piki24 írta:indianajones írta:Holnap megpróbálom elindítani a choppert, de szerintem reménytelen lesz. Alighanem a Pannoniának ez ellen viszont nem lesz különösebb kifogása. Átmegyek még az id. Szikra Péter bátyámhoz, a múltkor emlegetett valami MZ ETZ 125-öst, hogy esetleg eladná. Megnézem.
Talán MZ-sedsz?
indianajones írta:Ma volt nálam valaki. Egy motoros. Csöngetett is, de akkor éppen a klozeton kotyultam. Mire kitöröltem a hátulsó felemet, és előjöttem, eltűnt. Nem tudom ki volt az.
indianajones írta:OK. Zsolti, ez jó nekem is, mivel Ildikó asszony a jövő héten táppénzen lesz, és már tudja a kicsifiút vinni-hozni iskolából kifolyólag. Tehát a délutánok nekem jók.
Azt a szart elindítani![]()
Talán májusban, ha 20 fok körül lesz a tiszteletteljes hőmérséklet. Addig az nem indul
![]()
![]()
![]()
indianajones írta:OK. Zsolti, ez jó nekem is, mivel Ildikó asszony a jövő héten táppénzen lesz, és már tudja a kicsifiút vinni-hozni iskolából kifolyólag. Tehát a délutánok nekem jók.
Azt a szart elindítani![]()
Talán májusban, ha 20 fok körül lesz a tiszteletteljes hőmérséklet. Addig az nem indul
![]()
![]()
![]()
Cseridoki írta:Na utánna néztem mekkora főtengely szimeringet vegyek a gépbe:
Szimering 20x47x7 főtengely duplafalú ETZ 125 / 15
szimering 20x47x7 főtengely duplafalú ETZ 125 / 150 / KR51 / S51 / S53 / S70 / S83 (96-65.716) Német Minőség
MZ ETZ 125-150
főtengely jobb 6304 C3 főtengely jobb 20x30x7
főtengely bal 6204 C3 főtengely bal 20x30x7 Itt még a kódok sem egyeznek a méret meg igen??!!![]()
Na ez két külön bolt!!! Na akkor most mi van?![]()
![]()
![]()
![]()
Várom a megfejtéseket!
indianajones írta:Peti92x írta:Indy minap, mikor voltam nálad, tudod miért nem volt alapjáratom, és hörgött be a motor?
Érdekes módra, menet közben 90-100-akkal csapattam hazafelé, erős volt...
Ez mégis hogyan? Biztos, hogy nem kivétel közben törtem el...
Oszt legalább a henger benyelte a maradék tűt?
Cseridoki írta:indianajones írta:Majd küddök egy kicsinyítő programot.![]()
Kaposváron hol van Wass Albert utca![]()
Köszönöm előre is a programot!
A kérdéses utca a dombóvári uti Lidl mögötti lakóparkban van!

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég