zsolt160 írta:Gyors kérdés, ki milyen olajat szokott tenni a Simsonba? 15W40 jó mint a Matizomba és az Aveomba kellett? Most nekem 40W90 van benne....
piki24 írta:Cseridoki
Jo hangja van a GÉPnek,ma láttalak 2x is verseny volt az SR-el.
Peti92x írta:piki24 írta:Cseridoki
Jo hangja van a GÉPnek,ma láttalak 2x is verseny volt az SR-el.
Zoli gépe akkor kapcsolja a 2-t, ahol nekem a végsebességet üti!
zsolt160 írta:wrs írta:zsolt160 írta:Tavaly haverom cserélte le az olajat. Idén én szerettem volna, de sajnos a leeresztő csavar letörött! Sürgős segítségre lenne szükségem! Help!
Küldj róla képet.
Íme.....
wrs írta:zsolt160 írta:wrs írta:zsolt160 írta:Tavaly haverom cserélte le az olajat. Idén én szerettem volna, de sajnos a leeresztő csavar letörött! Sürgős segítségre lenne szükségem! Help!
Küldj róla képet.
Íme.....
Hát ahogy nézem a közepén az a fekete a mágnes akkor gyakorlatilag egy kívül menetes csődarab maradt benne.
Én ehhez mindenképpen levenném a deknit és ha belül belóg valamennyire akkor azt valahogy megfogni pl csőfogóval és befelé tekerni. Persze előtte felmelegíteni rezsón 100 fok körülre és akkor könnyen megmozdul.
wrs írta:Peti92x írta:Márc 15 Szombat Siófok veterán börze!! Senki nem jön/megy? Pécsen is lesz, de Siófoki nagyobb durranás szokott lenni
Én megyek, ráadásul Pécsről
zsolt160 írta:Gyors kérdés, ki milyen olajat szokott tenni a Simsonba? 15W40 jó mint a Matizomba és az Aveomba kellett? Most nekem 40W90 van benne....
Peti92x írta:wrs írta:zsolt160 írta:wrs írta:zsolt160 írta:Tavaly haverom cserélte le az olajat. Idén én szerettem volna, de sajnos a leeresztő csavar letörött! Sürgős segítségre lenne szükségem! Help!
Küldj róla képet.
Íme.....
Hát ahogy nézem a közepén az a fekete a mágnes akkor gyakorlatilag egy kívül menetes csődarab maradt benne.
Én ehhez mindenképpen levenném a deknit és ha belül belóg valamennyire akkor azt valahogy megfogni pl csőfogóval és befelé tekerni. Persze előtte felmelegíteni rezsón 100 fok körülre és akkor könnyen megmozdul.
Ha kiszeded a blokkot, fúrsz bele egy furatot, és egy kúpos négyszögletű szerszámot beleütsz, elvileg ki is lehet tekerni. Ha a nagy része szemre ki jött már, még ha a nagy része ki is törne, szerintem menetfúróval átjavítva a menetet újjá lehetne varázsolni.
indianajones írta:Peti92x írta:wrs írta:zsolt160 írta:wrs írta:zsolt160 írta:Tavaly haverom cserélte le az olajat. Idén én szerettem volna, de sajnos a leeresztő csavar letörött! Sürgős segítségre lenne szükségem! Help!
Küldj róla képet.
Íme.....
Ha kiszeded a blokkot, fúrsz bele egy furatot, és egy kúpos négyszögletű szerszámot beleütsz, elvileg ki is lehet tekerni. Ha a nagy része szemre ki jött már, még ha a nagy része ki is törne, szerintem menetfúróval átjavítva a menetet újjá lehetne varázsolni.
Hol a kép? Nem látomHozd el, majd kitalálunk valamit.
baryka006 írta:Cseridoki írta:Na a mai nappal megkezdődött a motorom bejáratása!
Egy seggel 100km szinte folyamatos 80-85 tempóval.![]()
A végére már zsibbadt a hátsóm!![]()
Ja és ilyen lett a gyertyakép:
Oszt én még csak március 17.-én kezdem a gyakorlati órákat..... :@ :@ :@ :@![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tegnap vittük amúgy a motort a Balatonlellei Suzukiba megvizsgálni ... kapásból első két teló szimering cserét mondtak... meg 20.000 et el kértek már ott ........
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég