Taakii írta:Figyi .
Cseridoki írta:Baryka!!
Az miért van hogyha be vagyok lépve jelszóval akkor pontos az óra, ha pedig csak vendégként nézem akkor meg 1 órát siet?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

baryka006 írta:Kérem szépen nagy tisztelettel ! A nap folyamán Indyvel konzultáltunk hosszasan az évadzáróról ! És arra jutottunk hogy ugyan úgy lesz mint tavaly volt ! Bor Forralás Virsli főzés stb..... Egyetlen megválaszolatlan kérdésünk maradt amit mi rátok bízunk kérem szépen nagy tisztelettel ! Mert itt demokrácia van! No! Az a bizonyos megválaszolatlan kérdés pedig úgy szól hogy: Mikor tartsuk meg az évadzárót ! És mivel demokrácia van rátok hagyjuk a döntést, természetesen hatalmunknál fogva
![]()
![]()
![]()
korlátozva a lehetőségeket ! Mégpedig 27.-e (Péntek) Vagy 28.-a (Szombat) ! A szavazást a hsz. alján láthatjátok arra kattintva juttok el a szavazásig!
http://users.atw.hu/somogysimson/page.php?5
Üdvözlettel, Baryka!
Cseridoki írta:Baryka!!
Az miért van hogyha be vagyok lépve jelszóval akkor pontos az óra, ha pedig csak vendégként nézem akkor meg 1 órát siet?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Cseridoki írta:Az előbb vendégként megnéztem ketten szavaztak! Aztán beléptem, szavaztam és ugyan úgy két szavazat volt!
Nem tudom hogy van ez?!
Én mindenesetre a szombatra szavazok mert péntek nekem munkanap!
zsolt160 írta:Úgy látom egyedül vagyok a péntekkel, mert szombaton csak 16 óra után tudok menni!
zsolt160 írta:Természetesen ha szombat lesz akkor 16 után ott a helem!
indianajones írta:Taakii írta:Figyi .
Ja! Ez így is vanA gerincem miatt nekem az a karosszékes a legszimpibb.
![]()
Egyébként hogy állsz a Tóth Tamás rendőr főtörzszászlós Simsonjával? A fia, Ádámka érdeklődött tegnap tőlem. Asszem, hogy főleg ő fogja használni, úgy hogy nem lesz az a motor túl hosszú életű.
Taakii írta:Gondoltam lehetne céllövő versenyt rendezni , van kedvetek hozzá ?
Ha van lehetne valami díj , az első helyezettnek , csak hogy legyen tétje .
Taakii írta:indianajones írta:Taakii írta:Figyi .
![]()
Egyébként hogy állsz a Tóth Tamás rendőr főtörzszászlós Simsonjával? A fia, Ádámka érdeklődött tegnap tőlem. Asszem, hogy főleg ő fogja használni, úgy hogy nem lesz az a motor túl hosszú életű.
Blokk kész . Váz hogy áll ?
Cseridoki írta:Taakii írta:indianajones írta:Taakii írta:Figyi .
![]()
Blokk kész . Váz hogy áll ?
Ezt a projektet ketten csináljátok?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég