zsolt160 írta:Egy kérdés, ha leállítom a motort, néha prüsszent egyet. Ez tudom gyújtás gond de mi? Előgyújtás, utógyújtás hiba, esetleg megszakító hézag?
Csak náthás......aszpirint neki!!
Peti92x írta:Indy minap, mikor voltam nálad, tudod miért nem volt alapjáratom, és hörgött be a motor?
Érdekes módra, menet közben 90-100-akkal csapattam hazafelé, erős volt...
Ez mégis hogyan? Biztos, hogy nem kivétel közben törtem el...
Cseridoki írta:zsolt160 írta:Egy kérdés, ha leállítom a motort, néha prüsszent egyet. Ez tudom gyújtás gond de mi? Előgyújtás, utógyújtás hiba, esetleg megszakító hézag?
piki24 írta:Peti92x írta:Indy minap, mikor voltam nálad, tudod miért nem volt alapjáratom, és hörgött be a motor?
Mert huzod neki állandoan koppanásig
vége holvan? megette?
Peti92x írta:Indy minap, mikor voltam nálad, tudod miért nem volt alapjáratom, és hörgött be a motor?
piki24 írta:Peti92x írta:Kipufogót már megkapta a rozsda... jó mi?![]()
jo minöségü cromozás
de kis pasztával azmég le jön rola
piki24 írta:Cseridoki írta:zsolt160 írta:Egy kérdés, ha leállítom a motort, néha prüsszent egyet. Ez tudom gyújtás gond de mi? Előgyújtás, utógyújtás hiba, esetleg megszakító hézag?
![]()
Zsolt
Csodálkozol rajt? Mikor szegényt állandoan hajtod,meg különben is itt az influenza.
a 11.-ei megázás
indianajones írta:Holnap megpróbálom elindítani a choppert, de szerintem reménytelen lesz. Alighanem a Pannoniának ez ellen viszont nem lesz különösebb kifogása. Átmegyek még az id. Szikra Péter bátyámhoz, a múltkor emlegetett valami MZ ETZ 125-öst, hogy esetleg eladná. Megnézem.
piki24 írta:indianajones írta:Holnap megpróbálom elindítani a choppert, de szerintem reménytelen lesz. Alighanem a Pannoniának ez ellen viszont nem lesz különösebb kifogása. Átmegyek még az id. Szikra Péter bátyámhoz, a múltkor emlegetett valami MZ ETZ 125-öst, hogy esetleg eladná. Megnézem.
Talán MZ-sedsz?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég