Amúgy meglett a hiba nekem mér hörgött, meg dadogott be. Kilazult a gyertyakábel a trafóból. Most újra a régi.
Telok olyan babák lettek, meg az oldalsztenya is. csak kidobom azt ok. Mint a hajó most olyan a gép, utassal is terepen mono üzemmodba.
Suhi írta:Barika!
Amúgy meglett a hiba nekem mér hörgött, meg dadogott be. Kilazult a gyertyakábel a trafóból. Most újra a régi.
Telok olyan babák lettek, meg az oldalsztenya is. csak kidobom azt ok. Mint a hajó most olyan a gép, utassal is terepen mono üzemmodba.![]()

Cseridoki írta:Tisztelt Mindenki!!
Úgy látom most én maradtam le az infókról!
Érdeklődnék ki hívott meg minket Nagyatádra? Kihez? Miért? Mit csinálunk? Stb???![]()
![]()
![]()
Kösz mindenkinek!

baryka006 írta:Cseridoki írta:Tisztelt Mindenki!!
Érdeklődnék ki hívott meg minket Nagyatádra? Kihez? Miért? Mit csinálunk? Stb???![]()
![]()
![]()
Kösz mindenkinek!
Az Indy tagja ( ha jól emlékszem ) egy veterán autó-motor egyesületnek ( javítsatok ki ha tévedek) és ha meghívják őket v.hova ők meghívnak minket az Indyn keresztül... én ennyiről tudok.
Suhi írta:Barika!
Telok olyan babák lettek, meg az oldalsztenya is. csak kidobom azt ok. Mint a hajó most olyan a gép, utassal is terepen mono üzemmodba.![]()
![]()
![]()
Kösz mindenkinek!
Az Indy tagja ( ha jól emlékszem ) egy veterán autó-motor egyesületnek ( javítsatok ki ha tévedek) és ha meghívják őket v.hova ők meghívnak minket az Indyn keresztül... én ennyiről tudok.
Cseridoki írta:Ha tényleg a tuning találkozóra mennénk itt a hivatalos honlap:
http://www.n-mk.hu/tuningszlalom/aindex.html
Cseridoki írta:Mindenesetre nagyon jó időnek kell lenni ahhoz hogy 100km motorozzak!!

![]()
![]()
Kösz mindenkinek!
indianajones írta:baryka006 írta:Cseridoki írta:Tisztelt Mindenki!!
![]()
![]()
Kösz mindenkinek!
A Somogyi Veterán Járműbarátok Egyesülete. Jómagam vagyok az újságírójuk, mint a Veterán autó és Motor c. szaklap Somogy megyei tudósítója. Szóval a Punik László (ő az elnök), meg a Csatári Józsi bácsi (ő is tótumfaktum) szóltak, hogy a hétvégén meghívták őket Nagyatádra a falunapra, tartsunk velük, oly képpen, mint a nyáron Mesztegnyőre is tettük. Ingyen lesz kaja, meg pia (közlekedési eszközzel zsinnyegtetőknek és kiskorúaknak üdítő és tea), meg mindenféle programok. Autó- és motortolás besült dugattyúval és beállt váltóval, gyertyapucolás, stb. Suhinak meg az atádi csajok szoláriumhabtestüket mutogatják, mert a strandon és annak parkolójában leszünk elszállásolva.
![]()
A távolság 50 km, oda-vissza 100, indulás az OBI parkolóból 8 órakor, tehát 3/4 8-ra kell ott lenni. Jó szívvel hívtak minket, hát miért ne fogadnánk el egy kis potyázást.

Cseridoki írta:Indy azt írtad "elszállásolva"!
Ez nem egy egynapos rendezvény lesz?
Még egy kérdés ami fontos!!! Mindenkinek címezve!!
Ha valakinek műszaki problémája van azt, hogy gondoltátok orvosolni?
Vagy csak simán "ott marad oszt oldja meg ahogy tudja"?
Őszinte leszek nem tudom, hogy az én motorom is kibírja-e mert hosszabb úton még nem volt tesztelve!!
piki24 írta:Taakii
Nagyon fölizgatott ez a membrános dolog.
Mennyibe van a munkadija a henger megcsinálásának és mennyi bele az anyagköltség?
Őszinte leszek nem tudom, hogy az én motorom is kibírja-e mert hosszabb úton még nem volt tesztelve!!
Peti92x írta:Cseridoki írta:Indy azt írtad "elszállásolva"!
Na nehogy már ne merj elindulni egy rövid 100 km-es útra doki![]()
![]()
Ha gondod lenne, majd biztosan lesz olyan aki haza húz hálózati kábellel, mint Véséről Suhi Takit anno![]()
Biztos ami biztos, tegyél a csomagtartódba egy tartalék blokkot, szerszámos ládát, köpenyt, biztos ami biztos, akkor nem érhet meglepetés!![]()

Peti92x írta:Bary: Elég érdekes volt ahogy húzta, az tény... megért jönni, izzott a henger![]()
Hétvégére zivataros időt mond, reméljük nem futunk pont bele![]()
Ma láttam motoregeret tépni a kórház előtt, elég szépen vette a lapot, meg jó pár motorost (természetesen nekem ilyenkor nincs benzinem)![]()
![]()
![]()
![]()
Túrával kapcsolatba annyit szeretnék kérni tőletek, ha jöttök szombaton, nem megyek be Kaposvárra, ha úgyis erre jöttök, majd álljatok meg Mérőbe valahol, hogy tudjak csatlakozniKb. mikorra értek majd ide
![]()
Indy: kb. meddig fog tartani a buli![]()
Cseridoki: reméljük szívbántalmaid elmentek, és elmersz indulni e " hosszú" túrára![]()
Taki: valamit írok neked is... ÜDV!![]()
Taakii írta:piki24 írta:Taakii
Mennyibe van a munkadija a henger megcsinálásának és mennyi bele az anyagköltség?
Membránt pár ezerért lehet venni , ez a legkisebb költség . A maros meg az alu tömb a drága .
piki24 írta:Taakii írta:piki24 írta:Taakii
Membránt pár ezerért lehet venni , ez a legkisebb költség . A maros meg az alu tömb a drága .
Azért pont annak az ára érdekelne inkább!
Kb.mennyi egy ilyen beavatkozás?
Jelenlévő fórumozók: nincs regisztrált felhasználó valamint 1 vendég