indianajones írta:Hát Cseridoki én nem értelek. Te, mint eü. dolgozó, a környezet barátja, a rákellenes liga képviselője, el akaradod adni a füstölő, pöfögő agyontuningolt SimsonodatNo eddig rendben, ez így helyes
De ezt lecserélnéd egy szintén ugyanúgy, vagy még jobban környezetszennyező, nagyfogyasztású, alacsony nyomatékú, kis teljesítményű lélekvesztőre
![]()
![]()
Bocsi, de meglepődnék, ha erre elfogadható magyarázattal tudnál szolgálni
![]()
Az anyagi átmeneti hitel sem lehet akadály, hiszen a bankok újra adnak 150-200 ezer forintot, akár 5 évre is, így 100 ezerért tudnál venni egy majdnem vadi új Keewayt.
zsolt160 írta:Kérdés!
Kipufogó hátsó része a kályhacső bilincsnél, elszakadt a gumi. Kicseréltem, de ahogy a bilincset összeszorítottam, a gumi ott feljött, és tiszta retek lett a környékbe minden. Hogyan kell a gumit feltenni, hogy ilyen ne legyen?
Cseridoki írta:indianajones írta:Hát Cseridoki én nem értelek. Te, mint eü. dolgozó, a környezet barátja, a rákellenes liga képviselője, el akaradod adni a füstölő, pöfögő agyontuningolt SimsonodatNo eddig rendben, ez így helyes
De ezt lecserélnéd egy szintén ugyanúgy, vagy még jobban környezetszennyező, nagyfogyasztású, alacsony nyomatékú, kis teljesítményű lélekvesztőre
![]()
![]()
![]()
Az anyagi átmeneti hitel sem lehet akadály, hiszen a bankok újra adnak 150-200 ezer forintot, akár 5 évre is, így 100 ezerért tudnál venni egy majdnem vadi új Keewayt.
Ezen kérdéseidre szeretnék megválaszolni:
1. Az a motor amin tanultam az használtan is 200.000. től indul (Keeway Speed 125)
2. Kölcsön már nem kéne több, elég a svájci frankos lakáshitel
3. Szeretnék motorozni a srácaimmal legálisan és a simsonon nem lehet
4. Igyekszem addig nyújtózkodni ameddig a takaróm ér
5. Szeretném kimotorozni az országúti sebességet 80-90km/h (úgy hogy ne kelljen "sasolni")
6. Ha nem tuningolom a kis etz-t kevesebbet eszik majd mint most a simson
Röviden ennyi! Megkérem fórumozó társaimat szavazzuk meg hogy elfogadjuk-e a válszt!(Parlament)
Taakii írta:piki24 írta:Taakii írta:Vettem MZ kereket ( dobfékest ) , a felni nem kell nekem ( jó állapotú , 18-as ) , az Pikié lehet .
Találj ki árat rá.
Hát 3000-ezer az jó lenne ?
Cseridoki írta:indianajones írta:Hát Cseridoki én nem értelek. Te, mint eü. dolgozó, a környezet barátja, a rákellenes liga képviselője, el akaradod adni a füstölő, pöfögő agyontuningolt SimsonodatNo eddig rendben, ez így helyes
![]()
![]()
![]()
Ezen kérdéseidre szeretnék megválaszolni:
1. Az a motor amin tanultam az használtan is 200.000. től indul (Keeway Speed 125)
2. Kölcsön már nem kéne több, elég a svájci frankos lakáshitel
3. Szeretnék motorozni a srácaimmal legálisan és a simsonon nem lehet
4. Igyekszem addig nyújtózkodni ameddig a takaróm ér
5. Szeretném kimotorozni az országúti sebességet 80-90km/h (úgy hogy ne kelljen "sasolni")
6. Ha nem tuningolom a kis etz-t kevesebbet eszik majd mint most a simson
Röviden ennyi! Megkérem fórumozó társaimat szavazzuk meg hogy elfogadjuk-e a válszt!(Parlament)
zsolt160 írta:Kérdés!
Kipufogó hátsó része a kályhacső bilincsnél, elszakadt a gumi. Kicseréltem, de ahogy a bilincset összeszorítottam, a gumi ott feljött, és tiszta retek lett a környékbe minden. Hogyan kell a gumit feltenni, hogy ilyen ne legyen?
zsolt160 írta:Olvasom a hirdetéseket, és a helyesírás de nem megy..... Ha a Német nem megy azt nézze le a mociról (swalbri). De a madzsar se megy..SN51 az milyen? Meg az N51?
Cseridoki írta:Tegnap erre akarták volna cserélni a simsonom!
http://aprod.hu/hirdetes/gilera-125-50-ID1gZuB.html
Cseridoki írta:Na tegnap megint egy "komoly" gépet akartak adni a simómért!
Remélem jól írom - suzuki sepia! 40.000. - 80.000. között mennek.
Most már beleírtam a hirdetésbe hogy csak etz érdekel cserébe!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég