Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
17. -én kéne de az a Suhinak nem biztos hogy jó!
Mért ne volna jóó? Hvégére esik, szombat, az nekem jo. Segélyem is lesz már.

baryka006 írta:Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
Akkor 17.-e Csokonyavisonta !![]()
indianajones írta:baryka006 írta:Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
Felőlem lehet. Ha csak Ildikó asszony, akit ma műtöttek bele nem szól.Itt addig bármi is lehet. Pl., hogy egyedül maradok. És ez sajnos nem vicc
![]()
![]()
indianajones írta:baryka006 írta:Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
Felőlem lehet. Ha csak Ildikó asszony, akit ma műtöttek bele nem szól.Itt addig bármi is lehet. Pl., hogy egyedül maradok. És ez sajnos nem vicc
![]()
![]()

zsolt160 írta:Na ez igen nem jó hír...Sajnos a műtét mindig kockázatos, de pozitívan állunk a dolgokhoz, így nem lesz semmi baj!
![]()
Az sem jó hír, hogy szinte senki nem tud jönni 17-én? Én úgy néz ki tudok. Csak időjárás is olyan legyen.

indianajones írta:Ma jött meg az eredménye, hát hála a Jóistennek nem rosszindulatú, amit találtak a tüdejében. De ehhez egy olyan műtét kellett, hogy jó, ha októberre lábra tus állni. Szét kellett fűrészelni 2 bordáját, hogy hozzáférhessenek a tüdőlebenyhez. Még be van csövezve, de a lélegeztető gépről már levették. akkor is sz@r ügy.
baryka006 írta:Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
piki24 írta:baryka006 írta:Suhi írta:baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki! Kész a géped? Baryka! Mikor megyünk Kocsonyavisonyára
Mi lesz Csokonyavisontán?
Mi lesz a program azért irjatok valamit.

zsolt160 írta:Van egy olyan kérdésem, hogy van e nektek kint Visontán hosszabbítótok? Mikor még volt autóm hazahoztam, vissza nem vittem. Füvet le kellene nyírni, a fűnyíró ott van, csak vigyek hosszabbítót vagy ne. (sok helyet foglal)

zsolt160 írta:Nagyon köszönöm!
Amúgy akkor hányan leszünk?
Pénteked du. dolgozom hajnali 1-ig, ha elaludnék max a Hajnóczy (itt lakom) csomópontnál csatlakozom,de remélem odaérek a mekihez.

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég