Nekem még nem kellett furatni, passz. Hallomásból volt valaki régen aki csinált ilyet, egy öreg szaki, de nem emléxem ki említette, és annak is már kb. 4-5 éve.
baryka006 írta:Ezt nézzétek meg! Micsoda trükkök vannak ebben a videóban! "Mockoc kic Németek"
http://youtu.be/nYDWL28vTIw?t=10m27s
Ui.: Az előző kérdésem még él fontos lenne az egyik ismerősömnek hogy ki szokta marni a blokkokat?
zsolt160 írta:A henger fehérre van fújva, vagy csak homok fújva van? Mint ha most készült volna....![]()
Nekem még nem kellett furatni, passz. Hallomásból volt valaki régen aki csinált ilyet, egy öreg szaki, de nem emléxem ki említette, és annak is már kb. 4-5 éve.
Cseridoki írta:Ma nagy dolog történt!!! (Na nem a wc-n)
Sikeresen túl vagyok a kis-nagy motor vizsgán, konkrétan a B125-ön!
Rutinon töketlenkedtem de a városban minden rendben volt!

baryka006 írta:Cseridoki írta:Ma nagy dolog történt!!! (Na nem a wc-n)
Gratulálok hozzá!Milyen motort raktak alád?
Én meg Pénteken megyek vizsgázni az orgona szakon a Liszt Ferenc zenesuliba ezt kell eljátszanom... http://www.youtube.com/watch?v=_FXoyr_FyFw 9 oldalból 1.5 már megy.... x)))
Cseridoki írta:Ma nagy dolog történt!!! (Na nem a wc-n)
zsolt160 írta:Az évadzáróról.
Én kb. fél egy után érkeztem Indyhez, éppen akkor kezdődött a főzőcske de Simsonosan!Kis,beszélgetés, pakolás Simson próbálgatás után fél négy tájon jól bekajáltunk, majd egy kis szieszta.
Nagyon sajnálom, hogy el kellett jönnöm dolgozni (ráadásul még orvosi vizsgálat is volt, erről nem is tudtam amíg be nem értem), csak a Honda indításán voltam ott, Pancsit sajnos nem tudtam megvárni. Részemről remek volt ez az évadzáró találkozó! Örülök, hogy ott lehettem. Köszönöm!
Taakii írta:A babos lecsó nagyon finom volt , és nagyon jól éreztem magam , főleg mikor a Pancsival mentem . Kösz Indy azt a jó délutánt !
zsolt160 írta:Köszi Taaki!
De nem értem, mert az N-es mocimba nincs se akksi, se gyújtáskapcsoló..... A Simson oldalt is átböngésztem, de a sima N-re nem találtam ilyen dolgot, lehet mert nem láthatok mindent tagsági nélkül?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég