Küld már el a telefonszámod!!
Akarok veled értekezni!!
zsolt160 írta:Nem, még ha eredeti gyári volna... A tuningot soha nem fogja senki megfizetni...baryka006 írta:piki24 írta:Peti92x írta:200 ezerért hirdeted?![]()
![]()
Kivi leszek ki veszi meg ennyiért...
![]()
![]()
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/motor/simson/simson_s_51_n_s_105_n-6700044
Épp ez a lényeg![]()
![]()
De amúgy meg annyit ér ha tetszik ha nem...
baryka006 írta:!!! FIGYELEM !!! AZ ÉVADNYITÓ TÚRA ELTOLÓDIK 1 HÉTTEL A ROSSZ IDŐ MIATT ! Szóval ÁPR.13.-án 16 fokba ( az sem sok ) fogjuk megejteni a túrát Somogyvárra !
zsolt160 írta:baryka006 írta:!!! FIGYELEM !!! AZ ÉVADNYITÓ TÚRA ELTOLÓDIK 1 HÉTTEL A ROSSZ IDŐ MIATT ! Szóval ÁPR.13.-án 16 fokba ( az sem sok ) fogjuk megejteni a túrát Somogyvárra !
Akkor dolgozom 13-tól hajnali 1-ig..
Cseridoki írta:zsolt160 írta:baryka006 írta:!!! FIGYELEM !!! AZ ÉVADNYITÓ TÚRA ELTOLÓDIK 1 HÉTTEL A ROSSZ IDŐ MIATT ! Szóval ÁPR.13.-án 16 fokba ( az sem sok ) fogjuk megejteni a túrát Somogyvárra !
Akkor dolgozom 13-tól hajnali 1-ig..
Mikor kezded?
baryka006 írta:piki24 írta:Baryka,de megy lefelé a motorod ára.
Miért akarod annyira eladni?
Ezt inkább telefonon dumáljuk meg... private üzenetbe elküldtem !

zsolt160 írta:Nem, még ha eredeti gyári volna... A tuningot soha nem fogja senki megfizetni...baryka006 írta:piki24 írta:Peti92x írta:200 ezerért hirdeted?![]()
![]()
Kivi leszek ki veszi meg ennyiért...
![]()
![]()
![]()
http://www.hasznaltauto.hu/motor/simson/simson_s_51_n_s_105_n-6700044
Épp ez a lényeg![]()
![]()
De amúgy meg annyit ér ha tetszik ha nem...

Cseridoki írta:Ma voltam a Szerecnél, hogy vegyek hátsó lengés csillapított, pechemre elfogyott! Majd csak jövő hét szerdára ígérték!
piki24 írta:Cseridoki írta:Ma voltam a Szerecnél, hogy vegyek hátsó lengés csillapított, pechemre elfogyott! Majd csak jövő hét szerdára ígérték!
Simsonét vagy MZ-ét akarsz venni?
mennyibe kerül ott?
Taakii írta:Cseridoki írta:Ma voltam a Szerecnél, hogy vegyek hátsó lengés csillapított, pechemre elfogyott! Majd csak jövő hét szerdára ígérték!
Akkor még a túra előtt beszerelheted . De van 10% kedvezményem , ha gondolod megveszem neked ...
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég