- IMG080kicsi.jpg (254.39 KiB) Megtekintve 707 alkalommal.
- IMG082kicsi.jpg (224.1 KiB) Megtekintve 707 alkalommal.
Peti92x írta:A letöltésre kattintva azonnal meg is indul a letöltés. Semmi extra. Fotók nem lettek a legjobbak, autómatán nyomattam. Videó pedig csak 640-es felbontásban lett felvéve, nem Full HD-ban.
http://oriasmail.citromail.hu/dl/?tid=4349d27ac70bf9969bfbcbbb3#_ga=1.86926680.1560783328.1393918578
indianajones írta:Egyébként mostanában sajnos nem lesz ilyen összejövetel, mert a szomszédok nem igazán kultiválták a zajosságot. Nem értem, hiszen nem is zenéltünk. Viszont Motoregér csöndes, vízhűtéses motorjának kipróbálását kevés szeretettel értékelték. Meg kellett ígérnem, hogy ilyen buli nálam mostanában nem lesz, így nem jelentenek fel csendháborításért. (Ugye ez a buli vasárnap délután történt.)![]()
![]()
![]()
![]()
zsolt160 írta:De a flex hangja már alapzajnak számít.
Cseridoki írta:Na ilyen lett kérem szépen!![]()
Az oldalsó deknikről még hiányzik az "etz125" matrica majd felrakom!
zsolt160 írta:Még a sajátomra sem mennék el ha tehetném.
indianajones írta:Tilinger szaktárs az előzetes felmérések szerint nem lett parlamenti képviselő a megélhetési Zöld Párt alkalmazásában.![]()
![]()
Peti92x írta:Szombati napon, azaz április 12-én motoros felvonulás. Valaki jön/megy/lelép/füstöl/hörög/leszarja?![]()
indianajones írta:Ma kettő temetésem is voltPénteken is lesz, 1/2 2 órakor a keletiben. Tili
Úgy sem csinálsz semmit. legalább gyere el fotózni
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég