indianajones írta:piki24 írta:Peti92x írta:Hogy a fenébe lehet képet beilleszteni? Szégyen rám nézve, de meg kell kérdeznem![]()
Szégyen az biztos,minek jársz te iskolába![]()
Nem tudni, hogy jár-e, mert bezzeg arról nem nyilatkozik, hogy felvették-e a logisztikai előadó, vagy a CNC forgácsoló tanfolyamra.
indianajones írta:piki24 írta:Hogy az ég szakadna már rá erre a rohadt internet szolgáltatokra.
Most mi bajod van velük? Jó emberek azok! Legyen egyszer dolgod az E.ON-nal! Na, azoknál pomogácsoltabb balfácán, szerencsétlen, sültbolond idiótákat még nem hordott a föld a hátán.Ezt egy mailban meg is írtam nekik, és válaszoltak is rá. Sajnos nem tudta megnyitni a választ a Windóz.
Peti92x írta:indianajones írta:piki24 írta:Peti92x írta:Hogy a fenébe lehet képet beilleszteni? Szégyen rám nézve, de meg kell kérdeznem![]()
Szégyen az biztos,minek jársz te iskolába![]()
Nem tudni, hogy jár-e, mert bezzeg arról nem nyilatkozik, hogy felvették-e a logisztikai előadó, vagy a CNC forgácsoló tanfolyamra.
CNC tanfolyamra felvételt nyertem, első között hívtak be. (ennél könnyebb felvételit még nem írtam...). Orvosi alkalmassági vizsga volt 26-án, előtte meg volt szóbeli vizsga a Virág utcában a régi 503 épületben. Holnapi napon lesz az első tanítási nap szint ugyan itt (km hiányom nem lesz a vágállomásról sétálva).
Logisztikusra is több mint valószínű felvettek volna, de én a CNC-ben több kifutási lehetőséget látok, mint a logisztikusban, de a logisztikus felvételin azt mondták, hogy nagyon jól kilogikáztad a matek részét, a többi meg áttekintésileg jó (ebből következtettem), de a CNC indult előbb, így egyértelmű, hogy oda kerültem be. Ennyi hírrel tudtam szolgálni
(halkan megjegyzem írtam már neked korábban egy szép regényt, amire nem kaptam azóta sem választ!)
Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Hú de sok minden történt itt!
Én meg még csak most végeztem a mesékkel!!
Örülj neki, tegnap panaszkodtál
Mire panaszkodtam?
Peti92x írta:Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Hú de sok minden történt itt!
Mire panaszkodtam?
Azzal kapcs., hogy bízol benne ma fel fog töltődni élettel a fórum, mert tegnap mindenki "csajozott"
Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Hú de sok minden történt itt!
Mire panaszkodtam?
Azzal kapcs., hogy bízol benne ma fel fog töltődni élettel a fórum, mert tegnap mindenki "csajozott"
Jaaaa!!!! Igaz!!!
Figyeld csak meg 9 hónap múlva hány gyerek fog születni!
Peti92x írta:indianajones írta:Regényt? Milyen színű regényt?
Korábban írtam egy széleskörű választ azzal kapcsolatban, hogy nincs túra ötletem, nem írok stb... keress vissza rá
indianajones írta:Peti92x írta:indianajones írta:Regényt? Milyen színű regényt?
Korábban írtam egy széleskörű választ azzal kapcsolatban, hogy nincs túra ötletem, nem írok stb... keress vissza rá
Arra már rég válaszoltam. Emlegettem benne pl. az istóriás nemesdédi mutatványos romákat is.
Peti92x írta:
Ha igazi magyar állampolgárságú születik, semmi kifogásom ellene!
Cseridoki írta:Peti92x írta:
Ha igazi magyar állampolgárságú születik, semmi kifogásom ellene!
Mivel csak a mi fórumosainkra gondoltam ezért a válasz egyértelmű!!
Te is lapítottál, lehet korrepetáltad a barátnődet "nyelvtanból"!![]()
Peti92x írta:Nyugovóra térek lassan, még megnézek egy igazi régi "Szuper csapat" részt! Ki emlékszik még rá?
83-től 87-ig játszották, nekem mind az 5 évad megvan, most a 4-ik évad közepénél tartok![]()
Jó éjszakát és további jó beszélgetést!
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég