piki24 írta:Indy itt a program,szerintetek szombaton melozok? Hát persze
Apám ismeri a somogyvári polgármestert elég jól most adott nekem 50 db ilyen plakátot hogy szórjam szét a városba személyesen Morning Józseftől

A számítás egy dolog. A valós értékbe meg beleszámít a légellenállás a súly, hátszél, páratartalom....baryka006 írta:Nah és meglett a motorom hivatalos érvényes végsebessége evvel a rezóval áttétel számítóval számoltam ki 107.222De GPS el még le ellenőrzöm egyszer
![]()
zsolt160 írta:A számítás egy dolog. A valós értékbe meg beleszámít a légellenállás a súly, hátszél, páratartalom....baryka006 írta:Nah és meglett a motorom hivatalos érvényes végsebessége evvel a rezóval áttétel számítóval számoltam ki 107.222De GPS el még le ellenőrzöm egyszer
![]()

Suhi írta:zsolt160 írta:Ja, Suhi jól indult?
Nem volt vele semmi gond. Rúgásra indult. Útközbe szolt Zoli, furcsán áll a pipa. Nem is figyeltem.

Látom!Szombaton melózol, menjünk vasárnap Valami akkor is lesz.
zsolt160 írta:Jó lenne tudni, hogy akkor ne dolgozzak!
indianajones írta:Hát ekkora kib@szás nincs a világon![]()
![]()
![]()
Az Ildi unokaöccsének 31-én lesz az eljegyzési bulija. Szóval a somogyvári buli részemről már megint lefújva.
![]()
Ilyen még nem volt, hogy egy nyáron ennyire ne jöjjön össze semmi. Nagyon el vagyok keseredve.
![]()
Lecsós bográcsozás, úgy szeptember első szombatjánRáér valaki

Taakii írta:Látom barika új avatarral nyomul . Somogyvár már lassan törzshelyünk lesz , szombat délelőtt ér valamit a programból , de a Kupacsárdát biztos felkeresem ...

indianajones írta:Na, megvolt az eljegyzés, a somogyvári túra és nyárbúcsúztató meg elmaradt. A veteránosok sem mentek, mivel későn szóltak nekik a helyi rendezők, pedig őket is várták.![]()
Ugyanakkor szeptember 14-én Attalában szüreti mulatság-bál-felvonulás lesz, ahova meghívták őket (a szürke Topolino gazdája ott lakik), tehát ott a helyünk nekünk is![]()
![]()
De a jövő szombati babos lecsós nyárbúcsúztatóról még nem kaptam visszajelzést.![]()
![]()

zsolt160 írta:indianajones írta:Lecsós bográcsozás, úgy szeptember első szombatjánRáér valaki
Az a baj, hogy szombaton és vasárnap is 17-től 1-ig dolgozom....14-én dolgozom 19-ig, és vasárnap nem.....
Úgy legyen!indianajones írta:zsolt160 írta:indianajones írta:Lecsós bográcsozás, úgy szeptember első szombatjánRáér valaki
Az a baj, hogy szombaton és vasárnap is 17-től 1-ig dolgozom....14-én dolgozom 19-ig, és vasárnap nem.....
No, hát akkor 10-től 15 óráig vidáman el tudsz jönni![]()

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég