indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
(Gondolom, hogy + 5 fok alatt az sem indul.![]()
![]()
![]()
)

baryka006 írta:indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
![]()
![]()
)
Épp most csináltam róla videót pöccre indul ez még akkor is ha a dér rá van fagyva a blokkra xD ennek a motornak két hibája van... 1. Akksi 2. Gumi no meg az idomok ... de vettünk hozzá idomokat csak színre kell fújni az egész hóbelevancot
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !!!

baryka006 írta:baryka006 írta:indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
![]()
![]()
)
Épp most csináltam róla videót pöccre indul ez még akkor is ha a dér rá van fagyva a blokkra xD ennek a motornak két hibája van... 1. Akksi 2. Gumi no meg az idomok ... de vettünk hozzá idomokat csak színre kell fújni az egész hóbelevancot
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek !!!
Íme: http://www.sportmotor.hu/motoros_videok/motoros_tura/uj-gep-gs-500--118419
piki24 írta:Cseridoki
Ma láttalak 2x is az állomás elött.
Jo a GÉP
Taakii írta:indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
![]()
![]()
)
Tied +15 felett sem szeret indulni ...
Taakii írta:Rota vírus nálunk is tombol , a négy gyerek négyfelé hány , mosógép feszt megy ( szerencse hogy új ) .
Karácsonyra sok kaja nem fog kelleni .
Taakii írta:indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
![]()
![]()
)

baryka006 írta:Taakii írta:indianajones írta:indianajones írta:Baryka! A kormány kifli olyan, mint az enyémen! Ebből is adódik, hogy igen jó motort vettél!![]()
![]()
![]()
![]()
)
Érdekes volt tényleg... akárhányszor indítottam be utána akár másnap akár aznap hideg motorral utána mindig beindult mind a két henger csak a videó alatt nem indult be... Viszont az unoka nővérem pasija aki rendezte nekem a motort németbe annak az apja (balatonlellei) neki van egy 1,3 as hayabusája és felajánlotta hogy átnéz rajta mindent amit kell ha lesz rajta műszaki meg lesz jogsim mondta hogy ugorjak fel hozzá és megbütyköli állít rajta 1 karbi szinkront új gyertyákat rak bele megnézi a kompressziót meg mindent...Tele van ilyen csodaszerszámokkal saját maga javítja a hayabusáját is
Jogsit meg saját mocimmal teszem le... kérdés hogy valaki néha bevállalná -e hogy a motort leviszi majd nekem? Nem kell minden alkalommal mert a szembe szomszédom is nagy motoros de nyilván az sem tudja majd mindig elvinni... Egyelőre ez még a jövő zenéje csak már nem bírok magammal télen...
és megkérdeztem
![]()
![]()
![]()
)
piki24 írta:Szombaton akkor 16-ra?
Mit kell vinni?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég