Cseridoki írta:Ma nagy dolog történt!!! (Na nem a wc-n)
Sikeresen túl vagyok a kis-nagy motor vizsgán, konkrétan a B125-ön!
Rutinon töketlenkedtem de a városban minden rendben volt!
Akkor gratula .
indianajones írta:Taakii írta:A babos lecsó nagyon finom volt , és nagyon jól éreztem magam , főleg mikor a Pancsival mentem . Kösz Indy azt a jó délutánt !
Köszönöm az elismerést!
Egyébként értekeztem a Fóti Gyulával, szerinte is szinte 100 %, hogy a kuplunglánc lazasága miatt van a váltás utáni rántás. Ez korrigálható a váltás utáni nem kuplung kivágással, hanem kis csúsztatással. Lánc van neki eredeti eredeti 8 ezerért, utángyártott szlovák 3-ért. De azt mondja, hogy még akkor sem ugrik át, ha már belever a blokkba.
Cseridoki írta:Cseridoki írta:Ma nagy dolog történt!!! (Na nem a wc-n)
Sikeresen túl vagyok a kis-nagy motor vizsgán, konkrétan a B125-ön!
Rutinon töketlenkedtem de a városban minden rendben volt!
Ja rutninnál meg ott leskelődött az Indy a bokrok alatt!
Taakii írta:Jó hogy nem ma vizsgázott Cseridoki , mer igencsak megázott-fázott volna ...
Így néz ki, de működik. Érdekes mert sokáig bírja, fénye is van rendesen, csak fekete az égő.Taakii írta:zsolt160 írta:Köszi Taaki!
De nem értem, mert az N-es mocimba nincs se akksi, se gyújtáskapcsoló..... A Simson oldalt is átböngésztem, de a sima N-re nem találtam ilyen dolgot, lehet mert nem láthatok mindent tagsági nélkül?
Oda nincs megoldás , esetleg gyári Navara izzó beszerzése , hátha az jobban bírja . A cikkben a B-és motorra gondoltak , csak elírták .
indianajones írta:Taakii írta:Jó hogy nem ma vizsgázott Cseridoki , mer igencsak megázott-fázott volna ...
Majd a jövő hónapban lehet, hogy megrendelem. (Ha lesz miből.)
zsolt160 írta:Így néz ki, de működik. Érdekes mert sokáig bírja, fénye is van rendesen, csak fekete az égő.Taakii írta:zsolt160 írta:Köszi Taaki!
De nem értem, mert az N-es mocimba nincs se akksi, se gyújtáskapcsoló..... A Simson oldalt is átböngésztem, de a sima N-re nem találtam ilyen dolgot, lehet mert nem láthatok mindent tagsági nélkül?
Oda nincs megoldás , esetleg gyári Navara izzó beszerzése , hátha az jobban bírja . A cikkben a B-és motorra gondoltak , csak elírták .
zsolt160 írta:Így néz ki, de működik. Érdekes mert sokáig bírja, fénye is van rendesen, csak fekete az égő.Taakii írta:zsolt160 írta:Köszi Taaki!
indianajones írta:Itt volt ám ma a Suhi. Hát akkor megint nézzünk egy képet

Taakii írta:A Lamborghini 2005 lovacskára van felhúzva 402m alatt 250Km/h gyorsul fel , 1 mérföldet 23 másodperc 370 Km/h .

baryka006 írta:Taakii írta:A Lamborghini 2005 lovacskára van felhúzva 402m alatt 250Km/h gyorsul fel , 1 mérföldet 23 másodperc 370 Km/h .
Szeretnélek kijavítani 402 km/h val ért be 1 mérföldön!Nem csodálom hogy eldurrant amikor elvette a kakót a motortól... mondjuk érdekes hogy pont akkor mert a négy ütemnek van kenés gázadás nélkül is.... De nekem nagyon úgy tünt hogy akkor durrant (detonált) amikor a gázt vette el.
baryka006 írta:Taakii írta:A Lamborghini 2005 lovacskára van felhúzva 402m alatt 250Km/h gyorsul fel , 1 mérföldet 23 másodperc 370 Km/h .
Szeretnélek kijavítani 402 km/h val ért be 1 mérföldön!Nem csodálom hogy eldurrant amikor elvette a kakót a motortól... mondjuk érdekes hogy pont akkor mert a négy ütemnek van kenés gázadás nélkül is.... De nekem nagyon úgy tünt hogy akkor durrant (detonált) amikor a gázt vette el.
Taakii írta:Vedd meg ezt , és nem kell eladni a simsont .
http://www.mzclubhungary.com/index.php? ... mid=100026
Cseridoki írta:Köszönöm szépen a gratulációkat, most már csak el kell adni a simsont, hogy tudjak venni egy 125 ös etz-t!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég