Taakii írta:Piki : Most vasárnap börze a cseri parkban , az évadnyitó ( túrával egybekötve ) húsvét körül lesz .
Van még motorod ?
indianajones írta:Cseridoki írta:A húsvét utáni hétvégének én is jobban örülnék mert nekünk rokonlátogatóba kell olyankor menni!(húsvétkor) Olyan szabadon választott kötelező módon! Én személy szerint Április 6.-ára szavazok. (Már ha lehet szavazni)
Nekem mindegy. Felőlem lehet április 6-án is, az a lényeg, hogy ne essen az eső, ne fújjon a szél, és ne legyen nagyon hideg.
Szóval olyan motorozásra alkalmas időjárás legyen. Ha találkozunk a börzén, ott úgy is pontosítjuk.

baryka006 írta:indianajones írta:Cseridoki írta:A húsvét utáni hétvégének én is jobban örülnék mert nekünk rokonlátogatóba kell olyankor menni!(húsvétkor) Olyan szabadon választott kötelező módon! Én személy szerint Április 6.-ára szavazok. (Már ha lehet szavazni)
Nekem mindegy. Felőlem lehet április 6-án is, az a lényeg, hogy ne essen az eső, ne fújjon a szél, és ne legyen nagyon hideg.
Szóval olyan motorozásra alkalmas időjárás legyen. Ha találkozunk a börzén, ott úgy is pontosítjuk.
Akkor ki írom Április 6. ra !
piki24 írta:baryka006
Segitenél képet kirakni oda jobb oldalra?
Elküldeném neked valahogy lekéne kicsinyiteni,hogy elfogadja.
köszi

baryka006 írta:piki24 írta:baryka006
köszi
Persze ha ide: baranypepe@freemail.hu elküldöd le kicsinyítem és kirakom a fórumra!
Amúgy elküldtem a körlevelet mindenkinek és ki írtam a weblapra a börzét és az évadnyitó túrát is! Börze Márc.27 évadnyitó Ápr. 6
Szerk.: Most nézem elfelejtettem dátumot írni a börzére a mailba... nah mindegy azt leírtam hogy most hétvégén vasárnap... áhhh... Kavinton...:D
indianajones írta:baryka006 írta:piki24 írta:baryka006
köszi
Persze ha ide: baranypepe@freemail.hu elküldöd le kicsinyítem és kirakom a fórumra!
Amúgy elküldtem a körlevelet mindenkinek és ki írtam a weblapra a börzét és az évadnyitó túrát is! Börze Márc.27 évadnyitó Ápr. 6
Szerk.: Most nézem elfelejtettem dátumot írni a börzére a mailba... nah mindegy azt leírtam hogy most hétvégén vasárnap... áhhh... Kavinton...:D
Barika! Most vasárnap 24-e! Virágvasárnap!

baryka006 írta:indianajones írta:baryka006 írta:piki24 írta:baryka006
köszi
Barika! Most vasárnap 24-e! Virágvasárnap!
Ne haragudj valamit elnéztem a naptáron Márc.24.-et akartam írni![]()
Peti92x írta:Persze ha ide: baranypepe@freemail.hu elküldöd le kicsinyítem és kirakom a fórumra!
Én nem kaptam hírlevelet![]()
Hová lesz az első túra? Előre láthatólag kik jönnek majd?![]()
Vasárnapi napra jó kis esőt mond... remélem azért nem fog a nyakunkba zúdulni az eső...

Cseridoki írta:Baryka!
Dobjál mán fel egy étlapot légyszi, hogy tudjunk miből választani kaját! (ár is legyen)
Kösz!

baryka006 írta:Cseridoki írta:Baryka!
Dobjál mán fel egy étlapot légyszi, hogy tudjunk miből választani kaját! (ár is legyen)
Kösz!
http://www.szentistvanpince.hu/kiskupa/index_hun.php?id=leves Itt meg tudod nézni az étlapot!
baryka006 írta:Cseridoki írta:Baryka!
Kösz!
http://www.szentistvanpince.hu/kiskupa/index_hun.php?id=leves Itt meg tudod nézni az étlapot!
Cseridoki írta:Na ma megérkezett a kulcsos kapcsoló, igényes masszív kivitel remélem sokáig jó lesz! A kulcs meg mindkét állásban kihúzható!
Cseridoki írta:baryka006 írta:Cseridoki írta:Baryka!
Kösz!
Hú mennyi jó kaja! A húsos káposzta vagy valamelyik gulyás között vacilálok!
piki24 írta:baryka
ez ugyanugy nagy mint amit küldtem(nem fogadja el)
asszem 160x160 kéne
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég