Taakii írta:Köszi Barika a favágásban nyújtott segítséget .
Igazán nincs mit
Képzeljétek ma voltam az Indynél és valami szenzációs videót csináltunk ma és még csak nem is egyet hanem kettőt
Taakii írta:Köszi Barika a favágásban nyújtott segítséget .

baryka006 írta:Taakii írta:Köszi Barika a favágásban nyújtott segítséget .
Igazán nincs mit![]()
Képzeljétek ma voltam az Indynél és valami szenzációs videót csináltunk ma és még csak nem is egyet hanem kettőt( meg egy "elceszett onboard videót xDDDDDDDDDDD" ) Holnap felrakom őket de ma már nincs kedvem megszerkeszteni meg feltölteni a 9 bites feltöltésemmel ....
Cseridoki írta:baryka006 írta:Taakii írta:Köszi Barika a favágásban nyújtott segítséget .
Igazán nincs mit![]()
Képzeljétek ma voltam az Indynél és valami szenzációs videót csináltunk ma és még csak nem is egyet hanem kettőt( meg egy "elceszett onboard videót xDDDDDDDDDDD" ) Holnap felrakom őket de ma már nincs kedvem megszerkeszteni meg feltölteni a 9 bites feltöltésemmel ....
Kíváncsian várjuk!
Cseridoki írta:Ja!!
Holnap mehetek a jogsimért amibe már benne lesz - más számára maszat a számomra felemelő - 125ccm vezethetőség is!
Cseridoki írta:Vasárnap mi is kivágtuk sógorommal a diófánk felét!
Nem volt semmi ugyanis a törzse a garázs felé dőlt, de a fizika meg egy jó erős kötél segített nekünk!
Csak a felét? A többi részével mi lesz? Megy tűzifának?
baryka006 írta:Taakii írta:Köszi Barika a favágásban nyújtott segítséget .
Igazán nincs mit![]()

baryka006 írta:Nah kérem szépen nagy tisztelettel ! Elkészültem a videóval és az ultra gyors nasa internetemmel hamar föl is raktam !![]()
https://www.youtube.com/watch?v=DDW2GEYmVJw
Itt tekinthető meg a videó és ezt kötelező végig néznie mindenkinek !!!
baryka006 írta:Nah kérem szépen nagy tisztelettel ! Elkészültem a videóval és az ultra gyors nasa internetemmel hamar föl is raktam !![]()
Taakii írta:baryka006 írta:Nah kérem szépen nagy tisztelettel ! Elkészültem a videóval és az ultra gyors nasa internetemmel hamar föl is raktam !![]()
Jó videó , főleg a duma nagy .![]()
Simsont nem kell háromszor szívatóval megrúgni ( Pannóniát kell ) hacsak nincs -25 fok hideg ...
zsolt160 írta:Szép estét!
indianajones írta:Na, most akkor mi itt kérem szépen a gond? Van ezen a buksin plexi, akkor hogy vág orcán az eső![]()
A kép mint látható netről levadászott!indianajones írta:indianajones írta:Na, most akkor mi itt kérem szépen a gond? Van ezen a buksin plexi, akkor hogy vág orcán az eső![]()
Javasolhatnám még azt is nagy tisztelettel, hogy húzzál rá egy tescós szatyrot csapadékos időben, de tartok tőle, hogy akkor kevésbé látsz, de ha ködös az idő, ez amúgy sem zavaró tényező.![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég