indianajones írta:Igen dicséretes volt Tili bemelegítő bemutatója. Szinte mint egy P 20-as![]()
![]()
Köszike, már csak injektor és turbo hiányzik!

baryka006 írta:Az én motoromnál is folynak a téli munkálatok sajnos... Hajtókar majdnem negyed centit lógott.... De csak a baloldali hengernél rottyos a dolog... a jobb oldali érdekes módon hibátlan állapotú .... Eddig 30.000 Ft ba fáj munkadíj nélkül.... És még a blokk ki sincs belezve csak nagyjából láttuk egyelőre a problémát !![]()
indianajones írta:baryka006 írta:Az én motoromnál is folynak a téli munkálatok sajnos... Hajtókar majdnem negyed centit lógott.... De csak a baloldali hengernél rottyos a dolog... a jobb oldali érdekes módon hibátlan állapotú .... Eddig 30.000 Ft ba fáj munkadíj nélkül.... És még a blokk ki sincs belezve csak nagyjából láttuk egyelőre a problémát !![]()
HÁÁÁT, MOST ERRE MIT MONDJAK![]()
Örülj, hogy legalább van váza
![]()
![]()
![]()

baryka006 írta:Az én motoromnál is folynak a téli munkálatok sajnos... Hajtókar majdnem negyed centit lógott.... De csak a baloldali hengernél rottyos a dolog... a jobb oldali érdekes módon hibátlan állapotú .... Eddig 30.000 Ft ba fáj munkadíj nélkül.... És még a blokk ki sincs belezve csak nagyjából láttuk egyelőre a problémát !![]()

Cseridoki írta:indianajones írta:No, akkor még egyszer B.U.É.K!
Indy!!
Kitől kértél kölcsön ennyi pénzt???![]()
indianajones írta:Baryka! Hát a legteljesebb tisztelettel, ezt a gépet jól megkezeltedVolt ebben olaj
Hát basszuskulcs, azért egy 500-astól nem ezt vártam.
![]()
Vagy ez nem egy versenymotor
Hanem csak egy utcai
170-et egy utcai motor nem biztos, hogy utazónak tud tartani, pláne nem hosszú távon. Ha jó olajjal max. 110-120 körül téptél volna, most is jó lenne a géped. Tudod, a Komar mopedemet én is széthajtottam 3 év alatt, csak akkor még 14 éves voltam.
Gyűjtsd a pénzt, oszt vegyél egy Kawasaki Ninját. 2500 ccm-est. Nefédd, az bírgya
![]()
![]()
![]()

indianajones írta:Fényező mestert azt én is tudok, de már nem vállalom. Még magamnak sem.Hanem
Ki az a szerelő, aki raki össze a gépet? Mert nekem is szükségem van rá
Elérhetősége kéne.

baryka006 írta:indianajones írta:Fényező mestert azt én is tudok, de már nem vállalom. Még magamnak sem.Hanem
Ki az a szerelő, aki raki össze a gépet? Mert nekem is szükségem van rá
Elérhetősége kéne.
Kaiser Roland: 06-30-640-6879
zsolt160 írta:Indy!
Hogy tetszett a gyereknek a 3D-s pingvin? No meg a kukorica a barna kaolával?

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég