját :D majd ""meglátod"" milyen jó hangja lesz :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:27

Én is tettem új betétet előre , Lucas gyártmány , teljesen mezei ( organikus ) , de ilyen jó fékem még sosem volt .
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.25. 16:29

baryka006 írta:
Taakii írta:Látom Barikának is kiforr a technika , csak a dvd nem íródik :cry:

Vasárnap ki tudok menni, ha neked is jó :!: De még ekecsülöm a kipufogó hangtompítóját :D majd ""meglátod"" milyen jó hangja lesz :D

Megjövök az erdőről 14 óra körül , utána jó .
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.07.25. 19:18

Taakii írta:
piki24 írta:
indianajones írta:
piki24 írta:
indianajones írta:BARYKAAAAAAA :!: :!: :!: :!:
Vegyél lécci egy 125-ös 4T motort :!: :!: :!: :!:

A fogyasztása biztos jo lesz na deatöbbi:)

Na mos mé' :?: Nagyobb nyomaték, hosszabb élettartam, nem köll kutyulni a benyát az olajjal :?: Kevésbé szennyezi a környezetet, csöndesebb járás, nagyobb megbízhatóság :?: Ez miért hátrány :?: :!:
Te vázné'küli, Te :!: :lol: :lol:

Sajnos még nem volt 4T-m :cry:
Állitolag gyengébek de jobban mennek alaprol,biztos,hogy egy 250-es 4T-vel el motoroznák egy darabig föleg mert valoszinü hogy jol is fogyasztanak azok.

28-ló , 25-Nm az enyém 2,6-3,2 l/100Km .

Taakii,ezek jo adatok.
Egyszer kiprobálnám a gépedet csak félek utánna nem birnák magammal,hogy egy 4T endurot vegyek. :D
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.07.25. 19:20

Taakii írta:
piki24 írta:
Suhi írta:Mi az, mi történt?!
Beástátok magatokat a verembe a meleg elől?? :D

Suhi én minden nap felnézek figyelem az eseményeket csak nagyon gyengék.

Én elsö féket ekecselek az MZ-n mert már nagyon unom,hogy nincs normális elsöfékem de ilyen sz@r karmantyukbol összevarázsolni nem gyenge teljesitmény.

Tegyél fel egy normális munkahengert , karmantyúzás az nem tartós ( biztonságos ) megoldás !

Az a gond nem igen van ilyen luktávolságu munkahenger aminek jo a felfogatása átalaktani meg nagyon nemszeretném.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.07.25. 19:22

Taakii írta:
piki24 írta:Szombaton ki jön?
Mikor indulunk?
Hol talizunk?

Én megyek , csak rövid a táv . Kéne kicsit többet menni azokkal akinek van kedve ...

10-kor kezdödik állitolag Attalába részemröl az a gond,hogy éjszakára megyek melozni igy én nemtudok utánna már elmenni.
Vasárnap de.alvás du. meg a családé.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.27. 20:38

Na jó kis nap volt , Attala ( ott is jól éreztem magam ) után Dombóvár , Sásd , Sántos ott felmentem egy gyönyörű Sefag útra ami a Bőszénfai tetőre ért ki . Onnan már földesen mentem hazáig , volt por rendesen . A 150 km belement ma is a Hondába ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.07.30. 23:11

Jó volt nagyon Attala, csak a hőség nem. :cry: De kibírtuk. Oszt én 80-90-en eltéptem haza. és mégsem betonoztam, hanem camping biciglit kezdtem építeni. Vasárnap meg Mersztegnyőn voltam a veteránosokkal. Az sem volt ám semmi :!: :D
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.07.30. 23:12

Tegnap volt nálam Suhi :!: :!: :!: :D ;)
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.31. 19:01

Tagokat viszont nem toboroztunk , pedig volt sok simson-os , bár lehet hogy nem Somogyiak ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.07.31. 19:03

indianajones írta:Tegnap volt nálam Suhi :!: :!: :!: :D ;)

Tud menni ? Miért nem ír ide , hiszen szabin van , és a lába miatt nem csavarog ?
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Suhi » 2013.07.31. 23:01

Nem vagyok már tápon, holnap újra kezdek kismama műszakba reggel 8-tol fél 5-ig. Minden hétköznap így lesz, hvége nuku, meg nem éjjelezem. Megint az okosok kicsesztek velem, kevesebb pénzért.
A héten már párszor városoztam is, meg menni tudok múlt kedd óta is. Csak nem mertem lábujjra behajlítva állni, meg terhelni.
A csajozást ink hagyjuk... szokásos esetek. :D

Felnézek én mindig, csak késö éjjel akkor meg az agyam már el van burulva.. :D
Suhi
Újonc

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.08.01. 21:53

Jó végre tudni mi van veled , még ha nem jó hírek is . Manapság örül az ember , ha van munkahelye !
Én meg ma fülészeten voltam , mert begyulladt a hallójáratom . Hazafele meg összefutottam az Ervinnel , első kerék defektje volt , ezért hazavittem motorostól , és ha már így belejöttem Cseri Doki motorját is szétkaptuk , a zörgést a hajtókar fölső szem kikopása okozta , a tűgörgő sem esett szét , nincs a hengernek baja ...
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.08.03. 12:26

Suhi írta:Nem vagyok már tápon, holnap újra kezdek kismama műszakba reggel 8-tol fél 5-ig. Minden hétköznap így lesz, hvége nuku, meg nem éjjelezem. Megint az okosok kicsesztek velem, kevesebb pénzért.
A héten már párszor városoztam is, meg menni tudok múlt kedd óta is. Csak nem mertem lábujjra behajlítva állni, meg terhelni.
A csajozást ink hagyjuk... szokásos esetek. :D

Felnézek én mindig, csak késö éjjel akkor meg az agyam már el van burulva.. :D

Láttalak (vagy inkább halottalak) pénteken a Zrinyi utcai körforgalomban. :lol:
indianajones
SK! Kedvence

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.08.03. 15:24

Emberek erről mi a véleményetek? 125 ccm honda mtx henger elvileg rá cuppanik a simson blokkra és kaposvári srác az eladó ! http://aprod.hu/hirdetes/honda-simson-mtx-henger-ID1kzO9.html#828d2eebae
azt mondja az 50mm es főtengelyemmel passzolni fog... Kedden nézem a Suhival hogy nincs -e baja ... de gondolom a blokkomon is kell még hozzá faragni .... Taki ez a kérdés kicsit hozzád szól hogy egy ilyen átalakítás mennyibe fájhat ? Mármint ha kell egyáltalán átalakítani mert erre a főtengelyre passzol a henger ... de persze új membrán közlap kell stb... meg a reichtuning ajánlja a 34 es karbit ehhez a hengerhez nekem 24 es van vagy elég a 24 es karbi is ?

Itt ír a reichtuning : http://www.reichtuning.de/_funmotoren/funmotoren/mtx130_bilder.php
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.08.03. 18:51

baryka006 írta:Emberek erről mi a véleményetek? 125 ccm honda mtx henger elvileg rá cuppanik a simson blokkra és kaposvári srác az eladó ! http://aprod.hu/hirdetes/honda-simson-mtx-henger-ID1kzO9.html#828d2eebae
azt mondja az 50mm es főtengelyemmel passzolni fog... Kedden nézem a Suhival hogy nincs -e baja ... de gondolom a blokkomon is kell még hozzá faragni .... Taki ez a kérdés kicsit hozzád szól hogy egy ilyen átalakítás mennyibe fájhat ? Mármint ha kell egyáltalán átalakítani mert erre a főtengelyre passzol a henger ... de persze új membrán közlap kell stb... meg a reichtuning ajánlja a 34 es karbit ehhez a hengerhez nekem 24 es van vagy elég a 24 es karbi is ?

Itt ír a reichtuning : http://www.reichtuning.de/_funmotoren/funmotoren/mtx130_bilder.php

Baryka!

Örülj neki, hogy kész a géped, most újra kezdenél mindent elölről?
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.08.03. 18:53

Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.08.03. 21:56

Cseridoki írta:
baryka006 írta:Emberek erről mi a véleményetek? 125 ccm honda mtx henger elvileg rá cuppanik a simson blokkra és kaposvári srác az eladó ! http://aprod.hu/hirdetes/honda-simson-mtx-henger-ID1kzO9.html#828d2eebae

Baryka!

Háát az már egy feeling 130 ccm es henger simsonra O.O amúgy nem lesz mert a takinak nincs sok kedve a blokk átalakításához mert már szerintem neki is elege van a simsonomból :D:DD

Húúúúúúúúú amúgy tudjátok ma mentem a Suhi motorjával tudjátok mit rakott bele? Azt mondta nem kell tudnia senkinek hogy majd nagy durranás legyen amikor gurulunk ( legközelebb remélem Csokonyavisontára ) :D:D szóval nem mondhatom el ! De legalább fokoztam a kíváncsiságotokat ! :lol: :lol: :lol: Amúgy láttam a te gépedet is Cseridoki ! :D Háát... :||| Úgy járt mint az enyém ...
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.08.04. 21:00

baryka006 írta:
Cseridoki írta:

Baryka!

Háát az már egy feeling 130 ccm es henger simsonra O.O amúgy nem lesz mert a takinak nincs sok kedve a blokk átalakításához mert már szerintem neki is elege van a simsonomból :D:DD

Húúúúúúúúú amúgy tudjátok ma mentem a Suhi motorjával tudjátok mit rakott bele? Azt mondta nem kell tudnia senkinek hogy majd nagy durranás legyen amikor gurulunk ( legközelebb remélem Csokonyavisontára ) :D:D szóval nem mondhatom el ! De legalább fokoztam a kíváncsiságotokat ! :lol: :lol: :lol: Amúgy láttam a te gépedet is Cseridoki ! :D Háát... :||| Úgy járt mint az enyém ...

Most egyébként milyen a géped? Repeszt??
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: indianajones » 2013.08.04. 23:40

Cseridoki írta:Hogy bírjátok ezt a nagy meleget?

Könnyedén :!: :D Holnap folytatjuk a Malom árok tisztítását az OBI mögött. Embereim a tűző napon gumiruhában iszapot mernek, és nádat vágnak. Kapnak fejenként 2 liter előmelegített bubis ásványvizet egész napra :!: :!: :roll: Lesz ám látszatja a munkának :!: :twisted: :lol: :twisted:
indianajones
SK! Kedvence

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye