zsolt160 írta:Megkaptam a 28-i találkozóra a meghívást, én ott leszek! Gondolom valami kis finomságról tudjuk meg hova kell az utca közepén begurulni? Az biztos Sámsonnal megyek!![]()

Baggio írta:Hát én is megkaptam az invitálást, de sajnos ebből én kimaradok.
Meg sok másból is szerintem, mert nem olyan egyszerü Németországból hazaugrálni.
Ezúton is kellemes ünnepeket mindenkinek!

drágakenyér írta:Ha lehet akkor én is elmennék, ha lehetséges. Igaz a Petin kívül még senkit sem ismerek .

baryka006 írta:Néked is Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az egész Somogyi betyárok nevében!Németbe merrefelé laksz?
Baggio írta:baryka006 írta:Néked is Kellemes karácsonyi ünnepeket kívánok az egész Somogyi betyárok nevében!Németbe merrefelé laksz?
Münchentől 35 Km-re északnyugatra.

baryka006 írta:
Sose felejtem el amikor édes apám kamionozott és itthon mesélte a történetet hogy valami faluba kellett mennie Münchentől nem messze és az országban KÉT olyan nevezetű falu volt és természetesen jól eltévedt meg belezavarodott a két azonos falunévbe!Szép hely egész München és annak a körzete!
Baggio írta:baryka006 írta:
Sose felejtem el amikor édes apám kamionozott és itthon mesélte a történetet hogy valami faluba kellett mennie Münchentől nem messze és az országban KÉT olyan nevezetű falu volt és természetesen jól eltévedt meg belezavarodott a két azonos falunévbe!Szép hely egész München és annak a körzete!
Melyik két falu volt az?
Mert itt nem csak kettő van olyan....![]()
szépnek szép hely, de még nem igazán volt időm körülnézni, annak ellenére hogy már 2 éve itt kint vagyok.

Baggio írta:Egyik este Móricka leül a családjával vacsorázni, és egy csendes pillanatban megszólal:
- Anyu, miért van az, hogy a családban mindenki fekete, csak én vagyok vörös?
- Hát, amekkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz....
Kis vidámság, tőlem, nektek.....

indianajones írta:Szólt a Piki dombóvári haverja, a Faluvégi Józsi, hogy a nyáron rendeznek egy 3 napos autós-motoros bulit, egy kb. 110 km-es túrával. Simson, MZ, Pannonia, Jawa, Mini, Škoda, Lada, stb. A gunarasi fürdő kempingje a központ, kaja, pia, buli, zenekarok, csajok, meg ilyesmi. Majd küldi mailban a pontos programot. A gond csak az, hogy kicsit húzós 3 napra az egész. Előregisztrálva is több, mint 10 rongy.

baryka006 írta:indianajones írta:Szólt a Piki dombóvári haverja, a Faluvégi Józsi, hogy a nyáron rendeznek egy 3 napos autós-motoros bulit, egy kb. 110 km-es túrával. Simson, MZ, Pannonia, Jawa, Mini, Škoda, Lada, stb. A gunarasi fürdő kempingje a központ, kaja, pia, buli, zenekarok, csajok, meg ilyesmi. Majd küldi mailban a pontos programot. A gond csak az, hogy kicsit húzós 3 napra az egész. Előregisztrálva is több, mint 10 rongy.
Hűha úgy tényleg húzós még benzint is kell fizetni ! De nem probléma esetleg ha amúgy lennénk még +5 en a túrán ha nem kéne fizetni 10.000 Ft-t viszont ha ez a helyzet fog fent állni hogy tényleg jelentősen többen lennénk ha nem kéne fizetni akkor menjünk el arra a három napra valahova máshova mondjuk Csokonyavisontára mint tavaly Én a taki suhi meg a wéberDD Jó kis buli volt azért
PP
Amúgy szerdán jön meg a kipufogóm!!!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég