Chat

Itt lehet beszélni mindenről.... a családi állapotodtól kezdve hogy hány db simsonod van!

Re: Chat

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.04.22. 22:19

Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni? :D Nem sokat írtatok :roll: :roll:

Én mentem ma egész nap, 120 + 10 km-t :lol: :lol:

0-70-et mikor mérsz ?

Miért, kellene :?:

Beszéltünk már róla ( itt a fórumon ) .

Különös képen nem érdekel mennyi idő alatt gyorsul, Suhi ellen gyorsulva 2-3 motorhosszal maradok le, szóval a viszonyítási alap épp elég volt, minek mindig mérni :D
Inkább azt eltúrázom, amit a gyorsulás időtartama alatt "elkoptatnék". :mrgreen:

Azt látom , túrára meg " nincs benzin " dumával jössz . Amúgy te kezdtél itt görbéket linkelni videókat betenni arról hogy megy a motorod , ezért gondoltam hogy legyen mérés , mert akkor van viszonyítási alap ( nem csak duma a levegőben ) . De te tudod ...

Csak linkeltem egy viszonyítási alapot, elvoltunk túrára, 1x el is húztam, látták a többiek hogy megy :D
Én már kinőttem ebből, hogy minden egyes embernek bizonyítanom kelljen, minden alkalommal. Piki kolléga példáját követem, legyen gazdaságos a motor, hosszú élettartalmú, és élvezzem is a tájat közbe :) Ha meg repeszteni van kedvem, akkor szedi is a lábát, ennél meg több nem kell egy segédmotornak.

Tudod nem mindenkinek megy olyan jól anyagilagMOD BY BARYKA bocs mindigis akartam 1x moddolni :D

És mihez viszonyítsunk , az elsuhanó tájhoz ? A munkám ócsárolását pedig MOST fejezd be !
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.22. 22:21

Peti92x írta:
Csak linkeltem egy viszonyítási alapot, elvoltunk túrára, 1x el is húztam, látták a többiek hogy megy :D
Én már kinőttem ebből, hogy minden egyes embernek bizonyítanom kelljen, minden alkalommal. Piki kolléga példáját követem, legyen gazdaságos a motor, hosszú élettartalmú, és élvezzem is a tájat közbe :) Ha meg repeszteni van kedvem, akkor szedi is a lábát, ennél meg több nem kell egy segédmotornak.

Tudod nem mindenkinek megy olyan jól anyagilag MOD BY BARYKA bocs mindigis akartam 1x moddolni :D

Am ezt ne értsd félre csak nem akarok konfliktusokat mert ez a Somogyi Simsonosok BARÁTI Társasága :mrgreen: szeretnék egy jó közösséget:D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.22. 22:24

Jah, Taki! :D Akkor neked meg köszi a motort:) Az órát meg akkor ha berakod akkor zsebtelepet viszek ki hozzá azért nem akarok akksizni... (elment az akksira szánt pénzem a lendkerékre meg az egyéb javításokra).
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Peti92x » 2013.04.22. 22:26

Taakii írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
Taakii írta:
Peti92x írta:
baryka006 írta:Nah.... kinek hogy telt ma a napja ki volt motorozni? :D Nem sokat írtatok :roll: :roll:

Én mentem ma egész nap, 120 + 10 km-t :lol: :lol:

0-70-et mikor mérsz ?

Miért, kellene :?:

Beszéltünk már róla ( itt a fórumon ) .

Különös képen nem érdekel mennyi idő alatt gyorsul, Suhi ellen gyorsulva 2-3 motorhosszal maradok le, szóval a viszonyítási alap épp elég volt, minek mindig mérni :D
Inkább azt eltúrázom, amit a gyorsulás időtartama alatt "elkoptatnék". :mrgreen:

Azt látom , túrára meg " nincs benzin " dumával jössz . Amúgy te kezdtél itt görbéket linkelni videókat betenni arról hogy megy a motorod , ezért gondoltam hogy legyen mérés , mert akkor van viszonyítási alap ( nem csak duma a levegőben ) . De te tudod ...

Tudod nem mindenkinek megy olyan jól anyagilagMOD BY BARYKA bocs mindigis akartam 1x moddolni :D

És mihez viszonyítsunk , az elsuhanó tájhoz ? A munkám ócsárolását pedig MOST fejezd be !

MOD BY BARYKA... MEGINT :(((
Peti92x
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.22. 22:29

baryka006 írta:
Peti92x írta:

Tudod nem mindenkinek megy olyan jól anyagilag MOD BY BARYKA bocs mindigis akartam 1x moddolni :D

Am ezt ne értsd félre csak nem akarok konfliktusokat mert ez a Somogyi Simsonosok BARÁTI Társasága :mrgreen: szeretnék egy jó közösséget:D

De gyorsan lesasoltad a dolgokat, itt lapítasz aztán csak beugrasz!!! Ravasz!!! :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.04.22. 22:33

baryka006 írta:Jah, Taki! :D Akkor neked meg köszi a motort:) Az órát meg akkor ha berakod akkor zsebtelepet viszek ki hozzá azért nem akarok akksizni... (elment az akksira szánt pénzem a lendkerékre meg az egyéb javításokra).

Oké .
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.22. 23:38

Cseridoki írta:
baryka006 írta:
Peti92x írta:

De gyorsan lesasoltad a dolgokat, itt lapítasz aztán csak beugrasz!!! Ravasz!!! :lol:

Én mondtam hogy én "mindig" itt vagyok a chaten :P Még telefonnal is szoktam sasolni amikor wifi közelben vagyok!:D De azért PETI figyelj meg TAKI nem szívesen írok ilyet mert mind ketten rendkívül fontos tagok vagytok itt a Somogyi Simsonosok Baráti Társaságában, nem szeretném ha az történne mint a régi klubban! Ott is az ilyen viták miatt lépett ki mindenki. Peti, kérlek hogy ha tudod hogy ezzel a mondattal valakit megsértesz akkor azt fogalmazd meg máshogy vagy inkább ne írd le, és tényleg félre ne érts de mi legyünk EZÉRT a Báhidszki féle klubbnál jobbak! Még ha harmónia nem is lesz de jó társaság hiszem hogy lesz! De ezt avval hogy "sasolom" a fórumot és moddolok valamit az nem jó mert nyílván te is megsértődsz... de képzeld el a Takit ő is mennyire megsértődött azon amit írtál... szóval egy szó több mint száz ne dulakodjunk egymással!

Köszönöm! :P
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.22. 23:44

Kérlek titeket nem hiszitek el de rosszul esik amikor moddolnom kell valamit nyilván én is tudtam volna közbe szólni mert én is a taki hengerével motorozok a naplementébe :P kommentet én nem fűzök hozzá se pozitívat se negatívat a megbékélés kedvéért. Azért nehéz ezt leírnom mert nélkületek ez a klub sem jöhetett volna létre csak egy üres fórum lenne ezért tisztelek itt mindenkit aki regisztrált és aktívan részt vesz a klubban! De ez már kezd gyerekes lenni hogy ilyeneket kell kiírnom.

Üdv, Somogyi Simsonosok Baráti Társaságá -nak a lelki összetartója :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.23. 19:48

Indy kollégával tudja valaki hogy mi van? :D Nem nagyon látom a fórumon :|
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 20:05

baryka006 írta:Indy kollégával tudja valaki hogy mi van? :D Nem nagyon látom a fórumon :|

Bíztos eltemette magát!! :lol: BOCS :lol:
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 20:06

Ma megtaláltam azt a fajta sisakot amit meg fogok venni!!

Tök f@sza és reális áron van!

Májusba érkezik 2013-as modell!

Már megérett a cserére a 15 éves Grex sisakom!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.23. 20:47

Cseridoki írta:Ma megtaláltam azt a fajta sisakot amit meg fogok venni!!

Tök f@sza és reális áron van!

Májusba érkezik 2013-as modell!

Már megérett a cserére a 15 éves Grex sisakom!

Tudsz róla mutatni képet? :D Jól hangzik ez a 2013 as modelles "IZÉ" :D
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 20:53

Ő az!!
Csatolmányok
sisak.jpg
sisak.jpg (50.86 KiB) Megtekintve 388 alkalommal.
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.23. 21:32

Cseridoki írta:Ő az!!

Közben vagyok csak megnéztem a híreket! Hevesben 5-ös erősségű földrengés volt :shock:

Széép! :DD De ha a tied is matt festésű lesz akkor egy tanácsot fogadj el tőlem! :D Nagyon nagy melegre vagy hidegre ne tedd ki és kisebb ütéseket se "lehetőleg" ne szenvedjen el mert fel fog pattogni a festét és én is így jártam a Shiroval bár ez kapott elég sokat.... :roll:
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 21:38

baryka006 írta:

Közben vagyok csak megnéztem a híreket! Hevesben 5-ös erősségű földrengés volt :shock:

Széép! :DD De ha a tied is matt festésű lesz akkor egy tanácsot fogadj el tőlem! :D Nagyon nagy melegre vagy hidegre ne tedd ki és kisebb ütéseket se "lehetőleg" ne szenvedjen el mert fel fog pattogni a festét és én is így jártam a Shiroval bár ez kapott elég sokat.... :roll:

Majd amilyenben kapok olyan lesz ha matt akkor az ha fényes akkor az! Igazából ez már mindegy, nekem az volt a lényeg, hogy zárt és lehúzható napszemüveges legyen!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 21:57

Taki!

Neked mi a véleményed a sisakról?

Úgy emlékszem te is akarsz venni, de te biztos cross sisakot.
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.04.23. 22:00

Márka?
Tipus?
ár?
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.04.23. 22:02

Cseridoki írta:
baryka006 írta:

Majd amilyenben kapok olyan lesz ha matt akkor az ha fényes akkor az! Igazából ez már mindegy, nekem az volt a lényeg, hogy zárt és lehúzható napszemüveges legyen!

Ehhez a matt fekete sisakhoz kell egy matt fekete motor is :)
(tudok egyet eladot :) )
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.04.23. 22:04

Hol akarod megvenni?
Nehogy ugy megvedd,hogy nem probáltad fel!!!
Igazábol motoron is kikéne probálni vagy legalább forumokon keress rá milyen véleménnyel vannak rola.
(bár még nemtudom milyen árkategoriás sisak ez)
Lányom vett tizen párezer ft-ért és olyan huzat van benne hogy állandoan fáj a szeme,bejön a cug a plexi melett.
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 22:14

piki24 írta:

Hol akarod megvenni?
Igazábol motoron is kikéne probálni vagy legalább forumokon keress rá milyen véleménnyel vannak rola.
Lányom vett tizen párezer ft-ért és olyan huzat van benne hogy állandoan fáj a szeme,bejön a cug a plexi melett.

A berzsenyi úti motoros boltban lesz.

A neve MT BLADE SV SOLID és 25.000. kérnek érte.
Próba nélkül nem vennék sisakot! Ezért nem veszek a neten, lenne olcsobb, de felpróbálni nem tudom!
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: piki24 » 2013.04.23. 22:18

Cseridoki írta:
piki24 írta:

Hol akarod megvenni?

Próba nélkül nem vennék sisakot! Ezért nem veszek a neten, lenne olcsobb, de felpróbálni nem tudom!

Én is ott vettem a Sikinél a képen lévö sisakomat anno.
igyvan
(A mattfekete robogon azért gondolkozz el,jol mutatna ugy :) )
piki24
SK! Nagyúr

HozzászólásSzerző: Cseridoki » 2013.04.23. 22:21

piki24 írta:
Cseridoki írta:
piki24 írta:

Hol akarod megvenni?

Én is ott vettem a Sikinél a képen lévö sisakomat anno.
igyvan
(A mattfekete robogon azért gondolkozz el,jol mutatna ugy :) )

Irtam a Barykának is olyat veszek amilyenbe kapok mert három színben van - fehérben nem kell - matt fekete vagy fényes fekete közül meg ami lesz a méretembe de ha lesz inkább fényest veszek csak ilyen képet találtam róla amit belinkelhettem.
Cseridoki
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: baryka006 » 2013.04.25. 18:29

Indy! Remélem nézed a fórumot a Munkácsyban a ballagást elv. még senki sem tudja h. mikor lesz, mert még nincs fix időpont rá ... én legalábbis ezt hallottam de még kicsit kutakodok!
Kép
baryka006
Adminisztrátor

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.04.25. 19:38

Cseridoki írta:Taki!

Neked mi a véleményed a sisakról?

Úgy emlékszem te is akarsz venni, de te biztos cross sisakot.

Már megvan az új sisak , szemüveget is vettem .
Taakii
SK! Addikt!

HozzászólásSzerző: Taakii » 2013.04.25. 19:42

Cseridoki : Ez nagyon hasonló a mostani sisakodhoz , mindegyik olyan Darth vader-es . :)
Taakii
SK! Addikt!

ElőzőKövetkező

Vissza: Somogy Megye