piki24 írta:Peti92x írta:indianajones írta:A hozzászólások terén vezetek? Azt hiszem még igen, de úgy látom nem sokáig, mivel vannak akik cefetül ráérnek ahelyett, hogy havat lapátolnának.
Van aki már rég lelapátolta!!![]()
Ne piszkáljátok! Békén hagyjátok ugyis elolvad
Mint a honvédségnél,összelapátolni amikor meg elkezd olvadni szétteregetni.
indianajones írta:Úgy is van! Ezt így kell szakszerűen csinálni!(Egyébként katona koromban tudományos értekezést írtam olyan fák telepítéséről az alakuló tér köré, ami évszaktól függetlenül állandóan hullatja a levelét, hogy a katona tudjon mit összesöpörni és ne unatkozzék. Mert, ha unatkozik: leül. Leül: lefekszik. Lefekszik: alszik. Alszik: álmodik. Hova álmodik? Haza álmodik. Haza álmodik: megszökik.
![]()
![]()
)
piki24 írta:6 hengeres Jawa,nem semmi.
piki24 írta:Találtam Simsonba is egy jot: 4 hengerest
Cseridoki írta:indianajones írta:Suhiiiiiii!!!! "Lelkes" újonc!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mé nem az??
Cseridoki írta:Indy!!
Még két hozzászólás és törzstag lehetsz!!![]()
Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?

baryka006 írta:Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?
Én most jöttem meg Zselickislakról odafelé földes úton vissza meg aszfalton ... de áhh ott Zselickislakban van az az emelkedő előtte kigyorsítottam és 3. at tettem annál a dombnál nem is emelkedő az már és 3. ban is akkorát húzott dombnak felfelé úgy kellett kapaszkodni ...visszafelé a 67 esen meg nyugodtan nagypapásan ( 80 km/h -val ) az ennek eléggé gyerekjáték tempó
Peti92x írta:Mi van faszik? Senki sehol? Mit csináltok egész nap, hogy jött 1 egész komment egész nap?Cseridoki? Élsz még kollega?
baryka006 írta:Peti92x írta:Ti mit csináltok a látszólagos tavaszi napsütésben?
Én most jöttem meg Zselickislakról odafelé földes úton vissza meg aszfalton ... de áhh ott Zselickislakban van az az emelkedő előtte kigyorsítottam és 3. at tettem annál a dombnál nem is emelkedő az már és 3. ban is akkorát húzott dombnak felfelé úgy kellett kapaszkodni ...visszafelé a 67 esen meg nyugodtan nagypapásan ( 80 km/h -val ) az ennek eléggé gyerekjáték tempó
Cseridoki írta:indianajones írta:piki24 írta:6 hengeres Jawa,nem semmi.
Ezzel lehet ám zsinnyegtetni!![]()
Micsinyáni???
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég