indianajones írta:Sikerült az orvosim, bár kissé rezgett a léc, mert a doktornő rögtön kiszúrta a gerincsérvemet, de szerencsémre jóindulatú volt. Szóval április 2-tól dolgozom!Irány az árokpart a kaposvári cigányokkal!
![]()
Drakulálok!
indianajones írta:Sikerült az orvosim, bár kissé rezgett a léc, mert a doktornő rögtön kiszúrta a gerincsérvemet, de szerencsémre jóindulatú volt. Szóval április 2-tól dolgozom!Irány az árokpart a kaposvári cigányokkal!
![]()
![]()
Taakii írta:Én gyümölcslevessel kezdek , majd nagy tál pacal , és lefojtom gesztenye pürével . Aztán megyek fo@i ...

baryka006 írta:Taakii írta:Én gyümölcslevessel kezdek , majd nagy tál pacal , és lefojtom gesztenye pürével . Aztán megyek fo@i ...
Taki téged akkor felírtalak de még lehet rajta változtatni Április 5.-ig ( Péntekig ) olyan Délután 3 ig! A többiek konkrétan bomba biztosan még nem írták le szóval őket addig nem írom felde azért leírtam azt hiszem a piki vagy a cseridoki írta hogy húsoskáposzta vagy gulyás azt felírtam még!
Cseridoki írta:Csáó Baryka!
Na mi lesz a harci gépeddel?

indianajones írta:piki24 írta:baryka
ez ugyanugy nagy mint amit küldtem(nem fogadja el)
asszem 160x160 kéne
Küldd el nekem, megpróbálom lekicsinyíteni. Van egy sajtófotós programom, a Veterán fotós szerkesztője küldte.
![]()
Cseridoki írta:indianajones írta:Sikerült az orvosim, bár kissé rezgett a léc, mert a doktornő rögtön kiszúrta a gerincsérvemet, de szerencsémre jóindulatú volt. Szóval április 2-tól dolgozom!Irány az árokpart a kaposvári cigányokkal!
![]()
Na Indy most akkor meg kell tanulnod hyperlassan dolgozni!
indianajones írta:Köszi Baryka a képek felrakását. Különben húsoskápit kérek.
Köszi Piki az elismerést, de még nem annyira szuper. Ma mentem 3 kört az utcában, de még mindig csúszik a cuplung. (Pedig gépkönyv szerinti a holtjáték a karon.) Betettem a vadi új frissen felsavazott akkut, a féklámpa izzóját rögtön ki is verte. És nem megy a kilométeróra sem.

indianajones írta::oCseridoki írta:indianajones írta:Sikerült az orvosim, bár kissé rezgett a léc, mert a doktornő rögtön kiszúrta a gerincsérvemet, de szerencsémre jóindulatú volt. Szóval április 2-tól dolgozom!Irány az árokpart a kaposvári cigányokkal!
![]()
Na Indy most akkor meg kell tanulnod hyperlassan dolgozni!
No de Cseridoki! Én nem dolgozni megyek, hanem dolgoztatni! Óriási különbség
Még akkor is, ha ez ezekkel a népekkel reménytelenül kivitelezhetetlen.
Taakii írta:Veszek új bukót , szemüveget . És arra gondoltam , én is rámatricázom a nevem ( mint ahogy Piki-nek ) .
Piki ! Milyen matrica a tied ? Mert valami vékony anyagból kéne lennie , talán vizes matrica ? És hol csináltattad ?
Taakii írta:Veszek új bukót , szemüveget . És arra gondoltam , én is rámatricázom a nevem ( mint ahogy Piki-nek ) .
Piki ! Milyen matrica a tied ? Mert valami vékony anyagból kéne lennie , talán vizes matrica ? És hol csináltattad ?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég