Peti92x írta:indianajones írta:Ma kettő temetésem is voltPénteken is lesz, 1/2 2 órakor a keletiben. Tili
Úgy sem csinálsz semmit. legalább gyere el fotózni
Dolgom van, meg a fene az mászkáljon temetésre, ahogy Zoli mondta, még a saját temetésemre se mennék el
Fotókat meg videót amit felvettél el lehetne kérni tőled?
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Ma kettő temetésem is voltPénteken is lesz, 1/2 2 órakor a keletiben. Tili
Úgy sem csinálsz semmit. legalább gyere el fotózni
Dolgom van, meg a fene az mászkáljon temetésre, ahogy Zoli mondta, még a saját temetésemre se mennék el
Fotókat meg videót amit felvettél el lehetne kérni tőled?
Persze. Kérd el. De sajnos nem tudom hogyan kell letölteni.
Peti92x írta:Suhival és Zolival jót csapattunk mai nap folyamán, Zolival hazának kikormultuk a vasat, elég jól harap a motorja, meg kellett hagyni
Enyém füstölt, hörgött, csörgött két személlyel, de hazahozott
Suhi 150-ekkel jött hazafelé, ő más kategória...![]()
piki24 írta:Láttam a csipet-csapatot ma (sajnos én meloztam) szépek voltatok.
Csak az volt a gond az állomás elötti lámpa 3felé szakitotta a csapatot.
Láttam Suhit,Cseridokit,Petit és Asszonyát,motoregeret.
Cseridoki írta:piki24 írta:Láttam a csipet-csapatot ma (sajnos én meloztam) szépek voltatok.
Csak az volt a gond az állomás elötti lámpa 3felé szakitotta a csapatot.
Láttam Suhit,Cseridokit,Petit és Asszonyát,motoregeret.
Hát Piki jó is volt meg nem is!
Sokat ácsorogtunk mindenhol én meg motorozni szeretek!
indianajones írta:De jó volt nektek a hétvégénMotorozhattatok
Én meg anyósomnál gyomirtóztam Nagyatádon.
Még a vasárnapi tuning fesztiválra sem mehettem el, mert akkor meg kutyipotyit kellett szednem. Pedig már a Campinget is fölpumpáltam.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A SONLÁJNON láttam képeket, és ott 2 Simsont is![]()
Peti92x írta:Taki!
Neked volt a simsonodon anno elektromos, azaz nem mehanikus analog km óra. Mz-re ezt fel lehet tenni? Hogyan kell bekötni, hogy pontosan mérjen?
Taakii írta:Peti92x írta:Taki!
Neked volt a simsonodon anno elektromos, azaz nem mehanikus analog km óra. Mz-re ezt fel lehet tenni? Hogyan kell bekötni, hogy pontosan mérjen?
Olyan nem volt , csak mechanikus analóg ( csak a fordulatszámmérő volt elektronikus ) és elektronikus digitális ( biciklis ) .
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Taki!
Olyan nem volt , csak mechanikus analóg ( csak a fordulatszámmérő volt elektronikus ) és elektronikus digitális ( biciklis ) .
Ford mérőt hova kell bekötni, hogy pontos legyen? Gondolom kell neki egy fix áram az aksira kötve (biztosítékkal ellátva), másik szál pedig a kondire menne egyenirányítóval ellátva, ami egy impulzust ad? Lehet nagy hülyeséget írtam, de valahogy így képzelem el. Te hogy kötötted be?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég