zsolt160 írta:Még egy segítség kellene, nem tudom beállítani a kormányt, csálén áll. Viszont a kormány mint ha jobbra húzna, talán e miatt... Próba út érdekesen kezdődött, rossz volt a kuplung beállítása, nem értettem miért nem tudom berúgni a motort.
Cseridoki írta:Gondoltam írok valamit mert senki nem reagál semmire!
Azt hiszem az én esetemben mondják azt hogy : Akasztják a hóhért!
Hétfőn megyek a sebészetre!Még csak megbeszélés aztán műtét! Csak kis műtét de be vagyok szarva rendesen! Nem a műtéttől hanem a szövettani eredménytől!![]()
Két anyajegyet szűrtek ki most hétfőn!![]()
Na csak azért, hogy legyen mit olvasni!![]()
De a történet komoly!
zsolt160 írta:HEEELPP!
Ma éjszaka a Pláza zárt parkolójából megpróbálták a Simsont elvinni. A kormányt valamivel, talán csőfogóval megfeszegették, megroppantották a kormányrögzítő bilincs mellett. Esetleg valakinek van egy kormánya? Nagyon le vagyok anyagilag..... Illetve tipp mit csináljak még, hogy ne tudják elkötni.....
Ma éjszaka a Pláza zárt parkolójából megpróbálták a Simsont elvinni. A kormányt valamivel, talán csőfogóval megfeszegették, megroppantották a kormányrögzítő bilincs mellett. Esetleg valakinek van egy kormánya? Nagyon le vagyok anyagilag..... Illetve tipp mit csináljak még, hogy ne tudják elkötni.....
indianajones írta:zsolt160 írta:Még egy segítség kellene, nem tudom beállítani a kormányt, csálén áll. Viszont a kormány mint ha jobbra húzna, talán e miatt... Próba út érdekesen kezdődött, rossz volt a kuplung beállítása, nem értettem miért nem tudom berúgni a motort.
A kormány beállításán bizonyos Indy tud segíteni. Ha egy Pannoniát sikerült neki, akkor talán egy másik jószágot is.![]()
wrs írta:zsolt160 írta:HEEELPP!
Tudok adni ha még érdekel.
zsolt160 írta:wrs írta:zsolt160 írta:HEEELPP!
Tudok adni ha még érdekel.
Nagyon köszönöm a segítséged, de muszáj volt vennem, mert ma már jöttem dolgozni, és a motor számomra nélkülözhetetlen, így megvettem.
Mivel jelenleg a gyerekeket én nevelem egyedül, ezért mindenhova a motorral rohangálok, bevásárlás, ügyintézés, szinte egy percre se tudom nélkülözni a motoromat!
De nagyon köszönöm az önzetlen segítségedet!

zsolt160 írta:Baryka, téged meg hívhatlak...... Indy számára lennék kíváncsi időpontot szeretnék kérni tőle!

zsolt160 írta:Én ma majd szakadó hóban!
Cseridoki írta:zsolt160 írta:Én ma majd szakadó hóban!
Remélem átszerelted a téli gumidat!!!
Úgy mint itt: http://www.youtube.com/watch?v=06uXqm_O9Bo

zsolt160 írta:Baryka, téged meg hívhatlak...... Indy számára lennék kíváncsi időpontot szeretnék kérni tőle!
Cseridoki írta:Indy!
Te nagyon érted a temetést meg a búcsúztatást!
Ez a halott fórum felett nyökögj már valamit!
Ma úgy is láttam milyen örült vagy......motorral szakadó esőbe a 67-esen!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég