http://www.youtube.com/watch?v=QCbf7ifFFMI
zsolt160 írta:Na így kell élni!
zsolt160 írta:Indy!
Tegnap hazafelé semmi gond nem volt. Most voltam Teccsóba, indult rendesen, de alapjáraton leállt, csak gázadással ment a motor. Leértem Teccsóhoz, ott prüssz és megállt, gurulás közben sebességben nem akart elindulni, aztán rúgásra igen. Kijöttem a boltból, indult rendesen, hazáig semmi gond. Útközben bementem a Szereczhez és vettem gyertyát, most betettem, meglátjuk mi lesz!
zsolt160 írta:Sok sikert hozzá!
zsolt160 írta:Én beszélőre...... Felejtős, a közelébe nem szeretek menni.....![]()
![]()
zsolt160 írta:Hol? A hátadon!indianajones írta:(Ildikó asszony törte le a nyelét.)![]()
indianajones írta:zsolt160 írta:Hol? A hátadon!indianajones írta:(Ildikó asszony törte le a nyelét.)![]()
A rossebeketOtt a söprűnyelet szokta
Tudod, amin néha szokott utazni.
Peti92x írta:zsolt160 írta:Jól hangzik, csak az idő és az időpont is megfelelő legyen számomra is...
Úgy érzem akkor nyárig nem lesz semmi![]()
indianajones írta:Peti92x írta:zsolt160 írta:Jól hangzik, csak az idő és az időpont is megfelelő legyen számomra is...
Úgy érzem akkor nyárig nem lesz semmi![]()
DeMárc. 30-án veterán börze a Cseri parkban. Május 1-én ue. Siófokon. Közben (áprilisban) egy kis Pannonia első teló szerelés bográcsozással, meg szintén áprilisban Pali betyár sírjához egy kis kirándulás a Zselicbe.
![]()
Ma érdeklődtek a chopper iránt, csak sajnos Pestről. Nagy a távolság lábon elvinni.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég