Taakii írta:Nézzétek a " Legényanya " filmet a Duna tv .![]()
Most megy !
Megyek, nézem!
Ashen devleszá!
Taakii írta:Nézzétek a " Legényanya " filmet a Duna tv .![]()
Most megy !
Cseridoki írta:Taakii írta:Nézzétek a " Legényanya " filmet a Duna tv .![]()
Most megy !
Inkább odabújok az asszony mellé! Sziasztok!
indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.
Taakii írta:indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.
Testet nem a féklámpa kapcsoló kapcsolja ?
piki24 írta:indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.
Tudod_szint a szinnel a többit meg egybe! ha igy kötöd jo lesz
Taakii írta:Cseridoki : HTS 2000 . Erre keress rá , szerintem meggyőző a videó .
Taakii írta:Cseridoki : HTS 2000 . Erre keress rá , szerintem meggyőző a videó .
Taakii írta:Motorkiáltás van a fővárosban , ott látható ez a simson .

indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.
Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki : HTS 2000 . Erre keress rá , szerintem meggyőző a videó .
Taki!
Megnéztem még pár videót nem semmi a cucc!
Kicsit kireszeled azt a zárványos részt a nyaknál, odakened az örök élet+1 nap!

Taakii írta:Cseridoki írta:Taakii írta:Cseridoki : HTS 2000 . Erre keress rá , szerintem meggyőző a videó .
Taki!
Megnéztem még pár videót nem semmi a cucc!
Kicsit kireszeled azt a zárványos részt a nyaknál, odakened az örök élet+1 nap!
Elvileg szerdán feladják , az péntekre ideér , addig a blokkba kicserélem a 4.-et , henger forrasztás , aztán mehet a gép .
Lányoknak mutattam a riasztódat , tetszett nekik .
Peti92x írta:indianajones írta:Takinak: Igen ezekre gondoltam én is. Mondjuk testet elvileg kap, mert az alapfoglalat közös a világítással, az meg van.
Nekem is meghalt a világító tekercsem, és elment a test, gondolom beoxidálódott, különben még hibátlan a tekercs! Érdemes átforrasztani, hátha az a hiba... Ha van V mérőd, nézd meg ad e feszt!
Különben ennyire utáltok, vagy haragudtok rám, hogy senki nem ír rám?? Ha igen akkor mondjátok meg, mert akkor nem írkálok ide...
Cseridoki írta:Baryka!
Érdeklődni szeretnék az normális mikor egyik nap többen voltunk itt csak akkor láttam az új beírást ha frissítés gombra kattintottam, magától nem frissült az oldal??!!
Vagy nekem kell valamit beállítanom a profilomnál?
Kösz!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég