zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
Hmmm... A fűnyírás is jó program...
zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
piki24 írta:zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
Ne csüggedj Zsolt remélhetőleg a következő időpont is jó lesz.
Nagyon szeretnék én is ott lenni majd, mert Pannonia belsejét még nem láttam.
zsolt160 írta:Grrrr...! Ha kérdezhetem miben ügyes, a jó a csajszi????indianajones írta:zsolt160 írta:Biztos nagy már a fű!Indynél megbeszélhetnénk!
Baryka nem jön. Az unokanővérének, az Anettkának a szülinapját ünnepli. (Nagyon jó csajszi, és még ügyes is![]()
![]()
![]()
)
indianajones írta:Amolyan talpra esett, életre- és feleségnek való kiscsaj. Ha most olyan 25-27 év köróli szóló csávó lennék, alighanem Baryka nagybátyja (és egyben keresztapja) lenne az apósjelöltem.![]()
![]()
![]()
indianajones írta:zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
Hmmm... A fűnyírás is jó program...![]()
![]()
zsolt160 írta:indianajones írta:zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
Hmmm... A fűnyírás is jó program...![]()
![]()
Igeeeen! Akkor gyere át és csináld!
indianajones írta:[b][u]FIGYELEM, FIGYELEM![]()
![]()
ACHTUNG, ACHTUNG
![]()
VNYIMANYIE
![]()
[color=#800040]Ugyanakkor 20-án börze SiófokonDe oda nagy géppel megyünk, ha jönne esetleg valaki. Ezt berakom a kiírásokba is.
zsolt160 írta:indianajones írta:[b][u]FIGYELEM, FIGYELEM![]()
![]()
ACHTUNG, ACHTUNG
![]()
VNYIMANYIE
![]()
[color=#800040]Ugyanakkor 20-án börze SiófokonDe oda nagy géppel megyünk, ha jönne esetleg valaki. Ezt berakom a kiírásokba is.
Én még Simson-al is elmennék, de mint mondtam szombat a szabad, vasárnap megyek a kócerájt nyitni.
Igaz a napot elírtam, 20-a nem hétvége, hanem szerda, de akkor is megyek nyitni a kócerájt sajnos....indianajones írta:zsolt160 írta:indianajones írta:FIGYELEM, FIGYELEM![]()
![]()
ACHTUNG, ACHTUNG
![]()
VNYIMANYIE
![]()
Ugyanakkor 20-án börze SiófokonDe oda nagy géppel megyünk, ha jönne esetleg valaki. Ezt berakom a kiírásokba is.
Én még Simson-al is elmennék, de mint mondtam szombat a szabad, vasárnap megyek a kócerájt nyitni.
20-a szerda![]()
![]()
indianajones írta:piki24 írta:zsolt160 írta:Ilyen a formám. Most ráérnék, azt sehol semmi...Lett volna egy másik klubbos találkozó is a velencei tónál, azt meg kocsi hiánya miatt kellett visszamondanom. Akkor marad itthon a fűnyírás...
Ne csüggedj Zsolt remélhetőleg a következő időpont is jó lesz.
Nagyon szeretnék én is ott lenni majd, mert Pannonia belsejét még nem láttam.
Hát igen nagy tisztelettel, Piki bácsi, azt nem is fogod, mert nem kell ehhez a művelethez széthúzni a blokkot, csak a lendkereket, meg az alaplapot levenni.Olyan, mint az 51-es Simson. Kb 20 perc az egész művelet, azzal a különbséggel, hogy a derótok (3 db) rögtön ott csatlakoznak egy rugós ignorátorral, tehát még egyszerűbb.
indianajones írta:Majd veszek egy blokkot valamelyik hulladék-fém lerakatban, oszt azt szétbontjuk. Jó lesz tartalék alkatrésznek.
indianajones írta:Pannonia sajnos nem olyan, mint a Simson, hogy bemegyek a Szereczékhez, oszt... (Ott a sok gagyi.)![]()
![]()
Taakii írta:Kisebbségi olimpia
Eredményesen szerepel a magyarországi csapat a London külvárosában rendezett kisebbségi olimpián is.
A megmérettetések ugyan csak holnap kezdődnek, hazánk fiai már 2 aranyat, 3 ezüstöt, 1 bronzot, 80 kg vasat és fél tonna rezet szereztek." Nem mink vótunk" - szerénykedett Kolompár Rezső szövetségi edző a sajtótájékoztatón.
Az összesített éremtáblázaton jelenleg első helyen állunk a nagy rivális Románia előtt, akik egyelőre nem érkeztek meg a helyszínre, mert az őket szállító vasúti kocsi Bukarestet elhagyva köddé vált...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég