indianajones írta:piki24 írta:Suhi írta:Gunaras! Jó tudni. Ott szokott a tuning shooo is bonyolodni.
Na akkor megyek fürdeni azokon a napokon! Dombóvár meg közel is van.
Egész 7végés buli lesz,Mini találkozo meg nagyon sok minden.
Ugyan azok szervezik mind amin tavaly vagy elötte évbe voltunk.
Indy majd valahogy felrakja ide a teljes 7végi programot.
Nem tudom, mert véletlenül kitöröltem a Minyi által küldött e-mailt. Kértem tőle egy újat már vagy 3 hete, de csak ígéretet kaptam. Ha más nem lesz legfeljebb begépelem a kinyomtatott programot.
Peti92x írta:Gyerekek ez kész RÖHEJ!!! Esik egy kis hó, már sorba törik a kocsit a népek, és lebénul a forgalom???????????!!!!!
"A 61-es főúton 15 óra 20 perc körüli időben Pogányszentpéter után, Iharosberény irányárában három kamion és egy kisterhergépkocsi vesztegel az úton a havazás miatt. A rendőrök a helyszínen segítik a Katasztrófavédelem munkáját."
"A kamionokat az M7-es autópálya somogyi szakaszán a rendőrök a pihenőhelyekre, benzinkutakra és a leállósávokra terelik."
Peti92x írta:Március 30-án Pécsen a Vásártéren nagyszombati börze lesz
márc 16-19 Pannónia fesztivál Szántód
május 20 buzsáki pünkösdi nap
május 17-19 Somogybabod offroad
krisna völgyi búcsú 2013. július 19. /péntek/ - 2013. július 21. /vasárnap/
Buzsáki búcsú aug 11![]()
Indy soroljak még 20 túralehetőséget??
Taakii írta:Peti92x írta:Gyerekek ez kész RÖHEJ!!! Esik egy kis hó, már sorba törik a kocsit a népek, és lebénul a forgalom???????????!!!!!
"A 61-es főúton 15 óra 20 perc körüli időben Pogányszentpéter után, Iharosberény irányárában három kamion és egy kisterhergépkocsi vesztegel az úton a havazás miatt. A rendőrök a helyszínen segítik a Katasztrófavédelem munkáját."
"A kamionokat az M7-es autópálya somogyi szakaszán a rendőrök a pihenőhelyekre, benzinkutakra és a leállósávokra terelik."
Törésről egy szó sincs , de a kamionoknak már nagy a hó ...
Peti92x írta:Taakii írta:Peti92x írta:Gyerekek ez kész RÖHEJ!!! Esik egy kis hó, már sorba törik a kocsit a népek, és lebénul a forgalom???????????!!!!!
Törésről egy szó sincs , de a kamionoknak már nagy a hó ...
http://kapos.hu/hirek/kek_hirek/2013-03-25/kamionstop_es_balesetek_a_somogyi_utakon.html
Peti92x írta:Az igen csúszik, de akkor hol vannak a nagy hókotrók meg a helyi traktorosok a falvakban? Most még azt sem lehet elmondani, hogy olyan ítéletidő van, hogy a szél ráhordja közvetlen a letakarítás után az utakra a havat. Nem beszélve arról, hogy a legforgalmasabb autópályánk megint az M7-es becsődöl...
Taakii írta:Peti92x írta:Az igen csúszik, de akkor hol vannak a nagy hókotrók meg a helyi traktorosok a falvakban? Most még azt sem lehet elmondani, hogy olyan ítéletidő van, hogy a szél ráhordja közvetlen a letakarítás után az utakra a havat. Nem beszélve arról, hogy a legforgalmasabb autópályánk megint az M7-es becsődöl...
Mikor voltál kinn a szabadban ? Mert nálunk óránként lapátolom a havat a járdán , de alig látszik .
Mert ha mostanában , akkor nem értem a morgolódást . Traktorosnak mi köze a úton lévő hóhoz ?
Ennyiből te is letakaríthatod a faluban a havat ...
Taakii írta:Peti : Inkább arról mesélj , mitől megy 80-at a motorod .

Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég