piki24 írta:Drága Petikém!
Nem fogok vitába szállni senkivel,föleg nem veled,hogy milyen egy GYÁRI 50ccm-es Simson. Ugyan is nekem '78 ota szinte majdnem egyfojtában volt Simsonom és tudom milyen a gyári.Csak az 50-esembe reszeltünk bele a vége felé az 51-esek mind gyáriak voltak semmi reszelés,furás faragás,könnyités.
Peti92x írta:piki24 írta:Drága Petikém!
Nem fogok vitába szállni senkivel,föleg nem veled,hogy milyen egy GYÁRI 50ccm-es Simson. Ugyan is nekem '78 ota szinte majdnem egyfojtában volt Simsonom és tudom milyen a gyári.Csak az 50-esembe reszeltünk bele a vége felé az 51-esek mind gyáriak voltak semmi reszelés,furás faragás,könnyités.
Jól van, neked adok igazat, de azért mindenből ki lehet facsarni még egy kis plusz erőt bármi ártalom nélkül
piki24 írta:Drága Petikém!
piki24 írta:Nyilván minél jobban kihegyeznek egy motort annál rövidebb lesz az élettartama.
De,hogy ki meddig megy el az szerintem elsösorban pénz kérdése másodsorban kinek mire és mennyi idöre kell.
De szerintem ehhez a Taki,Cseridoki,Suhi meg az Indy sokkal jobban ért.
Én ezért is adtam el a Simsonomat mert az alap 50-es kevés volt a sujomhoz tuningba meg semmi képp nem akartam belekezdeni mert annak sosincs vége és a 100ezrek meg röpködnek.
piki24 írta:Indy ezt figyeld mit találtam: Pannonia cross motor
Peti92x írta:Hogy telt az ünnepek nálatok?

Cseridoki írta:Ez már lehet, hogy ráver a vrezóra!!!!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Mou3kBWz8M
Cseridoki írta:Ez már lehet, hogy ráver a vrezóra!!!!![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Mou3kBWz8M
Peti92x írta:piki24 írta:Peti
Csak ugy motorozgatunk a táv.busz pu-on?![]()
Láttál? Miért ne... más is bemegy, különösebben nem zavartatom magam, nem tartóztatom fel a buszokat.
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég