Cseridoki írta:Peti92x írta:
Nekem meg a hátamon is feláll a szőr az injekciókhoz, meg az emberi szervekkel kapcsolatos dolgoktólBocs, de én nem bírom se a vért, se az emberi test "rejtelmeit"
Azért a női rejtelmeket ki ne hagyd!!![]()
baryka006 írta:Nah sok volt már a "quote" am peti én nem akarok 1 rosszat sem mondani a motorodra de szerintem a pirossal ott hagynálak
Cseridoki írta:baryka006 írta:Nah sok volt már a "quote" am peti én nem akarok 1 rosszat sem mondani a motorodra de szerintem a pirossal ott hagynálak
Ugy tudom eleve ccm elönyőd van!!
baryka006 írta:indianajones írta:baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252
Húsvétra gondolkodom hogy apa simsonjára rendeljek ilyet mert szeretné ha kicsit erősebb lenne .... de gyári kipufogóval nehéz lesz elérnie ... mert ugye 70/4 es henger van az ő simsonján de kipufogó lefojtja elég rendesen ... szóval ha van valakinek valami tapasztalata erről... vagy ha el tudná mondani hogy ez hol húz ! ( Ha egyáltalán jobban fog vele húzni mint a gyári kipufogóval ) azt megköszönném!Mert ő nyomatékot akar nyomaték nyakában is szóval minél lejjebb húz neki annál jobb!
Teljesen igaza van apádnak, nekem is ez az álláspontom. Vagy ez a korral jár?
Nem tudom... az én generációmba nem tudom hányan szeretik jobban a 800 as alapjáratot mint a 11.000 re dolgozó hengert![]()
indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252
Húsvétra gondolkodom hogy apa simsonjára rendeljek ilyet mert szeretné ha kicsit erősebb lenne .... de gyári kipufogóval nehéz lesz elérnie ... mert ugye 70/4 es henger van az ő simsonján de kipufogó lefojtja elég rendesen ... szóval ha van valakinek valami tapasztalata erről... vagy ha el tudná mondani hogy ez hol húz ! ( Ha egyáltalán jobban fog vele húzni mint a gyári kipufogóval ) azt megköszönném!Mert ő nyomatékot akar nyomaték nyakában is szóval minél lejjebb húz neki annál jobb!
Nem tudom... az én generációmba nem tudom hányan szeretik jobban a 800 as alapjáratot mint a 11.000 re dolgozó hengert![]()
800-as alapjárat az sok. 450-500 1/min, az a szép!
baryka006 írta:Nah sok volt már a "quote" am peti én nem akarok 1 rosszat sem mondani a motorodra de szerintem a pirossal ott hagynálak
Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Lehet, hogy számít az is , hogy kicsit idősebb vagyok mint ti! ( Baryka, Peti)
Peti92x írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Doki: Engem nem érdekel kinek milyen gépe van, ha neki erősebb van, hát örülök neki, de az számomra örökösen üzemórás marad (és ez nem lenézés)
Tudod melyik gép tetszik nagyon erőben és nyomatékban? A Taki gépe... nekem azok jönnek be, meg a supermoto és túra enduró gépek. Ha tavaly letettem volna a jogsit, és nem húzom, halasztom, akkor már egy GSR 400-al furikároznék manapság, de ez a r*****t jogszabály
Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Simsonos társak vagyunk nem ellenfelek!!
Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Doki: Engem nem érdekel kinek milyen gépe van, ha neki erősebb van, hát örülök neki, de az számomra örökösen üzemórás marad (és ez nem lenézés)
Tudod melyik gép tetszik nagyon erőben és nyomatékban? A Taki gépe... nekem azok jönnek be, meg a supermoto és túra enduró gépek. Ha tavaly letettem volna a jogsit, és nem húzom, halasztom, akkor már egy GSR 400-al furikároznék manapság, de ez a r*****t jogszabály
Kicsit nem értelek!
A túrára alig tudsz eljönni, de tudtál volna venni egy gsr-t?
Most hogy van ez?
Peti92x írta:indianajones írta:baryka006 írta:indianajones írta:baryka006 írta:Valakinek van véleménye erről? : http://www.futarmotorosbolt.hu/product_ ... ts_id=2252
800-as alapjárat az sok. 450-500 1/min, az a szép!
Pannoniának mennyi? Annak 500 körül van, nem?
indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé.![]()
Erre zsinnyegtessél valamit!
indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Dehogy ellenfelek ők! Csak az egyiküknél (a fiatalabbnál) az egészséges fiatalos, az idősebbiknél meg a révült gyermeteg rivalizálás tündöklő szikrája gyúlt fel, mely bizonyos esetekben pallérozza az elmét és férfiassá tesz, míg más esetekben esetlen bugyutaságok lapályos mocsarában bimbózva válik puszta köddé.![]()
Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Kicsit nem értelek!
Most hogy van ez?
Peti92x írta:Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Kicsit nem értelek!
Most hogy van ez?
150-ér lehetett volna egy gépem tavaly, amit írtam régi barátomtól. Lekötött pénzem van a bankba, amit keservesen szedtem össze, és amit magamon spórolok meg...
Cseridoki írta:indianajones írta:Cseridoki írta:Nem gondoltam, hogy itt is lesz ilyen: az enyém jobban megy bibi!!!
Tudod Indy miért nem foglalkozom a zsinnyegtetéssel:
Mert ha globálisan nézzük a helyzetet és a helyzet cirifisztikája orientálodik akkor a lényeg lényegének lényege, lényegében lényegtelen!!!!!!!!!![]()
![]()
Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Peti92x írta:Cseridoki írta:Itt szinte mindenkinek egyedi motorja van amit gyárinak nem mondhatunk! Inkább csodáljuk egymás megoldásait ahelyett hogy fölösleges erőfitogtatásba menne át a dolog!!
Így gondolom én!!!
Kicsit nem értelek!
Most hogy van ez?
150-ér lehetett volna egy gépem tavaly, amit írtam régi barátomtól. Lekötött pénzem van a bankba, amit keservesen szedtem össze, és amit magamon spórolok meg...
Korrekt!!! Ügyes vagy!!!![]()
Peti92x írta:
Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron
Cseridoki írta:Peti92x írta:
Ennek ellenére nem említettem, hogy hitelre, vagy kp-ra tudtam volna megvenni, szóval lehet gondolkozni. Különben ha annyira jó lenne a sorom, nem itt tartanék, mint jelenlegi helyzetemben, mert ha úgy nézzük, egyedül nekem nincs közölünk még motorom sem, mert nem az én nevem szerepel a papíron
Nem az számít!!
Lehet, hogy ennyi idősen(mint én) sokkal többre viszed és nem egy simsonod lesz hanem valamilyen szuper géped!!!!![]()
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég